נושא

punktx

New member
נושא

קמיקזה- זה אתה היית במעריב לנוער היום או אתמול ? מוזר.

KamikazA

New member
כן.....

רק עכשיו גיליתי את זה, שלחו לי עכשיו את התמונה זה אני מישה יותם וליטל ועוד שתיים

offspringer

New member
חה חה חה חה חה חה

במעריב לנוער? לצד כוכבי פופ ואמני אמ טי וי אחרים! חה חה חה, אתה כמו לימפ ביזקיט! לקחו אותכם בשביל להראות שהם מגניבים וקשוחים, חה חה חה.....

KamikazA

New member
חה חה חה תימצוץ לי

התדע מה זה פאנק באמת תדבר איתי

Dafnana

New member
בינתיים מי ש

היה בפוגו פעם ראשונה בחייו השבוע זה אתה אז אל תלכלך על התקשורת אל תלכלך על רועי ואל תלכלכך בכלליות.

KamikazA

New member
ילד שתידע מה זה פאנק תדבר

סיקרו את האקסטרים רוק במעריב לנוער, וצילמו אותי ועוד כמה פאנקיסטים אז עכשיו אנחנו ממוסחרים אוי, איזה עצוב שתידע מה זה פאנק באמת תדבר איתי, את בינתיים רק ילד קטן שלא יודע דבר מהחיים שלו, ואני לא חבר שלך ולא מכיר אותך אז אל תדבר עליי ככה אנשים שכן מכירים אותי יודעים מי אני ומה אני

KamikazA

New member
ועוד דבר

אל תיקרא לדפנה מטומטת כי היא לא בגיל שלך ולא חברה שלך, אז תישמור על פה שלך בינתיים היא קצת יותר חכמה ומבינה ממך אז תן לה כבוד

Chen PunKuki

New member
תכתוב מה שבא לך אבל עד רועי!!

אתה תרגע ולא תתחצף אליו.. יש כאן בפורום כמה אנשים שאתה צריך ללמוד לכבד!

Yuval Penny

New member
רועי מה אתה מתעצבן....

התעצבנת על הבחור הצעיר אופספרינגר הוא כולה בן 12 או 13 אתה בן 18 עזוב אותו.. ד"א קנית ניטים כבר למעיל שלך?

Papito

New member
פוגו ראשון??פחחח

גם פוגו ראשון וגם ללכת להופעה עם אמא אתה ממש אומלל, צ´מע כדאי שתתייחס למה שחכמים ממך אומרים מכאן שתתייחס לכולם

Sham 69

New member
הוא סה"כ בן 13..

ודיי חדש בקטע הזה.. כל הורה אחר היה דואג לבן שלו או משהו כזה והיה רוצה להתלוות אליו..

Sham 69

New member
זה ההופעות מיום ראשון?

אני רוצה כבר את התמונות מההופעות ביום ראשון.

למעלה