נו אז מי בא מחר??????

RMXXX

New member
הבנתי אותך

אני מצייר עכשיו דוגמה לחולצה, נראה איך יצא... וניצן אני מצטער אבל אין לי מושג על איזה במה את מדברת, אשמח אם תסבירי לי....

RMXXX

New member
כנראה כולם כבר

ישנים או מבלים עכשיו ואני מצייר, ציירתי ילד לובש חולצה כחולה ועושה עם היד "היי" יצא נחמד, חשבתי פשוט לכתוב למעלה "יחי המושבים סיסמה - היי!" ומתחת לילד לכתוב "קבוצת י'ב 2003-2004" ואולי להוסיף איזה משפט מתחת, יש לכם רעיון למשפט?

שקסי

New member
גל יפיוף שלי!!!

"אולי ניקח אוטיסטים לפנייט בול??" חחחחחחחחחח רשע! וואי אתה מצייר מדהים! ד"א גלופה עולה 70 שקל...(בר"כ...) לא יודעת למה נכנסתם לזה שזה 100 שקל... ועוד דבר- תמיד יש הכנת כמות שזה מ20-25 ומעלה! וגל! אני כבר מתגעגעת... תצייר לי גם ציור...בבקקשה....
וזהו... שלום שלום וייב ייב אופס ביי ביי.. תהנו!

kedeman

New member
גלופה 70 שקל???

זה מאוווווווד זול! גלופה עולה בסביבות ה-100 ש"ח (עם נטיות של 20 לפה או לפה) חולצה עולה פחות מ-20 (אפשר להשיג חולצות ב-17 ש"ח) ונגיד שנוציא 50 חולצות כאלה (לא כולם ירצו להשתתף, לא כולם ירצו חולצה) גלופה - 100, חולצה 20 50 חולצות 22 ש"ח לחולצה ואפשר להשיג בפחות אם מחליטים שבאמת רוצים חולצות אז אני אעשה השוואה מחירים בחברות (יש לי מלא חולצות מהתנועה.. כל אחת מהן הודפסה במרום אחר! אז יש לי על כל אחת טלפון אחר בפתקית)

fresh mishmesh

New member
תראה גל

לחנוכה אני מאוד רוצה להגיע ובכלל- לכל מיני סמינרים שיהיו השנה לי"בניקים וברור שאני אהיה חלק מקבוצת י"ב (כאילו שאני אלך עם המועצה שלי. חה.) אבל כרגע כל מה שאתם מדברים עליו זה קבוצת י"ב מיוסי יפה... ואני לא הייתי שם גם ככה אני לא מרגישה שייכת ממש לקבוצת י"ב כרגע... אז אם אתם מדברים על הקבוצה של יוסי יפה, תשאירו את זה ככה ודי... ז"א- זה נורא מוזר, כי אתם לא רוצים שאחרים יצטרפו ליומיים האלה שלכם כדי לעזור (אגב כך- אפילו לא לטרמפ?... אולי חבר שלי יבוא איתכם מהצפון רק עד אלי ויחזור איתכם, זה נורא?), אבל מצד שני אתה כן חושב לשתף אותנו בחולצה ברור שאני ארצה חולצה (רק אם היא תצא יפה
... סתם סתם) אבל מכל הבלאגן הזה- תחליטו מה...

מ ו ר ע ל

New member
תקשיבו שנייה אתם קצת רצים קדימה...

הבנו את הסטייל שעכשיו לכל שטות מוציאים חולצה אבל...! כרגע כל עוד אתה רוצה להוציא חולצה ואתה מדבר על קבוצת י"ב אתה פשוט מדבר על קבוצת י"ב של יוסי יפה ולא יעזור לך כלום...! קבוצת י"ב זה לא דבר מוגדר כי תהיה אחת כזאת ביוסי יפה שלמשל הקטע של ההיי היה הסמל שלה מה שהופך את החולצה בכלל למה שהיה ביוסי יפה. בנוסף בטיול חנוכה תהיה לך קבוצת י"ב אחרת לגמריי שתתדרוש גם חולצה אחרת למאורע אחר. יש מקסימום שכבת י"ב שגם היא דבר לא מוגדר שיישתנה כל הזמן ממקום למקום. לכן לדעתי מוקדם מדי לרוץ ולעשות חולצה בטח אם לא מוגדר למי היא בדיוק כי קבוצת י"ב 2033-2004 לא קיימת. אם כבר קבוצת י"ב יוסי יפה 2003 זה קבוצת בטיול חנוכה תהיה אחת וכו' אני מקווה שהבנתם אותי ושכרגע לדעתי לא צריך למשיך לרוץ אם החולצה הזאת או שהכוונה שלך להוציא חולצה למי שהיה ביוסי כי זה נראה לי מה שאתה מנסה לעשות בלי לשים לב כי אתה עדיין בהיי לדעתי ממה שהיה... לדעתי זה כרגע נושא בעייתי, וזהו...

RMXXX

New member
אני לא מסכים איתך

הקבוצה שקיימת כרגע היא הרוב הגדול של הקבוצה שתהיה גם בהמשך השנה, ולא יצטרפו אליה עוד הרבה, אתם מגזימים עם הקטע של קבוצת י'ב מיוסי יפה בלבד, הטיול שאנחנו מארגנים יהיה רק לנו כי רק אנחנו זכינו בו, אבל שאר הדברים ללדעתי צריכים להיות פתוחים לכולם, כמו החולצה הזאת למשל. אם תחכה לעוד מחנות אתה אף פעם לא תמצא משהו שיסמל את כולם, ואני בטוח שאת השיר הזה אנחנו נשיר גם בחנוכה וגם בסמינר. אני בכל אופן רוצה להכין גלופה כי כבר ציירתי ואני לא רוצה סתם לזרוק את זה, וניתן לכולם להחליט אם הם רוצים את זה או לא.

מ ו ר ע ל

New member
אתה טועה...

שכבת י"ב היא שכבה גדולה ובטח מי שהיה ביוסי יפה הוא הרוב שלה רק לצורך דוגמא בקורס מש"צים היו מעל 200 משתתפים...! קבוצת י"ב 2003-2004 ושוב אני יגיד את זה, זה משהו שלא קיים... כל טיול והקבוצה שלו. יש שכבת י"ב אם כבר... ואפשר להוציא חולצה בסמינר י"ב או משהו בסגנון! אין לי יותר מדי מה לגיד מעבר... ובקטע שעכשיו אתה בא ואומר כבר ציירתי אז אי אפשר לא לעשות זה כבר משהו אחר...

RMXXX

New member
לא אמרתי שום דבר כזה

אין לי בעיה גם לקמט ולזרוק לפח, פשוט אם כבר ציירתי אני יעלה את זה לפה בשביל לתת לעוד אנשים לומר את דעתם, ואם נחליט שזה לא מתאים עכשיו אז לא נעשה את זה...

מ ו ר ע ל

New member
סבבה...

אני אפילו בטוח שאני יאהב את הציור שלך אבל לדעתי זה פשוט בעייתי...

RMXXX

New member
טוב

מקסימום הציור הזה ישאר כאופציה למתי שנחליט לעשות חולצה באמת. אני יעלה אותו יותר מאוחר כי עדיין לא סיימתי אותו ואני הולך לאכול עכשיו, אבא שלי עשה על האש!

kedeman

New member
לדעתי

אפר להוציא חולצה רק לפעילות הקרובה שלנו (נרצה אחר כך להוציא חולצות לעוד ארועים? סבבה! גם ככה בדרך כלל יותר זול לי לקנות חולצה מהתנועה ולא מפוקס או מחברה אחרת) על החולצה אפשר לכתוב משהו בסגנון "קבוצת י"ב יוסי יפה 2003-2004" נראה לי שבטיולים האחרים ה"היי" הזה יהיה פחות שוס, והוא כבר בטח יתפס גם לעוד מקומות ולא רק לשכבת י"ב...

RMXXX

New member
טוב הנה הציור הראשון

משום מה הוא יצא לי קצת מסטול הילד אבל זה דווקא מצחיק... לתגובתכם...

סתם נידחפת.. :)

ועכשיו באמת... הציור ממש ממש יפה!!! :) אני סתם אומרת.. לא כדי להתחנף או משהו.. וזה לדעתי יהיה נורא יפה עם חולצה.. אמרתי את דעתי... וזה נראה לי יותר מדי.. לא טוב לאגו שלך..!
עכשיו תורכם... חח זאת בכלל ההחלטה שלכם.. אז אתם ממש לא חייבים להתייחס אלי.. סתם הבעתי את דעתי..! :)

למעלה