נו אז מי בא מחר??????

kedeman

New member
ירדת מ"י"ב יוסי יפה"

כי באמת נראה לי שזאת לא בדיחה שכל י"ב יבינו או יאהבו... ד"א מי היה המודל שלפיו ציירת את האיש??? :) חוץ מזה... ממש אהבתי את הציור!!! צריך יהיה רק לעשות סקר כמה אנשים ירצו את החולצה (אם אין מספיק אנשים זה פשוט יהיה יקר...)

RMXXX

New member
לא ירדתי מזה פשוט עשיתי את זה כבר

ככה לפני שאמרתם על לעשות את זה רק ליוסי יפה, אבל אני יכול לשנות את זה אם אתם רוצים. ולגבי המודל זה באמת מזכיר לי כמה אנשים אבל זה יצא לי ככה בטעות...:) ואני בטוח שכמעט כולם ירצו את חולצה עם נעשה אחת! יאללה תארגן סקר

RMXXX

New member
אני מניח שאם לא תהיה התנגדות

שזה לכולם אז כן למה לא! לדעתי זה צריך להיות לכולם

שקסי!!

חחחח איזה מותק... :) אגב.. - אני יודעת שקוראים לך עדי.. אל תדאגי..

קשתונה

New member
אבל חשבתי שהשיר הזה

יופץ ויושר גם בחנוכה ובסמינר י"ב וכן הלאה וכן הלאה...ולכן יקבל חשיפה נרחבת יותר... ולכן ה"בדיחה" תהיה של כל י"ב ולכן החולצה תהיה בומבה בנז!

s h e e p i t

New member
וואי

ציור ממש יפה אנשים כאן כישרוניים נו מילא... אבל ... חח תמיד חייב להגיע אצלי "אבל"... בכל מקרה משהו ביד שעושה "היי" מעוות נראה כאילו היא נדבקה לו לגוף חחח .. לא נורא ...סדר את זה

RMXXX

New member
זה כל הקטע!!!

את צריכה לראות מישהו עושה את ה"היי" הזה בשביל להבין, המרפק אמור להיות צמוד לבטן, ואז עושים היי פגי כזה! חחח אני ישמח להדגים לך במפגש פורום או מתי שהו...

קשתונה

New member
יש לי רעיון!!!!

אולי נעשה את מה שרועי עשה אז??? נכתוב בגדול יחי המושבים סיסמא סמיילי גדול (או שורה של סמיילים כאלה) עם היד הצידה בשחור לבן (בגדול) היי! קבוצת י"ב 2003-2004 חטיבת בני המושבים

כדי שלא יקטלו את הרעיון שלך ואני...

ירגיש רע עם עצמי אני יקטול אותו כבר מעכשיו... הציור של גל ממש ממש יפה... וצריך ללכת על זה... אני כבר רוצה ללבוש את החולצה הזאת

RMXXX

New member
קשת את מוזמנת לצייר משהו כזה,

וניתן לחברה פה לבחור בין הציורים.... בכל אופן אהבתי תרעיון, למרות שהוא ממש דומה למה שכבר יש, אז אני לא חושב שזה קריטי כל כך...

שקסי

New member
גל יפיוף שלי!!

זה פשוט מדהים! הכי הצחיק אותי בעולם!! אבל אין לי נטייה כמעט... ועוד דבר...צריך לכתוב קבוצת י"ב יוסי יפה... כי בחנוכה תהיה קבוצת י"ב אחרת! גל אני מתגעגעת...ואני אוהבת אותך המונים... ותצייר עוד...

RMXXX

New member
../images/Emo25.gif

החולצה תהיה לכולם, אני יסביר לך בהזדמנות למה זה טוב שזה ככה....

למעלה