נושא

KamikazA

New member
זה ההופעות מהאקסטרים

אני לא יודע איפה יופיעו תמונות מיום ראשון

אני אומר לאחותי שהיא פריקית.

אני באמת לא מכיר אותך. אבל למה לך כל הפוזה הזו? הגמד

ב.ן.נ.ת.ן

New member
שמישהו יעלה סריקה בבקשה

זה נשמע מעניין, ולדאבוני אין לי אחיות קטנות שיעשו מנוי על העיתון הזה

אחותי מנויה .

ראיתי את התמונה . חחח תגידו למה השרשראות ? מה אתם כלבים או משו ?? חחח מטאטא על הראש ושרשאות על הגוף. אפשר לחשוב שהם מצטלמים לסרט סאדו מאזו. הגמד

KamikazA

New member
אני מעלה סריקה ששלחו לי

אני בעצמי לא ראיתי את הכתבה אם אתם חושבים שאנחנו פחות מגניבים וקולים , ועכשיו אנחנו כבר לא פאנק ואנחנו ממוסחרים בגלל שצילמו אותנו (שאגב לא ידעתי שזה בכלל קשור למעריב לנוער) אז יש לכם הרבה מה ללמוד. בתמונה מימין: אני, ליטל, יותם, וורד, ישה יושב, והאחרון לא זוכר איך קוראים לו הוא איתנו לפעמים

Sham 69

New member
אנטון!!!!!!!!

הילד בכיתה ז´ והוא הגבר שבגברים.. הלוואי היה לי אח כמוהו.

Ten Foot Pole

New member
sham 69......אתה היית באקסטרים?????

אתה לבשת חולצה של סקס פיסטולס? אם לא אז איך קוראים לזה שלבש חולצה של סקס פיסטולס נראה לי הוא רוסי ויש לו מלא פירסינגים?

סעמק

גם אני הייתי שם! למה לא שמו אותי?!?! הצטלמתי איתכם אפילו כנראה שאני לא מספיק פאנק בשבילך מעריב לנוער אז באקסטרים הבא אני מעמיד את השיער

חחח...אני חייבת להסכים...

אפילו מאוד משעשע.... ורגע רגע...אתה שפתחת ת´דיון...איך בידיוק ראית אותם במעריב לנוער?...בטעות?...או שאתה מדפדף שם באופן קבוע ומעורר דאגה?.. לא כי אם אתה כן....אז היחיד שלא "פאנק" פה זה אתה בנתיים...:) אה ו..גמד..?...אני מציעה לך לעזוב ת´דברים של אחותך...יום אחד אתה תמצא בחדר שלה כמה דברים ש...בוא נגיד ככה...יפתיעו אותך קצת הרבה..:)

ּpine appleּ

New member
אוי פאק

שניה, אז אם דיפדפתי במעריב לנוער אני כבר לא פאנקיסטית מאגניבה?! damnit!!!!

punktx

New member
זה גם משעשע ומצחיק מצידך.

1. אני נקבה 2. אחותי הקטנה הראתה לי את הכתבה על האקסטרים, אז מן הסתם גם הסתכלתי בתמונה. סהר

punktx

New member
ועוד דבר../images/Emo105.gif

לא צחקתי על העניין כלל וכלל. רק אמרתי שלראות שהעיתון העלוב הזה באמת עשה כתבה על האקסטרים שיעשע אותי. סהר

themisfits

New member
אני הכי פאנק שיש!

סתם.. האנטון הזה ביקש ממני סיגריה חמש פעמים אולי בהוד השרון ולא הבין שאין לי והוא נראה לי די מסומם...אבל אותי הוא שיעשע דווקא:) ואם הם במעריב לנוער אז הדבר היחיד שיש לי להגיד זה: כ-ב-ו-ד! אה ואלה..אני אוהב אותך:)

למעלה