נו, איך היה?

נו, איך היה?

ככה זה כשהולכים לשיעור מתמטיקה מוקדם בבוקר. לא פורקים אקדחים. איך היה?

Pyongwon

New member
Cool! :)

אבל עוווף עם הסכרת. לא נורא, סה"כ היה נחמד מאוד מאוד! :) נהניתי! :) ג'ס.

A Broken Mirror

New member
כמו שהמורים אמרו -

כולנו מוגבלים
אני גם, למשל. את לפחות שמעת הכל, אז תגידי תודה! וגם אני מאוד נהנתי!
רוצה עוד!

floppy disk

New member
היה נהדר!

אני רוצה לנצל את ההזדמנות כדי להודות לשלושת המאמנים הנהדרים - ראשית על שהסכימו להקדיש מזמנם בלא תמורה כספית, ושנית על שהעבירו את החומר בצורה כל כך ברורה ומקצועית. לדעתי הגישה בה הם נקטו - להסביר את העקרונות שצריך להקפיד עליהם ופחות ללמד תרגילים ספציפיים - היא הנכונה יותר והטובה יותר. חייבים להודות גם לעוד שני אנשים! לאמיר ברנע על הנדיבות הגדולה שהוא מפגין מדי במפגש בהעמדת המכון לרשותנו, ולרן שדאג לארגון כל העסק הזה. המפגש היה מהנה ומחנך גם יחד, ואני כבר לא יכול לחכות למפגשים הבאים.

floppy disk

New member
../images/Emo122.gif איך שכחתי את חיים?

תודה כמובן גם לחיים (ולבעז האמן שהזכיר שגם חיים לקח חלק) שהסתובב ועזר עם הידע הרב שלו. ותודה מיוחדת למיני-דודו שספג הרבה בשביל טובת הכלל :)

מילות תודה

תודה קודם כל לכל האנשים הנפלאים שלקחו חלק במפגש הזה היה לי העונג להכיר אנשים חדשים ולהיות פרטנר שלהם. תודה רבה רבה למדריכים אבי צחי ודודו,חיים, על הזמן שהקדשתם עבורנו, על דרך הפעולה האיכותית הברורה והמקצועית שבה עבדתם, על הסבלנות התשובות והעזרה בתרגול, ובכלל על ההעשרה שלכם אותנו מנסיונכם ודרככם
. תודה לאמיר שתרם לנו את האולם ללא כל תמורה, ותודה לרן שאני מניח שטרח רבות כדי לארגן את כל המפגש המיוחד הזה
. לי אישית היתה חוויה מדהימה לראות אמני לחימה מדהימים שעובדים בשיתוף פעולה אחד עם השני במקצוענות וברמה גבוהה מאוד כדי להפרות אחרים ולשתף אחרים בניסיונים העשיר. זה נתן לי המון דברים להסתכל עליהם וללמוד מהם, וכמה טוב שיש אנשים טובים ומוכשרים שכאלה
כבוד וזכות ומתנה בשבילנו. הפעם האחרונה שהייתי במפגש פורום היתה לפני כמעט ארבע שנים פשוט לא יצא לי מסיבות כאלו ואחרות וזו היתה ללא ספק מתנה מרשימה. תודה לכולם ושמחתי להכיר וללמוד מכל אחד ממכם

Kali guy

New member
תודה.

תודה לצחי,אבי ,לדודו הגדול והקטן,וחיים פאר ואמיר כמובן,על הסמינר המאלף. הייתם מקצועניים ומבדרים והיה כיף גדול. תודה. גיא רפאלי.

Blade2

New member
נפלא!

היה נפלא! תודה לכל מי שתרם מזמנו כדי שהעסק יתקיים. מאוד מהנה ומעשיר.

ש1212

New member
רוצה בבקשה לומר כמה דברים אישיים ..

אני קוראת סמויה שלכם כבר מספר חודשים ... קוראת הרבה , ומגיבה מעט .. אבל לומדת הרבה ..הרבה ....מכם !!! כתבתי כאן לפני מס חודשים שעברתי אונס אכזרי לפני עשר שנים , שהייתי בעלת חגורה חומה בגודו וכלום לא עזר ביום הפגיעה ... הקיפאון שלט... והשאר היסטוריה ... שנים של שתיקה והכחשה לשכוח את מה שקרה נעשו על ידיי ולוו בהפרעות אכילה ..כגורם מיום הפגיעה ... לראשונה ...לפני מס חודשים , אזרתי אומץ וכתבתי לרן מנהל הפורום את סיפורי וביקשתי שיעזור לי כדי להחזיר לעצמי את הביטחון שוב ויכוון אותי איזה אמצעי לחימה יעזור לי להתעלות מחוסר השליטה שנוצר לי ... רן ביקש שאפרסם את בקשתי בפורום כדי שאוכל ללמוד מהאנשים כאן ולראות מה הכי מתאים לי .. חששתי ... פחדתי.. זו בעצם הייתה הפעם הראשונה שלי לומר תאמת ולהתייצב מולה "עברתי אונס אכזרי"!!!! אבל...אני מודה לו על כך ... תודה רן באופן אישי על מה שהצלחת לעשות עבורי בלי שתדע אפילו ... נתת לי לעזור לעצמי ע"י החשיפה הנוראית הזו.... כתבתי את סיפורי וקיבלתי מלא , מלא תגובות מאנשים מקסימים..חלקם מלווה אותי עד היום ...ואספר בהמשך.. אבל , בזכותם הדרך שלי נראית הרבה יותר טובה ממה שהייתה ... בזכות האמונה שלי באחרים דבר שנפגע מאז האונס והתערר אצלי הצלחתי להאמין בעצמי מחדש ..וכל מה שעניין אותי היה רק לצאת מכל מה שקרא לי ... ולצמוח מחדש .. רציתי לומר תודה רבה ...לכם חברים יקרים ... על פורום כזה תורם ...שגרם לי לעשות שינוי משמעותי בחשיבה אצלי..על פורום שבאמת משקיע מכול כולו ודואג לכל הכותבים שלו באופן אישי ...תודה תודה תודה!!!!! היום הייתי במפגש הפורום שהתקיים ...רציתי להכיר את האנשים המדהימים שמלווים אותי בימים קשים והחדירו לי שפיות שאיפשר לי להצליח לראות דרך חדשה, ולנסות לצמוח מחדש וזה היה שינוי משמעותי בשבילי שינוי שאפילו שאב ממני הרבה כוחות לחשיפה ...אמיתית ולא דרך המחשב שזה מבחינתי צעד עצום והראה לי שאני מסוגלת .. הגעתי .!!.. רוצה לומר תודה רבה...על הארגון של המפגש, היה ממש מקסים , רואים עד כמה אתם משקיעים ..והתוצאות נראות לעין ... תודה למורים שהראו השקעה בלימוד התוכן ..ונתנו מזמנן אפילו ללא תשלום ... נהניתי להגיע ולצפות מהצד בכל המפגש.. מבחינת מקצועיות למדתי המון - נזכרתי בעצמי לפני עשר שנים כשהייתי חדורת מוטיביציה בלימודי א"ל ...וזה עשה לי כיףף והראה לי שאפשר לחזור לזה שוב, אמנם היה לי קשה לצפות בחלק מהתרגילים , כי זה היווה לי טריגר לתקיפה.. אבל מלבד מעט בחילות וסחרחורות עמדתי בזה בגבורה לשם שינוי ועל כן זה מראה לי שאם הצעד הראשוני אפשרי ...שאר הצעדים שלאחר מכן יגיעו יראו לי שאפשר ...אפשר להתמודד למרות כל הנפילות , ההזכרויות ... ועכשיו ...אני רוצה להגיד כמה מילים ודברים אישיים.... בייבי שלי - נועה !!!!!!! קודם כל תודה ענקית לך חברה מקסימה , על שבתקופה הזו את מלווה אותי יום יום, צעד צעד , מדרבנת, מעודדת ,מחבקת ,מבינה , .. הראית לי שאפשר לצאת מכל מה שקרה , וגרמת לי לחייך ... הראית לי שאני יכולה לסמוך גם על אנשים זרים ..כי ההכרות איתך התחילה ווירטואלית ...ועברה לחברות ממש אמיתית ... את אדם מקסים בעלת יכולת נתינה והכלה עצומה ...אשת לחימה באופייך ...ממש הצלחת לתת לי יד מהמקום הכי נמוך שהייתי ולהראות לי שיש דברים טובים יותר .. את מיוחדת, הפכת להיות לחברה יקרה עבורי וזו זכות להכיר בחורה כמוך... תודה על הזמן , האיכפתיות, המילים , העצות , החיבוקים ...תודה על הכל כן יירבו אנשים כמוך .. בזכות אנשים כמוך הפורום נראה בצורה כזו מוצלחת ומושקעת ... ואת תצליחי ..כי את לוחמת ...מצוינת ... ועל כן תודה תודה תודה ...!!! אבי נרדיה - תודה לך על שהצלחת לגרום לי להתלונן במשטרה על האונס מלפני עשר שנים, ונכון שחל חוק התישנות, אבל בזכותך , הצלחתי בפעם הראשונה לחשוף את סיפורי למשטרה ולראות שאפשר "לחיות גם אחרי".... תודה לך על ההכוונה ועל זה שאתה אדם מקסים , ופשוט בלי פוזות ... פשוט תודה ... תודה לחיים התגוננות רחוב - תודה שהחדרת בי שפיות ואופטימיות לאורך כל הדרך ... אומן לחימה בנפשך , גרמת לי לחוזק נפשי עצום במילותיך .. תודה אז זהו...מרוב תודות ...אני כבר התחלתי להסמיק... מקווה שבמפגש הבא ...או בעתיד בכלל אוכל להחשף אמיתי , ולהגיד היי זו אני ..עברתי ...ואני עדין אותה בחורה ... והיום אני נלחמת להחזיר לעצמי את כל מה שאבד לי וכל זה בראשיתו בזכותכם תודה חברים יקרים .. תודה אישית לכולם...
ש

fa jing

New member
../images/Emo45.gif אני כבר שש שנים

חבר בפורום ואני לא זוכר שקראתי תגובה שהשפיעה עליי כמו התגובה שלך. אנחנו מתווכחים, מתדיינים, לפעמים אפילו רבים ומתפצלים אבל תגובה כמו שלך נתנה לי להרגיש שהכל קטנטן ושיש דברים גדולים ונעלים יותר למענם הפורום הזה קיים. שיהיה לך בהצלחה, חנן

ש1212

New member
עוד דבר קטן ..

וחשוב ... הבלוג שלי היום הוא תוצר ענקי של הצלחה בדרך להחלמה ... ונכון שהוא מוציא תדברים הכי קשים , אבל הכתיבה הזו ... בזכותכם הצליחה ה להביא אותי למצב של הכרה בתחושות , רגשות , לתת מקום לדבר נוראי ש"נשכח " וגרם להרס עצמי מתמשך... תודה על האומץ שנגרם לי בעקבות החשיפה ...אצלכם תודה על זה שהיום אני מסוגלת לראות גם דברים חיובים בדרך הקשה הזו... ומציל נפש אחת - אפילו בלי לדעת , כאילו הציל עולם ומלואו ...

לירוןE

New member
אני מצדיע לך!

את היצאה מן "החור השחור" אל הדרך החדשה והחיובית יותר עשית ותעשי לבדך ובכוחות עצמך. ועל זה אני מעריך אותך יותר מכל. כל הכבוד לך על שידעת לקחת את הכלים והעיצות, שהאנשים המדהימים שנמצאים כאן, נתנו לך, ולהשתמש בהם על מנת לצאת לדרך חדשה. לפעמים קל יותר להשאר במקום מוכר ונוח, גם כשהוא לא חיובי בכלל, מאשר לאסוף את הכול ולצאת לדרך חדשה. התהליך שאת עוברת דורש המון כוחות נפשיים, ומה שהופך את המילים של כל החברים כאן לעיצות מועילות,ולא משאיר אותן סתם מילים חסרות משמעות,היא היכולת שלך לקחת את המילים האלה עמוק לתוך הלב ולחולל שינוי. איתך לאורך הדרך לירון

floppy disk

New member
../images/Emo24.gif תהיי חזקה

טוב לדעת שהפורום עוזר לאנשים ובמיוחד לכאלה שעברו זוועות כמו שאת עברת. אני מקווה שתוכלי לקבל את הביטחון העצמי שלך שכל כך מגיע לך מחדש. אולי יום אחד תבחרי להשתתף באופן פעיל במפגש וכולנו נזכה להכיר אותך.

PhoenixLord

New member
אומנם אין לי שש שנים בפורם

וגם אני על תקן קריאה ותגובה שיש לי מה להגיד, אבל ההודעה שלך השאירה אותי חסר מילים. לא ראיתי את הדיון המקורי עם הסיפור לפני שקראתי את הודעה זו - נשארתי קפוא. כ"כ הרבה כאב מהול בתקווה למשיך את החיים זה לא דבר שקל לעכל בלי הכנה מראש... נשארתי בלי מילים אבל עם ההרגשה שאני חייב להגיד משהו. אני מאוד מקווה שתהליך ההחלמה יעבור בשלום ושתחזרי לתשוקה הישנה שלך לאומנויות, אני יכול רק לנסות לשער עד כמה קשה להתגבר על טראומה של אונס וכמה כח מנטלי דרוש כדי לשתף אנשים זרים בחוויה זו. בנוסף אני רוצה להביע תמיכה על האווירה בפורם. מלבד מספר ויכוחים שיוצאים מפרופורציה מידי פעם, האווירה היא בהחלט תומכת - אם זה במפגשי הפורם שנערכים בהתנדבות עם סבלנות וכבוד הדדי בין המורים לתלמידים, בעזרה במצוקות אישיות שמועלות בפורם או בכלל בדיונים "רגילים". האווירה בפורם גם מאוד חברתית ומקבלת אליה אנשים חדשים בזרועות פתוחות. אני לא אדם שנוטה לרגשנות, אבל ההודעה בהחלט עוררה בתוכי משהו. מקווה להמשיך ולראות אותך כותבת בפורם, שחף

ש1212

ישנם רגעים קטנים בחיים,ששוים יותר מ-
, או מ-
. וזה בהחלט אותו רגע
. אני מצדיעה לך על היכולת, לבוא היום למפגש פורום,להכיר, לחוות, ללמוד, למרות הכל. ואני מאחלת לך, לראות את עצמך כל יום מחדש, כמו שאני רואה אותך - האמיצה שבבחורות. רגשת אותי עד דמעות, שרק תמשיכי להאמין, שרק תמשיכי להלחם, שרק תמשיכי לרצות. ותזכרי תמיד, שהכל, אבל הכל, בזכותך, ובזכות העשייה האישית שלך. אוהבת מאד
נועה

אמילי ב

New member
שרק תדעי לך

שאת בחורה מאוד מאוד אמיצה ומה שכתבת ריגש עד דמעות!! כל הכבוד, מצדיעה לך!
את לוחמת אמיתית ובהחלט יש פה אנשים מקסימים!! מקווה ומאחלת שתמשיכי להתחזק ותשובי לאיתנך במהרה.

למעלה