נותנים לנו, לא ניקח?

עופר 123

New member
נותנים לנו, לא ניקח?

YNET פתחו פורום על מנת לדבר עם עורכות עיתון "לאשה". אולי זה המקום לשלוח להן ברכה לחג ולשאול איך זה שכל נשות השער הן רזות ושמרבית הכתבות מתעלמות משיעור הולך וגדל של נשים במידות ממוצעות וגדולות לכל מי שהתעצבן מהתוכנית "תעשיית היופי", הנה לנו עוד מקום להביע את המחאה.
עופר

lb22

New member
תעשיית היופי

זו תוכנית שאני חושב שהמטרה שלה בסופו של דבר להראות כמה הסוכניות יוצאות לא טוב... העיתון לאישה סך הכל מפרסם את מה שצו האופנה מדבר עליו ע"ע נינט על גבי השער בראש השנה נינט כרגע היא הסלברטי הלוהט והיא צו האופנה (הפוני וכל זה) אז היא שם. לאישה לא אשם בזה שהסוכניות מפגרות... אבל יש בלאישה עוד המון דברים אחרים מעצבנים מלבד זה.... אז להביעה את המחאה על התוכנית בפורום של לאישה זה קצת לא במקום ולא המקום הנכון ( יש פה בתפוז כמה פורומים ששם אפשר להביע אתה מחאה שלך עופר).

לא נכון

המאבק צריך להיות נגד כל מי שיש לו יד בדבר. לאשה ממש לא מסכנים, ואני לא מבקשת ישר "חס וחלילה" להתחיל מאשה שמנה על השער, אבל אפשר לתת ביטוי ליופי השמן גם בתוך העיתון. ואפשר לא להסכים להכניס דוגמניות בתת משקל שגובל בהפרעת אכילה לעיתון.

אמנם לא ראיתי את התוכנית

אבל אם כבר לשלוח הודעה, מדוע לא לשלוח הודעה לעיתון "בלייזר"? הרי העיתון הזה יותר גרוע מכל השאר. אם ב"לאישה" נשות השער תמיד רזות, ב"בלייזר" הן יהיו עוד יותר רזות וגם השפה כלפי נשים שמנות ונשים בכלל בעיתון הזה ממש דוחה. תמיד יהיו אנשים טיפשים שיקראו את המגזינים הרדודים והטיפשיים האלה (מצטערת אם פגעתי במישהו) - וזה באמת חבל.

bulb

New member
רוצה לשנות את המצב? אין בעיה

את מוזמנת להירשם לתחרות "הבת של השכן" במגזין "בלייזר". בהצלחה. מחכים ומצפים להתעדכן בהתפתחויות.

bulb

New member
אני רציני. הגישה שלך לעומת זאת

היא בסגנון "אכלו לי ,שתו לי ,אין מה לעשות..." הכי קל לבכות. לקום ולעשות מעשה זה כבר משהו אחר. גילוי נאות: הכותב קורא את "הארץ"

נראה לי שקצת יצאת מפרופורציות

"אכלו לי, שתו לי" - טוב שלא הגזמת. לא צריך לעשות עניין מכל דבר. עופר הציע לשלוח הודעה? אני הצעתי שאם כבר אז שישלח גם ל"בלייזר" אל תקח את זה קשה מדי :)

lb22

New member
ישלח אבל למה?

בגלל שהם מפרסמים תמונה של דוגמנית על עולמית? אנחנו מדברים איתך על עיתון שכל מה שהוא מדבר זה על איך לרזות , איך לא לאכול איך לא ואיך לא.. בבלייזר עם כל הכבוד יש רק שובינסטיות :) לא איך לא לאכול ואיך להרזות ואיך לשים מייקפאפ ובלה בלה בלה...

אני מסכימה איתך

בגלל זה אמרתי כבר מספר פעמים שאני לא סובלת את המגזינים "לאישה" ו"את". הכתבות שם עוד יותר אידיוטיות מאשר ב"בלייזר" - וגם המגזינים האלה הם שוביניסטיים! העניין הוא השפה - אנשים שקוראים מגזינים, במיוחד אם מדובר בנערים שקוראים את "בלייזר" (ויש כאלה, גם אם זה העיתון של האח הגדול) או "לאישה" ו"את" - לומדים מהמגזין, הם חושבים שאם יתנהגו בצורה מסויימת הם ישיגו יותר בני זוג, יהיו אנשים יותר טובים וכו' - וזה מתייחס לגברים ונשים כאחד. כשיש כזה יחס חברתי, מה הפלא שהחברה שלנו נראית כפי שהיא היום? וכדי להבהיר את הנקודה - "בלייזר" "לאישה" ו"את" - נמצאים אצלי באותה הקטגוריה, אין לי משהו נגד מגזין ספציפי - כולם ח*א.

יאני1

New member
אבל

בלייזר די גלוי עם זה שהוא שוביניסטי..הם גם יורדים על הומואים. אז אם גברי הפורום יפתחו מגזין הם ישימו תמונות של דוגמניות שמנות ויסגדו להן..איש איש באמונתו יחייה. אני דווקא אוהבת לקרוא בלייזר, זה מצחיק אותי.. ההבדל הוא ש"לאשה" זה מגזין שמיועד לנשים, יוצא בהצהרות פמיניסטיות וניו אג'יות ובד בבד מקדש רזון ומידות של דוגמניות אנורקסיות (נאמר בהקצנה..כמובן). לבוא בטענות לבלייזר בנושא הדגל שלהם- כוסיות,סקס,בירה ומכוניות..זה מיותר לדעתי, זכותם! מעיין

bulb

New member
בתור אחת שישר קפצה בראש ,קשה להתיחס

להערותיך ברצינות הראויה (או לא ראויה במקרה נ"ל). הבעת תרעומת. הצעתי הצעה קונקרטית. התנפחת והתחלת לקרקר כמו תרנגול כפרות ביום הדין. ואת עוד מתפלאת למה ומדוע. נו באמת...

כשתגיד משהו חכם ולא רק דברים

טיפשיים, אני אתייחס אליך. בינתיים לך לקרוא בלייזר, עכשיו אני מבינה מדוע הוא מתאים לרמתך. יום טוב.

bulb

New member
שוב קראת את מדור העצות ב"לאשה"?

אני מבין שנגמרו לך הטיעונים הלוגיים. טוב שלא אמרת ללכת לשחק בפיפי-קקה. זה כמעט נדרש לאור תגובותיך האחרונות.

lb22

New member
דווקא בבלייזר יש אחלה כתובות

לא יודע אם את קוראת אותו באדיקות או רק בוהה בתמונות של הבנות (שהן דוגמניות מהשורה הראשונה בישראל או בעולם) אבל יש שם אחלה כתבות וגם דברים די מצחיקים מידי פעם :) אז הבעיה שהוא שם דוגמניות מפריעה עכשיו לכולם..... תאמיני לי שלאישה הרבה יותר גרוע בנושא הזה...... הוא מתייחס הרבה יותר לנושא המשקל של הבנות

lb22

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

וואלה על מה הסכמנו? :)

polegra

New member
מאמי אתה לא זוכר מה כתבת?

שלאישה הרבה יותר מתעסקים בנושאים האלה מאשר בלייזר בלייזר כמגזין אשר מפנה לקהל גברי דואג לשים תמונות של כוסיות על מוסכמות כמו גם יחס עלק מזלזל בנשים אבל יש הרבה כתבות ובדיחות וכו דווקא עיתון לאישה אשר פונה לקהל של נשים מתעסקה בגזרה משקל בגדים מהצד הלא מחמיא של המראה כמו גם מאכיל יפה מאוד את בעיות האכילה לדעתי מעבר לזה... לדעתי אפילו תמונות של כוסיות ששמים בבלייזר יותר מלאות מתמנונות הדוגמניות שמדגמנות בגדים בלאישה אם תשים לב לרוב הבנות בבלייזר יש תחת וציצים :) טלי

למעלה