עדיין אין תאריך
אחרי שכולם רצו ללכת ואני אמרתי שצריך לחכות לעומר ושקד שבקשו לחכות להם הגענו לתנועה כל מה שעומר אמר קרה כל חברי המנהלת חטפו פלאשבקים עצבניים על דיונים חסרי ערך שהאימרה הסופית שלהם היא "אנחנו צריכים לעשות משהו" אבל הפעם (לעומת....) גם יצאנו עם מסקנות ועם רעיונות חשבנו על פעילות של רק כייף על יום טיול עם נוער שונה מאיתנו (נוער ערבי, נוער עולה-חדש ואפילו נזרקה שם לאוויר נוער חרדי - אבל דיברנו על שישבת אז זה נענה בצעקות) הוחלט על הגעה בשישי, שיפוץ של מרכז סמינרים באשכול (ד"א את המרכז סמינרים הזה גרעין "מפתח" לקח על עצמו להתחיל לטפח...), ערב חברתי ביום השני לפי מה שהבנתי יהיה יום טיול כדי שלא רק נעבוד כל הזמן אלא גם נהנה (הועלתה הצעה לעשות את היום הזה עם נוער שונה מאיתנו ואני לא זוכר מה נסגר עם זה אם בכלל) ואחר כך הגעה לבית חולים (אנחנו בדרום אז כנראה לסורוקה בבאר שבע) וששם נעשה גם משהו פרטים יותר נורמאליים ומסודרים טיפה וגם את החלוקה לצוותים כפי שנרשמו אליהם בדפים אני אפרסם בקרוב, אחרי שאני אקליד את הדברים מן הסתם אפשר יהיה להרשם לצוותים ההמלצה היא לפי מיקום גאוגרפי כדי שאפשר יהיה להיפגש (כי להביא את כולם שוב לתל אביב זה סיפור)