נותרת ערירי

נותרת ערירי

יתום גלמוד וערירי נותרת בעולם.. כולם נסו על נפשם, נמנעים מלשאת את שמך בחלל האויר.. הפכת לאדם שקוף, הרוע שבך כירסם כל חלקה טובה, נלחמת עד חורמה באשת ילדיך, בבתך ובנך ורק על מנת לצבור ערמות של כספים, הקמצנות שלך, הקפריזות, צרות העין שלך , כל אלו ועוד הרבה יובילו אותך אל תוך אותו גיהנום שבנית בשתי ידיך עבור כל המשפחה... אתה שוכח , כבר לא בן עשרים, בן שמונים, קשיש, גלמוד וערירי, הכסף לא ינחם אותך בעת זקנתך, הכסף לא ילטף אותך, ולא יביא לך מזור..נכון, שהכסף יתן לך אורכה לכל דבר חומרי, אבל ההפסד בוא כולו שלך.. השארת אישה קשת יום, נטשת ילדה - אישה המפגרת בשיכלה,נלחמת בחרוף נפש על הכסף האחרון שנשאר להן, אתה חובש כיפה, ומצהיר " אני אדם דתי" אתה אדם כופר, אתה אדם מלא שינאה וטינה, אפילו בבתי הכנסת תמיד הצלחת לחרחר ריב , בכל בתי הכנסת שבעיר עברת, ומכולם סולקת...אף לא אחד יכול להיות במחיצת אדם שפל כל כך.. היא ילדת הסנוויץ שלא מסוגלת לומר את שמך, אבא. אתה לא אבא, אתה זר לחלוטין, היא מתבישת על עצם היותה ביתך, היא כואבת על כי התעללת באימה ובאחותה הנכה, הלכת, וטוב שכך עשית, אבל הותרת אותן חסרות, כי לקחת את כל הכספים שלהן, הן אומנם זכו בחופש, וטוב להן גם עם פת לחם דלה, אבל.. עוד יום יבוא, וכל כך תזדקק, וכל כך תיבכה, ואז הכסף כבר לא ירפד אותך, ולא יתן לך מענה, ולה, לילדת הסנויץ זו תהא נקמה הכי מתוקה... שנים על שנים היא נסתה להסית אותך מדרך הרוע, אבל לא הירפת, כי אתה אדם חולה בנפשך, והתפילה לא תעזור, כל כך הרבה חטאים נרשמו לך.. כל כך הרבה עוונות, את כל מי שחי סביבך אימללת, עלבת, ביישת, ומה לא? איך אלוהים נותן לך עד עכשיו חסות בעולם הזה? איך אלוהים לא דאג עד היום לשפד רןתך? בעצם , אלוהים צודק, הוא לוקח אליו רק את הצדיקים.... ורשע שכמוך הוא יוביל בדרך לא דרך לאבדון....

מעגל החיים../images/Emo70.gif

פעם אחת למטה ופעם אחת למעלה ... בכל מקום יש אדם יחיד ומיוחד עם עבר משלו שבונה אותו. לא סתם האב מתנהג ככה היה משהו בעברו שהיה חסר ומה שהוא עושה כיום בא מכתוצאה מ.. ולא כל אדם אשר חובש כיפה אכן זה משקף את את אישיותו ונשמתו .. יש כל מיני אנשים מכל הסוגים ומכל הזרמים .. ובכל כלל יש יוצא מן הכלל. הדבר היחיד אשר אני יכולה לאחל מכל ה
הוא שב"ה הוא ימצא את הדרך האבודה שלו ויפקח את העיניים ויראה שיש לו את האוצר האמיתי אשר בנוי מגוף ונשמה- משפחתו היקרה ! "פעם למעלה , פעם למטה" כרגע הוא חושב שבוא נמצא למעלה כשלמעשה הוא נמצא בתחתית את העבר אי אפשר להחזיר ולשנות אך את ההווה והעתיד תמיד פתוחים להצעות חדשות ...
מקווה רק לטוב כי בסופו של דבר בכל אדם "רשע" מסתתר שם בחדרי חדרים נשמה טובה עם משפחה שאף פעם לא שוכחת למרות כל הייסורים והמכות הקשות שעוברים בחיים... לילה טוב ומי ייתן שאור ה
יאיר עליכם....

מעגל החיים

יש ויש בכל שכתבת מן האמת של החיים.. אבל, יש תמיד יוצאים מן הכלל, יש כאלה שנולדים עם גנים מדורי דורות ושום הגיון או הכוונה לא יועילו להם, לזה אני קוראת מקרה אבוד, אין שם אצלו שום נשמה טובה, גם לא קמצוץ, האיש הזה שהוא אביה של ילדת הסנוויץ אדם בן בלי יעל, רודף בצע, רודן, כפוי טובה, סוטה במובן הרע של המילה, נגמרו לי התאורים, אבל לא תמו השאלות , כיצד אלוהים נותן נשימה עדיין באפו? כי גם בהיותו רחוק וגלמוד הוא ממשיך לרקום סכסוכים,ושקרים , האיש הזה תבלו אותו כנראה מינקותו בגיגית של רעל.

למעלה