נו איך הלך?

003 באמת היה בדיחה

עניתי על 1, 2, 3 לפי הסדר ופשוט הופתעתי מרוב שזה היה קל.. חשבתי שאני טועה מרוב שזה היה נראה לי פשוט^^ 005 עניתי על שאלה 3 ו-5 ביתר קלות אבל אלגברה היה כ"כ מעצבן!!@%$@!%@!$ מועד ב'

linoy7

New member
מועד ב', בקיצור../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

001 היה מעולה

כמו שרק 001 יכול להיות... עכשיו יש מועד ב' ל002, ואז בחורף לנסות לא להיות עצלנית ולנסות אולי אולי אולי את 005. אבל זה רק אם אני ממש חיה בסרטים של חרישות ועליה חזרה ל4 יח"ל.

skater girl too

New member
../images/Emo207.gif

יש אפשרות שמישהו מכניס לכאן קובץ של המיקוד בהיסטוריה ליחידה ב' של בתי ספר דתים?? אני לא מצליחה להכנס דרך האתר..
תודה מראש..

Black Balloon

New member
../images/Emo4.gif

הלך לי כ"כ גרוע. אני עם דמעות פה עכשיו :/ קודם כל, היא הגישה אותי על 50. יאי לי. ובדקתי את התשובות, ויצא לי רק חצי סעיף נכון
לעזאזל! אני שונאת מתמטיקה, המקצוע הזה כבר הרס לי את הבריאות
מועד ב', HERE I COME אני מקווה שיילך לי טוב במועד ב'... אני שונאת אתכם, אתם כ"כ טובים במתמטיקה!!!

נ ט ע ש ה

New member
006 היה בסדר

הצלחתי כמובן לבחור את התרגיל הכי ארוך ומתיש שיכולתי (החקירה הטריגונומטרית), כשהטריגו במרחב היה הכי קל בארץ
בגלל זה לא הספקתי את סעיף ג' בשאלה הזו. אבל חוץ מזה, עשיתי את הכל והכל יצא נכון. מקווה שיהיה טוב

D a N i T a

New member
רק לי ב005 הלך טוב האלגברה?!

זה היה ממש טוב האלגברה.... בהתחלה לא ידעתי מה לעשות ואז פשוט התחלתי לפתור לפי ההיגיון וכשיצאתי זה אפילו היה נכון!! רק בהסתברות לא ממש הצלחתי....

linoy7

New member
תרגיל 4 הצלחתי בפוקס! הייתי בשוק../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

לא שזה ממש עוזר לי עכשיו..
נו, מילא
וכן, גמאני הצלחתי את 1.

oOSvetOo

New member
006 היה ../images/Emo93.gif אבל הלך לי סביר

ולן בעצרת נחמדות מאוווווווווווווווווווד מרובה מהבוחנים יש מצב ל- 90 אחרת יש מצב ל- 80. בויאקע!

dark dumb

New member
תנחומיי לכל הנבחנים../images/Emo201.gif ../images/Emo85.gif

יהיה טוב.. תמיד יש מועד ב', ותמיד אפשר להשלים בגרויות אחרי הצבא

למעלה