נותרו שבועיים

נותרו שבועיים

לפתיחת תערוכת אוספים במוזיאון לארכיאולוגיה בגן השלושה. ברצוני להזמינכם אספני תפוז לבוא למפגש האספנים שיתקיים ביום ג' 5.10 בדשא שליד המוזיאון. אספנים שיודיעו לי מראש על בואם עם האוסף יוזמנו להכנס באופן חופשי באותו היום לגן. אז... אני מצפה להודעותיכם ולהשתמע. שנה טובה ! אופירה.

תמיר1991

New member
אני מגיע, עם יורם!

אופירה - אילו אוספים בדיוק יוצגו? יהיו בולים? גמר חתימה טובה ותערוכה מוצלחת לך ולכולנו
תמיר.

doroni10

New member
אני רוצה להגיע- אך זה תלוי בהסעה

הלוך וחזור- שכן אני לא מסוגל לנהוג בימים אלו.

python 4

New member
לצערי לא אוכל להגיע..../images/Emo7.gif

זה יוצא בתקופה מאוד לחוצה עבורי. אבל אני בטוח שמישהו ידאג לכפות!

python 4

New member
כן אבל תשמע קטע,

ביררתי את הנושא, ומסתבר ששניים וחצי עמודים זה היקף סביר לעבודת גמר של גן טובה, פה בטכניון יש להם דרישות קצת מוגזמות. אז אני מאשפז את עצמי פה (במעבדה) עד ה- 18 לנובמבר הבא עלי לטובה...
עד אז חיי אינם חיים והכל טוב.

lubia

New member
תציד חשבתי ששומר נפשו

ירחק מהטכניון! אבל בכל זאת, לדעתי כדאי לך לקחת חצי יום חופש כי אני אביא משהו שישמח אותך מאוד. וחוץ מזה, אם לא תבוא איך נאכל מרק?

python 4

New member
אחרי 6 שנים בטכניון..

הבנתי את זה פחות או יותר, ואת הדוקטורט שלי אני הולך לעשות במקום אחר. השאלה היא באיזה שעות יהיה המפגש, כי מחיפה לסחנה זה גם לא סיפור גדול, השאלה אם עדיין תהיו שם.

מה פתאום מחיפה?

אחרי שש שנים בטכניון, אתה כבר אמור לדעת שבחול המועד סוכות, המעבדות שותקות והמוזות רועמות (בבית).

python 4

New member
ואין הספק עבודה יותר טוב..

כשכל המעבדה ריקה ועומדת לרשותך..

doroni10

New member
כמה שאתה צודק..

דאג רק בבקשה לבדוק שיש לך כסוי ביטוח לכל מקרה- אני יודע שהכסוי באוניברסיטה העברית תקף עבור תלמידי מחקר כל הזמן. בנוסף דאג שכל מקרה- שלא יקרה!
דורון,

evilihi

New member
איפה ה"הוריי אני קם בתשע וחצי"

..... ועוד אוסיף..כדברי האבא.."יא עצלן"

תמיר1991

New member
../images/Emo7.gif

טוב, לא נורא, שלח לי בפעם המיליון את הכתובת שלך, והרבה הרבה בולי הונגריה ודגלים ינחתו אצלך!
תמיר.

הונגריה? הוא לא אוסף בולי שוודיה?

אם כן, ירון אני כועסת שלא אמרת קודם! יש לי גם בולי הונגריה! מבולבל מצחיק אחד (והכועסת זה בצחוק כן, שלא יהיו אי הבנות!)

python 4

New member
אה כמובן! בומ"שים!

אני אספן נלהב של בומ"שים. ובנוסף - בולי הונגריה, גרמניה, נויטה ודגלים, סיפורי ילדים, ובולים משוננים. בעצם גם כאלה שלא - למה לקפח את החלקים?

די עם הראשי תיבות האלה! כתוב ברור!

אני אחפש הונגריה וגרמניה. אתמול הכנסתי לך גם כמה בולים עם שובל, בטח יש לך אותם אבל לא משנה. אבל הכנסתי לך את הסובלים יחד עם הבולים. אני לא מסוגלת להפריד בול משובלו=.=

python 4

New member
יוּ..

האם יהיה לי את האומץ? להפריד בין בול לשובלו? זה כמו להפריד בין אם לבנה. מפחיד! אגב, בומ"ש = בולים משוודיה. ושחכת את נויטה, בולי ברה"מ. אבל את לא צריכה לחפש לי יותר, תודה! כבר שלחת לי המון..

סליחה??

אתה יודע שתמיר שולח לי 48 בולים ואני שולחת לו רק 26?? מה זה"את לא צריכה לחפש לי יותר כבר שלחת לי המון". היית מת שאני לא אשלח לך בולים! אבל בגלל שאני רעה אני אחפש לך עוד בולים(-{

evilihi

New member
או מצויין..בדיוק התכוונתי לשאול פה

מתי ואיפה להרשם..

למעלה