נותנים לנו, לא ניקח?

הבעיה שלי

אינה עם דוגמניות, מה רע באישה יפה על השער? באותה מידה שאין זה דבר רע כשיש גבר שריר וחלק על שער של מגזין. הבעיה היא עם השוביניזם והחזירות שיש בעיתון. היחס כלפי נשים הוא דוחה, וישנם גברים לוזרים שקוראים את העיתון ובאמת מנסים להתנהג עפ"י חוקיו (אם אתה קורא את המגזין אז אני לא צריכה להזכיר לך כתבות רבות שמתייחסות לנשים בצורה גסה ומשפילה - כתבה אחת אפילו הגיעה ל-YNET.. "איך לאנוס אישה") אין שום דבר רע במדור של קארין ארד, גם אין שום דבר רע בכתבות רבות במגזין, אבל היחס שלו כלפי נשים - זאת הבעיה. בכל אופן, עופר הציע לשלוח הודעה לעיתון "לאישה" אז אני הצעתי שאם כבר אז שישלח גם ל"בלייזר". אני לא קוראת מגזינים, הם רדודים ומשעממים :)

lb22

New member
יש הרבה דברים רעים

במגזין לאישה , ואת נטפלת לנושא אחד : האיך לאנוס אישה דובר אז והיה נגמר ועובדה לא קרה כלום למרות כל האיומים של ארגוני הנשים.. ד"א הטענה הייתה שהעיתון גורם לכך שאנשים ידעו איך לאנוס אישה , אני אמרתי אז , אז מה ההבדל בין זה לבין ללכת לאינטרנט לחפש את אותו חומר או בואי נלך צעד קדימה לחפש איך בונים פצצה מלוכלת אז מה ? אפשר לתבוע את האינטרנט על גרימת מוות? סביר להניח שלא אם את אומרת שבלייזר זה עיתון שובינסטי סבבה אז ליאשה ו"את" וכל זה הם עיתונים פימיניסטים.... רוצה עיתון שהוא שניהם? לכי תקראי מעריב לנוער מה אני אגיד לך. עיתון שמכוון לקהל יעד גברי סביר להניח שלא יהיו בו דעות פימינסטיות כאלו....קצת מחשבה קדימה :) ולקרוא למי שקורא אותו ועושה משהו אחד ממה שרשום לוזר זה לא הדבר הכי יפה בעולם (כי אפשר להגיד בערך לכל בחורה בישראל שהיא לוזרית שהיא עושה מה שאומרים בלאישה....)

אוי, נו באמת

אין מקום להשוואה בין אינטרנט ומגזין, אני מקווה שתבין את זה. "לאישה" ו"את" הם עיתונים פמיניסטיים? חחחחח - FUNNY גם נשים שעושות מה שרשום בכתבות אידיוטיות במגזינים שמיועדים לקהל הנשי הן לא ממש חכמות (ואני אומרת את זה בצורה מעודנת) - ואני לא מתכוונת לכתבות שמלמדות אותך איך להכין עוגה או איך להתאפר. בכל אופן, הנושא יצא מפרופורציה, בוא נסיים את זה פה

lb22

New member
למה כי אין יותר איך להגן על הדברים

שאת אמרת? או שהבנת שטעית? ואין מקום להשוואה בין אינטרנט למגזין? הידעת שהאינטרנט הוא הרבה יותר זמין מן המגזנים השונים? ובעיקר ממגזין כמו בלייזר היוצא אחת לחודש ואילו האינטרנט מתעדכן על בסיס יומי. ועוד קטנה לסיום : זה שאת מסווגת את האנשים שפועלים לפי אי אלו מגזנים ולא חשוב עם זה בן או בת , כאנשים לא חכמים לא מוציא אותך חכמה הרבה יותר מהם תיהי בטוחה בזה. הנושא יצא מפרופורציה ברגע שאת מנסה לערב שנאה אישית בתוך משהו גדול הרבה יותר. הרי את זו שאמרה שצריך לשלוח מכתב גם לבלייזר בגלל שהוא שם דוגמניות על עולמיות בעוד שאין קשר בין זה לבין כל מה שמנסים לעשות עם המכתב הזה.... המכתב צריך לפנות יותר לסוכניות או למי שאחראי לדוגמניות האלו ולא למי שמפרסם כי בחיית תמונה של ג'סיקה אלבה מה רע בה? (יצא לי חרוז...איזה יופי).

lb22

New member
באמת שאני לא מבין

מה רע בפרסום תמונות כמו זו בבלייזר.... אבל ניחא עכשיו לצערי ולצעריכם אני הולך לעבודה.....:) יום טוב.

תראה..

אני אף פעם לא טועה, למרות שאני בטוחה שאתה רוצה לחשוב שאתה צודק. בקשר לנשים על השער, הגבתי להודעתך למעלה, אני מקווה שהבנת. אני מסיימת בזאת את השיחה לא בגלל שנגמרו לי הטיעונים אלא בגלל שאני יכולה שלבת ולהתווכח איתך לנצח. מה זה יעזור? לך יש דעה מסויימת ולי יש דעה אחרת - הרי אנחנו לא נסכים אחד עם השני, כך שאין טעם להמשיך, אתה לא תצליח לשכנע אותי לקבל את דעותיך ולהיפך, זה פשוט חסר טעם. ושנאה זה לא דבר בריא - אני בהחלט לא שונאת אף אחד, שנאה זאת מילה חזקה. אני מציעה לך גם להיפטר מרגשות שנאה, זה לא דבר מועיל.

lb22

New member
"אני אף פעם לא טועה"

זה מסכם את כל השרשור הזה.... ואת כל מה שאת תגידי (לכיווני לפחות) עד שאני הולך לשכוח את המשפט הזה.... כי אדם שלא מסוגל להודות בזה שהוא טועה לפעמים אי אפשר להתייחס למה שהוא כותב. אז תהני לך , תרשמי מה שבא לך ותחשבי שאת הכי מושלמת בעולם שאף פעם לא טועה....

bulb

New member
דווקא "לאשה" הוא עיתון שובניסטי

פר-אקסלנס באצטלה פמניסטית. באיזה עיתון תמצא כתבות כמו "איך תפנקי את הגבר בעשרים דרכים שונות" ,"פינוק הזרנוק - הסלבס מגלים לנו את סודות הפלאטיו" ו"כך תגרמי לו להתאהב בך בשני שיעורים"? בתור קינוח יש את חוברת המתכונים המצורפת והדובדבן הוא קטלוג מוצרי הנקיון לחג (קופון מצורף).

polegra

New member
אופס שיט...נו לא משנה להסכים פעמיים

ביום אחד זה יותר מידי עבורי!!! אז אני לא מסכימה עם זה יותר!!!

lb22

New member
היי היי מחוברת המתכונים

אני מכין אחלה דברים :) ותזהר אתה מוגדר אצלה כלוזר כי אתה קורא בלייזר.....

אתה צריך ללמוד הבנת הנקרא

תנסה לקרוא שוב פעם את מה שכתבתי ותנסה להבין מיהו לוזר לפי דעתי.

lb22

New member
לפני שאני....

שוב עף לעבודה... למה זה עלוב? או שפשוט את (או אתה) מרגישה התנשאות מעל אנשים שקוראים את זה (או את לאישה או כל מגזין אחר כולל מעריב לנוער).

lorettalynn

New member
לא כל מגזין.

לקרוא מעריב לנוער בגיל 13 זה נחמד. גם לקרוא בלייזר בגיל 13. זה לא המגזין, זה הקהל. וזו "את".

lb22

New member
אז אני רק רוצה להבין :

את קוראת לי (או לכל גבר מצוי אחר) שקורא בלייזר גבר עלוב? (תעני בכן ולא ואחרי זה נראה אם יהיה צורך בהסבר מדוע את עונה כמו שאת עונה)

למעלה