נושא תמונות? P:

נושא תמונות? P:

הייי כולםם P: אוליי נעשה נושא של תמונות או תמונות השבועע יצאא מגניב לאא? P:

במילה אחת

אתה חתיך

צודקתת O:

חחח את צודקתתת זה מילה אחתת לא שתיים P: ותודה רבה לך כפרעע גמאתת יפהההה

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif../images/Emo6.gif! ערבית../images/Emo47.gif [סתם כי יש לי מורה

הכי טובה בעולם לערבית
]

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif../images/Emo207.gifהישרדות!!!-כי בכל פורום חייב

להיות איזה איזכור על הגמר
קודם כל אני רציתי את דן
! אבל גם נעמה זה נחמד. העיקר שלא[!] נעם..כאילו מה הקטע שכולם אומרים שהוא טוב,לא התלכלך,לא שיקר,לא עשה מזימות?! מן הסתם כי לא היה לי אפשרות
הוא היה לבד..למי הוא היה משקר? לעז? לייה
!!!!!!!!1111 אני עדיין בהכחשה שהיא עפה

רותם654

New member
יש לי תגובה בנושא הזה....

אוקיי בואו נגיד ככה לדעתי הגמר של הישרדות היה כישלון גמור! זה שנתנו למתמודדים האחרים להחליט מי זוכה זה כבר חרא! ברור שהם לא יבחרו בדן... כי הוא העיקרי שגרם לכולם לעוף משם זה כזה דבילי! ועוד משהו זה שנתנו למתמודדים האחרים להגיד לנעמה/נועם/דן את מה שהיה להם וככה להעליב אותם זה טימטום! במיוחד עידן קפון האידיוט הזה שכל כך שנא את דן עד שבכל היזדמנות הוא הזכיר לו כמה הוא רע ורשע ואת זה שהוא טיגן את קוריצה (
) הוא פשוט דפוק!דן שיחק את המישחק כמו שצריך אבל הוא גם פגע באחרים וזה לא כל כך אהבתי... בקשר לנעמה- אישה מקסימה שמאז שהיא הגיעה כולם חשבו שהיא מכשפה שנטשה את הילד שלה... מה אתם רוצים?! הילד לא לבד הוא עם אבא שלו!!! וסתיו לעומתך אני ממש אבל ממש לא אוהבת את לייה! היא לא יודעת להפסיד בכבוד כל הגמר ראו את השינאה שהייתה לה כלפי נעמה שלא לדבר ביכלל על מרינה עם הריגשי אגו הטיפשיים שלה... אבל לדעתי נועם היה צריך ליזכות בסופו של דבר כי אל תישכחו שכולם היו ביחד על האי הוא היה לבד אה נכון וכל שלושה ימים הביאו לשם מישהו שיתחרה הוא באמת שרד ואני ביכלל אהבתי את מה שהוא עשה בישביל נעמה שהוא נתן לה את שרשרת החסינות.. סליחה על החפירה אם כבר פתחתם דיון על זה אז אמרתי הכל...

HILA46

New member
נעמהההה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

זה רק מראה כמה הנשים שולטות!

נעמה../images/Emo47.gif

אני רציתי את נעמה ואמרתי עם נעמה לא תיזכה אז נועם שיזכה כי לדן לא מגיע כי דן רק תיחמן כל הזמןן אני הכי אהבתי את הקטע הזה שהמושבעים שואלים את נועם נעמה ודן כל מיני שאלות וואי וואי איך שעידן דיבר אליהם חחח אני יניקרעתי מיזה
מתי שנעמה ניצחה אז רואים ת''פרצוף של דן איזה מבאוס הוא וגם נועם מתי שראיתי שאין אפילו קול אחד לדן והמפגר הזה חשב שיצביעו ללו חחח אפחד לא הצביע ולא יצביע
נעמה מלכעעע

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifגם לי יש מה להגיד../images/Emo6.gif

וזה לא קצר
עידן קפון , הוא היה נראה אתמול כמו יובל המבולבל עצבני
נקרעתי שעות שראיתי אותו >< האא, ויעל
ראיתם מזה?! "נעם? איך זה יפגע בחברות שלנו אם אני לא אצביע לך ? " והיא הצביעה לו
או שהיה "אם אני יאמר ששכבתי איתו אז אני שרמוטה ואם לא אז אני פראיירית שקרנית "
עפתי לאכול , אני אמשיך אח"כ

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifועכשיו המשך :../images/Emo6.gif

*נגיד שמישהו קרא את החלק הראשון
* נעם אהוווווווובי
היה בא לי לשפד את ליה שהיא אמרה " נעם.. קופסא יפה" הייתי רוצה לזרוק עליה אחת כזאת באותו הרגע >< יש את נעמה שזכתה ,שסבבה , אהבתי אותה [אבל מגיע לנועם
] היא זכתה בגללו. אם הוא לא היה מביא לה ת'חסינות אז אולי היא לא הייתה ממשיכה ! ומרינה .. כ"כ הגיע לה לעוף , זה היה החלק הכי יפה בתכנית , יש לה פיצול קשה $: לא סובלת אותה
גם את ליה לא
ולדן מגיע שלא יהיה לו אף קול , כמו שיעל [
] אמרה: " הוא ידע איך להגיע לגמר אבל לא איך לנצח אותו " חפירה קומפקטית

למעלה