נותן סיכוי !

Rounin

New member
נותן סיכוי !

קיבלתי לפני כשבוע טקסט לסדרות אימונים למאג המתחיל, קראתי וגיליתי שאני עושה את זה גם בלי הטקסט וגם עושה את זה די טוב. אז מה עכשיו אני צריך לעשות אם אני רוצה להיות מג ?

ToryMaster

New member
קודם כל

לשלוח לי את הטקסט ואז לשאול מישהו שמבין בזה משהו

Rounin

New member
טוב אז הנה הטקסט.

מישהו מהפורום הביא לי את זה. אבל שחכתי מי.

jbu

New member
מכיר את זה!

זה של אתר בעברית בנושא, עשיתי אותם בהתחלה אבל עשיתי הרבה תרגלים, הם לא מי יודע מה אבל נראה לי בסדר, למרות שעם גישה כזו של בוא נראה אם זה עובד בדר"כ לא יוצא כלום למרות שאני באתי עם גישה כזו אבל אז היבנתי שזה בסדר לבוא כך.

Rounin

New member
אני מנסה שלא לבוא בגישה הזו

אני בא כאוביקטיבי על זה עכשיו. זה פי 1000 עדיף על לבוא על זה עם אמונה עיוורת.

jbu

New member
לפעמים בחיים צריך פשוט לאמין

לפעמים בחיים צריך פשוט לאמין, גם לי לקח הרבה זמן עד שהאמנתי את זה אבל אז אחרי שראיתי שיש כול כך הרבה אמשים שעוסקים בזה, אלפי אתרים על הנושא, מלא ספרים, פורומים שאנשים שם עוסקים בזה, היבנתי שחייב להיות בזה משהוא אחרת כולם משוגעים בעולם הזה. אז בצורה מסוימת זה גרוע פי אלף כי רק שתדע שזה קיים תרא שזה פועל.

L e s t a t

New member
דווקא לרונין הייתה כאן נקודה

רק בגלל שיש "כל כך הרבה" אנשים שעוסקים בתחום, אלפי אתרים (על האינטרנט אתה סומך במשהו?!), מלא ספרים, פורומים (על האינטרנט אתה סומך במשהו ועוד כשאנשים יכולים לשקר לך בפרצוף?!) וכו' לא אומר שחייב להיות בזה משהו. ישנם גם הרבה אנשים שמאמינים שאדם אחד שחי ומת לפני כ2000 שנה הוא המשיח ויש על זה מיליון ואחד אתרים, ענפים שלמים של ספרות ואינספור פורומים ובכל זאת אתה לא מאמין שהוא המשיח שלך. לא כל הנוצץ זהב. אני הגעתי לאיפה שהגעתי דרך נסיון אישי ולא דרך מסקנות שהוסקו מהאינטרנט. עם זאת, גם לך יש נקודה. אמונה היא אחד המרכיבים החיוניים של כל כישוף - בלעדיה, אין לך הרבה וסיכויי ההצלחה שלך פוחתים עד לאי-קיום כמעט. נקודה קטנטנה למחשבה.

jbu

New member
מודה

אחרי שעשיתי מין סיאנס כזה שהאפרונות זזו באוויר הוונתי שיש עוד מעבר לזה, וגם חבר שלי טחן לי את הסכל במשך שנה וחצי אז בסופו של דבר התחלתי לאמין, לא באמונה שלמה אבל צעד אחרי צעד, פשוט עם הוא בה בגישה של "לשחק בבוץ" זה כבר מוגזם, לדעתי. לא הכול קל בחיים לפעמים צריך לעשות דברים. עוד פעם לדעתי.

אוסיריס

New member
ואם אתה עדין לא זוכר

אז זה האיש שנתן לך את התרגילים icq:203299585 msn:[email protected] וקראטה לא נהוג לברוח מימי שמחריז מילחמה כמו שאמרתי אתה בטח לא מתאים לזה.

Jerald_Admonds

New member
OMFG!!!

זה מאמר מסידרה של מאמרים שנכתבו על ידי בשביל איזה בחורציק שביקש אותן לאיזה אתר שלו. זה היה ממזמן! איזה יופי
קצת נוסטלגיה.. זה עדיין מהתקופה הצעירה שלי בנושא, היום אני כבר הרבה יותר בוגר מבחינת נקודת מבט על הנושא. זה לא אומר שהחומר עצמו במאמרים הללו לא טוב, אחרי הכל הם הביאו אותי לאן שאני.

ToryMaster

New member
חהחהחה

אני לא רציתי להגיד את זה, אבל אני מסכימה, עדיף מג'יק

L e s t a t

New member
האמת...

שגם על מג'יק לא הייתי ממליץ. עם כל הכבוד לתומר (שאני לא ממש מכיר אותו באופן אישי מעבר למספר שיחות קצרות שהיו לנו בעבר הקרוב והרחוק), אני לא חושב שהאתר של מג'יק הוא אתר שהייתי שם ברשימת המומלצים שלי. בכלל, אינטרנט הוא המקום האחרון ברשימה הזו. תפסו איזה ספר טוב, לא אתרי אינטרנט.

THE gray

New member
איך הכל...

מסתכם באתר הזה זה מוזר..... אבל זה עזר לי......

Rounin

New member
או קיי

נרגעתי ! מה אני צריך לעשות אחרי השתלטתי על התרגילים ?

למעלה