נותרו שבועיים

../images/Emo4.gifלא הבנתי

באיזה תאריך המפגש
באירועים כתוב ב-3.10 ופה בשרשור כתוב ב-5.10. כמו כן האם זה כרוך בתשלום כלשהו, אם כן כמה. אני לא אוכל להביא אוסף ל-3 ימים כיוון שזה עניין של לנסוע פעמיים כל-כך רחוק ואני לא מאמינה שיתאפשר לי
.

תשובות לשאלות

התערוכה תוצג בתאריכים 3-5/10 חוה"מ סוכות. במהלך שלושת הימים יתקיימו ארועים שונים במוזיאון ומחוצה לו.וביומה האחרון של התערוכה, יום ג' 5.10 - מפגש האספנים. לאספני הפורום אשר יודיעו לי מראש על בואם - הכניסה לגן באותו היום - חופשית. עלי לדעת על בואכם גם כדי להתארגן מבחינת שולחנות, כסאות וכל מה שדרוש למפגש שכזה בו אשמח אם תביאו את אוספיכם ויהנו מהם מבקרי התערוכה (קרוב לודאי שימצאו עמיתים לתחום האיסוף שיקלעו לשם במקרה...) המפגש מפורסם בפרסומי התערוכה כך שאני מקווה שיבואו אליו אספנים נוספים שאינם משייכים עצמם לפורום. עד כאן, בינתיים. אשמח לענות על שאלות נוספות.

KaNiJa

New member
זה יוצא שלישי. תמיר, יש מצב למפה?

אני גרוע במקומות... וחבל שאני אבלה לי באילת במקום להגיע למפגש. גלעד - אם אתה מוצא איך להגיע ויש מקום בתא מטען - let me know. חוצמזה... יש לי תמונה שלך בת"מ כפ"ס מלפני איזה חודש... מפחיד, נכון?

KaNiJa

New member
אתה לא מפה... אתה תכין מפה ../images/Emo8.gif

זרקתי את השם שלך כי היה נדמה לי שאתה הבאת את המפה פעם קודמת... אולי אני טועה. אבל אתה תסדר... אני בטוח.

תמיר1991

New member
../images/Emo13.gif

לא תודה
בכל אופן, רן ואיציק הכינו את המפות לדביר, לא אני... תמיר.

בתערוכה יוצגו

אוספי כסאות ועטים, חמסות, ינשופים, מכונות חישוב ידניות, מקלות הליכה, ברווזים, קופסאות, קנקני תה, מכשירי רדיו, כלי נגרות,טרקטורים, מכונות תפירה, פרימוסים, גרמופונים, בולי המזחלות, צעצועים ועוד ועוד... ורק לידיעה: מדי יום ב - 12:00 מופע לכל המשפחה. בראשון ושני - תיאטרון בובות וסיפורצגה, ביום שלישי 5.10 - יום מפגש האספנים - מופע כלי הקשה. ביום שני 4.10 אנו מארחים בתערוכה את מועדון רכבי האספנות - מועדון החמש הצפוני. הולך להיות ש מ ח !

למעלה