נותנים לנו, לא ניקח?

lorettalynn

New member
לא.

אדם יכול לעשות מעשים עלובים. זה לא אומר שהוא עלוב. אני לא מתכוונת להגרר לויכוח, זה לא עושה לי את זה.

lizush

New member
ממש לא... ../images/Emo123.gif

בלייזר זה עיתון ציני מאוד, מתוחכם מאוד וכשצריך גם ילדותי מאוד.. (מה לעשות, הכותבים הם בכל זאת גברים) אבל יש שם גם כתבות איכות ושפה עשירה שהלוואי שאחד מהעיתונים הנשיים היו שומרים על אותה רמה של ציניות (עלמה זו לא דוגמה טובה, כי הוא פשוט משעמם אותי ומנסה להיות משהו שהוא לא - עיתון לגברים....) אז אתה יכול להגיד שזאת דעתך, אבל לשים כותרת ולהכריז עלוב כשבטח מעולם לא ראית יותר מחצי גיליון, זה דיי עלוב מצידך. בתור מנויה גאה יותר משנה, אני יכולה להגיד שגם כשהם יורדים על שמנות, הם גם יורדים על רזות, על עצמם ועל כל מה שבא להם. אין פה אפליה ואסור לקחת את הציניות הזו יותר מידי ברצינות (כמו הכתבה על הפשע המאורגן, או תמונה של סרינה ווליאמס לדוגמא) אני אוהבת

lorettalynn

New member
אין צורך לקחת ללב.

כן, זה עיתון מדהים. נדמה לי שאת פשוט נהנית לחזור על המילה "עלוב" שבה השתמשתי (משהו בסגנון "הכל עובר עליך וקקה בידיך"). בכל אופן, בדברי לא התכוונתי לירידות הנמוכות שלהם,אלא בכלליות, וכן, שלא כמוך לא הייתי צריכה לעשות מנוי כדי לגלות את גודל הצרה. ואגב, לורטה-זה בדרך כלל שם של אשה. כיפור שמח.

lizush

New member
סלחתי ../images/Emo3.gif

עכשיו אפשר להבין למה את מסתייגת מהעיתון, באמת מעל לרמה שלך... כיפור שמח גם לך

למעלה