כי באמת נראה לי שזאת לא בדיחה שכל י"ב יבינו או יאהבו... ד"א מי היה המודל שלפיו ציירת את האיש??? חוץ מזה... ממש אהבתי את הציור!!! צריך יהיה רק לעשות סקר כמה אנשים ירצו את החולצה (אם אין מספיק אנשים זה פשוט יהיה יקר...)
ככה לפני שאמרתם על לעשות את זה רק ליוסי יפה, אבל אני יכול לשנות את זה אם אתם רוצים. ולגבי המודל זה באמת מזכיר לי כמה אנשים אבל זה יצא לי ככה בטעות... ואני בטוח שכמעט כולם ירצו את חולצה עם נעשה אחת! יאללה תארגן סקר
ציור ממש יפה אנשים כאן כישרוניים נו מילא... אבל ... חח תמיד חייב להגיע אצלי "אבל"... בכל מקרה משהו ביד שעושה "היי" מעוות נראה כאילו היא נדבקה לו לגוף חחח .. לא נורא ...סדר את זה
את צריכה לראות מישהו עושה את ה"היי" הזה בשביל להבין, המרפק אמור להיות צמוד לבטן, ואז עושים היי פגי כזה! חחח אני ישמח להדגים לך במפגש פורום או מתי שהו...
אולי נעשה את מה שרועי עשה אז??? נכתוב בגדול יחי המושבים סיסמא סמיילי גדול (או שורה של סמיילים כאלה) עם היד הצידה בשחור לבן (בגדול) היי! קבוצת י"ב 2003-2004 חטיבת בני המושבים
זה פשוט מדהים! הכי הצחיק אותי בעולם!! אבל אין לי נטייה כמעט... ועוד דבר...צריך לכתוב קבוצת י"ב יוסי יפה... כי בחנוכה תהיה קבוצת י"ב אחרת! גל אני מתגעגעת...ואני אוהבת אותך המונים... ותצייר עוד...