נו אז מי בא מחר??????

זורקה

New member
ואם

לא הייתי בפגישה אבל אני רוצה להיות באחד הצוותים?? ידעתי שאם אני לא אהיה שם לא יהיה מישהו שדאג שלא יעשו את כ"כ רחוק.. כ"כ כ"כ צפוי..

kedeman

New member
ליותר פרטים

הקלדתי את הפרטים שיש לי מהישיבה אני חושב שאולי היה כדאי לקבוע גם אחראי צוותים כי עכשיו אני לא ידוע למי אני אמור לפנות מכל צוות...

kedeman

New member
המממ... שאלה טובה

צריך לבדוק באיזה צוות זקוקים לעוד אנשים וגם אם זה צוות שבו צריך לעשות פגישות לפני (צוות בית חולים יכול לנהל את הכל בטלפונים, לעומתו צוות ערב חברתי צריך להיפגש) אז צריך צוות שממוקם בצפון אז קודם כל והכי חשוב לבדוק איפה זקוקים לעוד אנשים ד"א רמת גולן - כמה אנשים אתם? (זכורים לי שלושה - זהר, קשת וברק)

זורקה

New member
dear shay

אנחנו אכן שלושה ואנחנו רוצים להשתבץ!! נכון שלא היה לנו אף נציג כי כל המונינו לא יכלו להגיע, אבל זה לא אומר שאנחנו לא רוצים להשתבץ. המועצות היחידות שיש בצפון הן עמק יזרעאל ומבואות חרמון, שזה הצוות של הערב החברתי, ואני לא חושבת שצריך עוד אנשים לצוות ערב חברתי, ושעדיף שנצתוות לערב שאכן נועיל בו. כאן עולה השאלה לאן+ השאלה מי יחליט על כך+ השאלה איך נהיה בקשר ואיך נתארגן עם מועצות שאיתנו באותו צוות אך לא במרחק כזה קצר מאיתנו. יש לי עוד שאלה- מי מחליט מתי יהיה הטיול? כי צריך לבדוק שזה אכן נוח לכולם ולא להחליט ואז יהיו כאלה שבאמת לא יוכלו להגיע מאיזו סיבה שזאת לא תהיה. ועוד שאלה- האוטובוס הוא זה שלוקח אותנו לאשכול? ואם כן, איך נערך איסוף של כולם. אחת אחרונה מבטיחה- מי מחליט מה נסגר עם הטיול ובאיזו מתכונת הוא יהיה?? מי אחראי לכל הפרטים הטכניים האלה? האם זה צוות לוגיסטיקה היקר שעמק חפר לקחו עליו בעלות?? אנא תעביר את זה הלאה..

kedeman

New member
זורקה היקרה

(אני מרגיש כאילו התחלתי לכתוב יומן. ואפילו קראתי לו זהר) אני חושב גם שלערב חברתי מספיקים 13 אנשים (אם אני לא טועה זה כל מאובות חרמון+יזרעאל) לוגיסטיקה זה כל המנהלות השונות שיש ולכן לדעתי זה צוות שאפשר לפצל את האחראיויות שלו אבל אני לא בטוח כי צריך שמישהו יבדוק מה קורה עם זה... אני חושב שהוחלט שבשביל האוטובוס נקבע נקודת או נקודות איסוף והוא יעבור דרכן (כנראה יהיו שני אוטובסים אז זה יהיה יותר פשוט) והם יקחו אותנו לאשכול מי מחליט איפה ישנים? זה עניין מנהלתי - לכן הוא שייך לצוות לוגיסטיקה מי מחליט מה נסגר עם הטיול? צוות טיול! ואם את מתכוונת למה יהיה מכל האופציות אז הודיעו לי (אההם חרובי) שכשאני כבר לא הייתי מסוגל לשבת הוחלט שזה יהיה טיול רק שלנו לכייף וגיבוש מקווה שעניתי לך על כל השאלות בכל אופן... כל אחד אחר שהיה בישיבה יכול לענות לך כמוני

RMXXX

New member
שוב קבוצת י'ב!!!

(תחליטו אתם לאיזה י'בניקים בדיוק זה מדבר הפעם) היום בת'א קצת לפני שנפרדנו מהחברה מעמק חפר, עלה רעיון לעשות חולצה לקבוצת י'ב, מה מגיע לנו לא?! בקיצור אני לקחתי על עצמי בנתיים לצייר את החולצה הזאת אבל אני צריך רעיונות נחמדים, כמובן שאם מישהו ירצה להציע ציור זה יתקבל בברכה. אז תשרשרו לפה רעיונות לחולצה שלנו! ולמפקפקים בקישורי אני יוסיף דוגמה לציורים שלי...
(חח סתם אני צוחק פשוט שאלו אותי היום על הציורים שלי)

go golan go

New member
../images/Emo15.gif

אני חייבת לציין ש-וואו!!!! (הציורים)
(חבל שאין אייקון של צב....)

Miss Understood

New member
וואו!!!

אני לא קשורה לקבוצת י'ב או לחולצות שאתם רוצים לעשות אבל ראיתי את ההודעות שלך, ואני פשוט הייתי חייבת להגיב על הציורים שלך... הם פשוט מדהימים....אתה ממש מוכשר הם ממש יפים!!!

RMXXX

New member
תודה

טוב אני כבר בשוונג אז אני שם עוד ציור אחרון ואחרי חוזרים לרעיון המקורי של השרשור! רעיונות לחולצה!!!

S a l i t

New member
היי גל

אתה יודע מי אני בכלל? קיצר לדעתי חייבים איכשהו לדחוף לחולצה בקטן איפשהו איזה סמיילי שעושה "היי". ואפשר למצוא איזה משפט נחמד כמו "שום דבר אינו דורש תיקון כמו הרגליהם של אחרים" או משו בסגנון אנא ערף

RMXXX

New member
אוקי את הרעיון של הסמיילי אהבתי...

לגבי המשפט אני לא בטוח אבל זה לא החלטה שלי בכלל אני רק מצייר. אבל זאת הצעה, תציעו עוד רעיונות ונבחר בסוף... וכן אני יודע מי את!!!

kedeman

New member
למה המשפט הזה קשור??

את הסמיילי צריך לדחוף שם או אולי לצייר מישהו שעושה אותו ואז מסביב כתוב את המילים של השיר ד"א אם אנחנו רוצים הדפס מקדימה שיהיה עליו יותר מרק את הסמל אפשר יהיה להוסיף גם את הסמיילי הזה שם או לשלב את הסמיילי עם הסמל של התנועה או משהו כזה (מצד שני אם עושים משהו שהוא מעבר לסמל אז זה יעלה לנו עוד 100 ש"ח על עוד גלופה - ואז זה עלול להיות לא שווה לנו.... ותלוי מאוד במספר האנשים שירצו לקנות חולצות) וחוץ מזה גל - אחלה ציורים!!

fresh mishmesh

New member
מה זה תחליטו אתם לאיזה י"בניקים

זה מדבר?... אתם מדברים כל הזמן על יוסי יפה, לא?... על קבוצת י"ב של יוסי יפה אז למי שלא היה שם אין מה להיות מעורב בכל העניין... כמו שאנחנו לא מעורבים ביומיים האלה שאתם מארגנים וחוץ מזה, הציורים ממש יפים... תפתח דף בבמה, אני אהיה המנויה הראשונה שלך (זאת כמובן אם עוד אין לך דף שם)

kedeman

New member
צודקת....

ד"א הפעילות הזאת תהיה האחרונה שפונה לי"ב של יוסי יפה כי... חלאס לסנוביות! אנחנו שכבה אחת והרעיון של השנה הזאת הוא להתגבש כשכבה ובינתיים אנחנו מתגבשים רק בקבוצה מצומצמת ביותר למרות שכן מגיע לנו לעשות את הפעילות הזאת ב"סנוביות" שלנו כי בכל זאת זכינו בזה ביוסי יפה...

RMXXX

New member
שי אני לא יודע

איפה ביררת על חולצות אבל איפה שאנחנו עושים את החולצות(ולישוב שלי יש הרבה חולצות) לא לוקחים עוד 100 שקל על סמל מקדימה. יש לי כבר רעיון לזה אני יצייר ויעלה יותר מאוחר... וניצן אני מניח שבטיול חנוכה את ועוד אחרים שלא היו ביוסי יפה יהיו אולי, ואז גם אתם תהיו חלק מקבוצת י'ב, ואני גם מניח שגם תרצו חולצה, אז אתם מוזמנית לתת רעיונות. בכלל אני חושב שצריך להכניס אותכם גם איך שהו למעגל הזה של קבוצת י'ב, גם אם לא בטיול הזה שאנחנו מארגנים אבל בדברים אחרים כן, כי אחר כך סתם יפתח פער ענק בתוך הקבוצה.

kedeman

New member
לא הבנת אותי ממש...

באופן כללי - ליצור גלופה עולה 100 ש"ח וכמובן שהגב חייבים גלופה חדשה אבל אצל חברות שעושות חולצות כאלה כבר יש בדרך כלל את הסמל של התנועה, הם שומרים אותו (שווה להם, ככה הם צריכים לקחת 100 ש"ח פחות) ואז לא צריך לשלם על גלופה של סמל אלא.... אם אתה רוצה לשים שם משהו אחר עוד עוד משהו בנוסף לסמל בשביל זה צריך לעשות גלופה חדשה--> גלופה = 100 ש"ח אם אתם עושים את זה במושב עם כיתוב ליד הסמל אבל זה כיתוב קבוע אז יכול להיות שפשוט שומרים את הגלופה זה יוצא יותר זול

למעלה