נו אז מי בא מחר??????

RMXXX

New member
את חושבת ששכחתי?!

אבל אם רק היית רואה איך הציור נראה עם הנטייה הזאת היית מבינה למה העדפתי לצנזר את זה...

שקסי

New member
אבל חנוש.... אני אוהבת אותה ודואגת

לה... אני שומרת עליה בשבילך! לא יעשה לה שום דבר רע!! נשבעת!

קדי

New member
נו אז מי בא מחר??????

קבוצת י"ב אהובים שלי שעד רגע זה ממש לא אמרתי לכם כמה היה לי מעולה ביוסי יפה איתכם ואני מתגעגעת מאוד מאוד מאוד!!!!! רציתי לשאול מי בא מחר לתנועה?????? אני יודעת שאני כן!!!! מתגעגעת ורוצה את כולכם שם !!!!! אוהבת
שקד

kedeman

New member
צפי לראות אותי שם!!

ודרך אגב אם מישהו מי"ב רוצה להגיע ולא יודע איך להגיע לתנועה אני מוכן להציע את שרותי כמונית ולחכות לכולם בעזריאלי זה במרחק של 10 דקות הליכה משם ואפשר להגיע בכל כלי תחבורה

RMXXX

New member
מעמק יזרעאל כנראה יגיעו

אני(גל),אפרת,חרובי ועדי בנתיים, הבנתי שאור בספק עדיין אם הוא בא...

שקסי

New member
ד"ש באים!!

זה אומר...דניאל מורן ואני... אבל אני ודניאל כנראה נלך יותר מוקדם כי יש לנו חג מעלות לבנות...

kedeman

New member
אפשרי שניפגש בעזריאלי לא??

אני מגיע באוטובוס אבל אני אחכה ליד היציאה מהרכבת אני וכנראה גם שקד נחכה שם כל מי שמגיע עוד מוזמן להצטרף אלינו וככה נלך ביחד אם מישהו רוצה שנחכה לו שיצור קשר.... יש פלאפונים וכאלה

RMXXX

New member
אתם עם פלאפונים תהיו?

אני ואפרת מתכננים להגיע מוקדם יותר ולטייל קצת בעזריאלי... דרך אגב מישהו מכיר אולי באזור חנות לציוד מחנאות? לא ריקושט כי הם הכי יקרים, אני רוצה לקנות לדרמן אז אני אני מחפש מקום עפ מחיר נורמלי(ולא קרוב ל600 כמו בריקושט)

kedeman

New member
אם תמצא תודיע לי....

ריקושט יקרים אבל הם גם ממש אחלה בדרך כלל אין לי מושג אם בעזריאלי יש חנויות מחנאות ואיפה.... ובקשר לפלאפון לאפרת יש את המספר שלי

just stav

New member
מאחר ול../images/Emo23.gif השרון הייתה השתלמות...

מן הסתם לא יכולנו להגיע לתל אביב. אז מי שכן היה- ספרו מה היה? איך היה? מי היה? וכו', וכו', וכו'...
יום טוב לכולם Love סתו

מ ו ר ע ל

New member
דיווח ראשוני היישר ממרתפי התנועה!

אז ככה, הגענו לנו לת"א(לפחות אני) בערך ב-11 כולם חיכו לי יפה בעזריאלי והלכנו לתנועה. הייתה ישיבה שבה הועלו הצעות של מה אפשר לעשות, ומה רוצים לעשות. הדבר הראשוני שהוחלט הוא לעשות משהו על משך יומיים...! לאחר דיונים רבים והרבה הצעות מכל הכיוונים הגענו איכשהו לעמק השווה... הוחלט כרגע שניסע כולם ביום שישי לעשות שיפוץ לאיזה מקום באשכול שיהיה אחרי זה אפשר לעשות בו סמינרים וכאלה לשפץ כיתות וכל מיני ובערב לעשות ערב חברתי. אח"כ ביום שבת בבוקר ללכת לטייל, ובסוף לפני הפרידה לנסוע לבי"ח כלשהו למחלקה כלשהי ולעשות קצת שמייח...! בנוסף התחלקנו לצוותי לוגיסטיקה וארגון ואנחנו מקווים שהכל ייצא לדרך במהרה. בברכת דרך צלחה!!!!

kedeman

New member
עדיין אין תאריך

אחרי שכולם רצו ללכת ואני אמרתי שצריך לחכות לעומר ושקד שבקשו לחכות להם הגענו לתנועה כל מה שעומר אמר קרה כל חברי המנהלת חטפו פלאשבקים עצבניים על דיונים חסרי ערך שהאימרה הסופית שלהם היא "אנחנו צריכים לעשות משהו" אבל הפעם (לעומת....) גם יצאנו עם מסקנות ועם רעיונות חשבנו על פעילות של רק כייף על יום טיול עם נוער שונה מאיתנו (נוער ערבי, נוער עולה-חדש ואפילו נזרקה שם לאוויר נוער חרדי - אבל דיברנו על שישבת אז זה נענה בצעקות) הוחלט על הגעה בשישי, שיפוץ של מרכז סמינרים באשכול (ד"א את המרכז סמינרים הזה גרעין "מפתח" לקח על עצמו להתחיל לטפח...), ערב חברתי ביום השני לפי מה שהבנתי יהיה יום טיול כדי שלא רק נעבוד כל הזמן אלא גם נהנה (הועלתה הצעה לעשות את היום הזה עם נוער שונה מאיתנו ואני לא זוכר מה נסגר עם זה אם בכלל) ואחר כך הגעה לבית חולים (אנחנו בדרום אז כנראה לסורוקה בבאר שבע) וששם נעשה גם משהו פרטים יותר נורמאליים ומסודרים טיפה וגם את החלוקה לצוותים כפי שנרשמו אליהם בדפים אני אפרסם בקרוב, אחרי שאני אקליד את הדברים מן הסתם אפשר יהיה להרשם לצוותים ההמלצה היא לפי מיקום גאוגרפי כדי שאפשר יהיה להיפגש (כי להביא את כולם שוב לתל אביב זה סיפור)

זורקה

New member
ואם...

אני רוצה להיות בצוות אבל לא הייתי בישיבה?? ידעתי שאם אני לא אהיה שם ני לא אצליח לגרום שלא יעשו את זה אי שם רחוק ממני! כ"כ צפוי....

למעלה