נו איך הלך?

צטלע

New member
../images/Emo24.gif!!

תיכננת לגשת ל005 במועד ב'? אולי זה יצא לך לטובה, כי שמעתי שהיה להם טופס קשה. ו006 היה מגעיל, אני מסכימה. אני אשכרה לא הצלחתי את סעיף א' באינדוקציה, ועשיתי את הבעית תנועה, שלעולם לא חשבתי שאגש אליה. וזה בערך הדבר היחיד שיצא לי נכון במבחן הזה. שאלה 3 עשית, של הטריגו? היה מגעיל!! וסעיף ג' לא ידעתי מה אני עושה שם. מעצבנים!! שאלה 4 ברחתי מהאורך. שאלה 5, למרות שהידיעות שלי במרחב שואפות ל0, ניסיתי, מה יכולתי להפסיד? אם יהיה לי מזל, אז רק בג' משהו נדפק. קיצר, אל תתבאסי. היה מגעיל, והרבה אומרים את זה. העיקר שכבר עברת את זה, ויצאת מזה. ובטוח שמועד ב' קטן עלייך.
(גם אני אגש אליו..)

Grey Faerie

New member
משו כזה,

005 באתי לביתספר ב13:00 וגיליתי שאין לי ציון הגשה, אז לא ניגשתי חח (דיברתי עם המורה בטלפון שבעיקרון זה 40 אבל אמרתי לה שאני רוצה לגשת במועד חורף אז היא לא רשמה..) אינדוקציה היה דוחה|: ואין לי מושג בבעיות תנועה, אני כל כך סמכתי על האינדוקציה ושאני יודעת את זה טוב, ושעשיתי מיליון תרגילים כאלו, שחשבתי שאני בכלל לא אצטרך בעיות תנועה. ואז הם תוקעים לי את הדבר המסריח הזה. 4 הייתה שאלה מעצבנת אבל נורמלית יחסית לאחרות :/ איך עשית את המרחב?!
אפילו לא הסתכלתי על השאלה מרוב שאני שונאת את הנושא הזה! כן, העיקר שעברנו. עכשיו רק מועד ב' ואני סיימתי להשנה. בהצלחה לנו:)

גליזה

New member
לא איזה../images/Emo6.gif

היה לנו דברים כאלה ביסודי
לנו יש: פרק ראשון - קטע שלא נלמד (3 שאלות X 4 נק' = 12) פרק שני - שאלה על מלכים (16 נק') ושאלה על נביאים (16 נק') פרק שלישי - נושא חובה: עלילות ראשית (14 נק') פרק רביעי - נושאי החתך (שלושה נושאים) לבחירה (שאלה בכל נושא X 14 נק' = 42)
חפרתי.

שלנו ככה

קטע שלא נלמד תורה - 5 שאלות מבראשית ודברים נביא - 5 שאלות ממלכים, יחזקאל, ישעיה, קהלת, תהילים ועמוס
ומה המגן שלך? חח

למעלה