נו, אז איך היה לכן החג?

nataly36

New member
נו, אז איך היה לכן החג?../images/Emo74.gif

זהו, ראש השנה עבר חלף לו... האמת שעבר מהר. אני שמחה לספר ש.... אין לי מה לספר!!! וזה בעצם הדבר ההכי טוב שאפשר לספר!!!
אין משהו דראמטי, היה פשוט כיף בבית... קצת תפילות, קצת מנוחה, קצת משפחתיות וכיף עם הילדים, קצת זוגיות....היה כיף שלבן זוגי היו יומיים בלי טלפונים - שזה משהו מאד מאד מיוחד ודראמאטי!
וזהו. פשוט אהבתי ונהנתי. ולכן איך היה?

שנה טובה ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

ראש השנה עבר לי נפלא הספקתי להיות הרבה עם המשפחה , להרגיש את אוירת החג (שיוצאים החוצה יש ריח של עוגות דבש ) , לחשוב הרבה וגם להגיע לכמה החלטות חשובות . ולהתפלל לשנה טובה ומאושרת . אגב מנצלת את ההזדמנות להצטרף לפורום עוד אחת מהחלטות של השנה מאחר וסמויה שלכן די הרבה זמן

ברוכה הבאה למעגל ../images/Emo24.gif

שתהא לך השנה הכי טובה ונפלאה שרק אפשר. שנה של סיפוקים והגשמה :)

אני אוהבת משפחתיות בכלל

ואת המצומצמת בפרט. זה כל כך כיף להיות ביחד ופשוט ליהנות עם האהובים עלינו ביותר. שמחה בשבילך !

קצת מנוחה זה תמיד טוב.

גם אני בהחלט הייתי זקוקה למנוחה הזו, אחרי שבוע עמוס. לא ממש הייתי בבית אבל עדיין הרגשתי מילוי מצברים. גם קלטתי שוב פעם שאני הרבה יותר רגישה מבעבר לעניין שקט. חוסר שקט שבחיי, ואיך זה משפיע על הרגשת השחרור שלי. עכשיו מחכים שוב פעם ליום שישי שמהווה חופש עד יום שני- כולל.

א י ו ש י

New member
היה נהדר, חמותי אירחה את כולם

אישה מדהימה ויקרה אירחה אותנו, את הורי, אחי ,דודי כולנו נהננו מאוד!!! חג של מנוחה, אוכל ובילויים

המונשרי

New member
היה נחמד

טיילנו בטיילת לואי שמשקיפה על המפרץ. ( טיילת מיוחדת ביופיה). משם המשכנו לגנים הבהאיים ---> חובה לבוא בלבוש שאינו חשוף ולתאם מראש - הסיורים בחינם.טל ךתיאומים 04-8313131 גנים מרשימים ביותר - ממליצה בחום. קינחנו במסעדת דגים ליד הטיילת בבת - גלים כשכל הזמן ניבט מהחלון המראה הטורקיזי של הגלים הנישברים וקומץ צעירים שגלשו עליהם.

למעלה