נושא תמונות? P:

G a L104

New member
איזה שטיות! נעם מלך../images/Emo47.gif

מה זה משנה? אז הוא ה-י-ה יכול לשקר והתלכלך..אבל הוא לא
אין, הוא מדהים
יש לו את האופי הכי אמיתי שאני מכירה
ונעמה עלתה לגמר בזכותו! ודן? הוא אחד האנשים המגעילים שיכולים להיות! איכס,איזה בנאדם דוחה X: העיקר,הוא הגיע לגמר בגלל ההפקה! חוץ מזה,נעם היה צריך לזכות אם התוכנית הפגרת הזאת לא הייתה מכורה
למרות שגם לנעמה מגיע PPP:

inbals93

New member
חש ת'צמו?!../images/Emo12.gif

אני חושבת שהוא בין האנשים היחידים שם שלא חשים את עצמם!

תקשיבי טוב!!!

אני יצטט את עידן קפון "בשביל ליזכות בתואר השורד האחרון,לא רק צריך פנים יפות ושרירים ולהיות הגבר הסקסי בעולם צריך גם להיות אינטיליגנט וזה הוא לא!,"

inbals93

New member
תרגעי! קחי הכל באיזי../images/Emo11.gif

א. על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח
ב. עידן קפון השפיל את עצמו בנאום האידיוטי שהוא דיקלם, לא מעניין אותי מי הוא ומה הוא חושב
חוצמזה, אני בסך הכל חושבת שנעם היה צריך לזכות, מותר לי לחשוב ככה, לא? ובכלל, עובדה שנעם קיבל את מירב הקולות מהקהל! רוב מוחץ של % 68! קפיש?

את שוכחת משהו ../images/Emo3.gif

את שוכחת שגיא [המנחה] אז הוא אמר שעם בין קולות המושבעים יהיה שיווין אז יוסיפו גם את הקולות של הצופים בבית אבל לא הוסיפו אותם ונעמה ניצחה
האמת שלליה מגיע הרבה יותר

G a L104

New member
מי מקשיב למשוגע הזה?!../images/Emo6.gif

והוא ממש אינטיליגנט,הא?
כולנו ראינו מה הוא שווה
הוא לקח יותר מידי ברצינות את המשחק
ועובדה,שנעם הגיע לגמר גם אחרי שהעיפו אותו! ועידן,לא.. אז רק לדבר ולקנא הוא יודע,כמו כל האחרים..!

A t z a

New member
היייי../images/Emo6.gif עד נועם!!!!!111../images/Emo80.gif

נועם היה צריך לקחת את זה כבר מהפרק הראשון, הוא כל העונה זה שהזיז את כל העניינים בבניות של דברים ובהשרדות האמיתית... הוא ניצח בערך 10 אנשים על אי המתים, הוא קרע תצורה לכולם
והכי חשוב- הוא כזה יא-האאאם
בא לי לאכול אותו מרוב שהוא חמוד..והוא חתיך ברמות
די נו איזה פאדיחה
אני שותקת.

חחחחחח ../images/Emo6.gif אתם השתגעתם! כולכם ../images/Emo6.gif

מזה משנה מי היה צרך לזכות,כל אחד הרי חושב אחרת תחשבו נגיד שלירז הייתה משתתפת בהישרדות היא הייתה שורדת? לא! בעצם אולי כן?
אז עכשיו כת אחד יגיד כן או לא כי לכל אחד יש דעה אחרת אז די להרגיז !
ונועם באמת חתיך דנה למה לשתווק הוואא..
ייאאאאאאאמממממממממ

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifבקשר לזה שהוא חתיך והכל אין ויכוח../images/Emo6.gif

! אבל בקשר למשחק טוב שהוא לא זכה חח נו גם ככה הוא עוד ירוויח מלא כסף מפוקס וכל הקמפיינים שבטח יהיו לו

A t z a

New member
../images/Emo99.gifגרר בצדק..הוא כזה..אבו-גבר../images/Emo6.gif!!../images/Emo80.gif

inbals93

New member
הוא קיבל קמפיין לפוקס?../images/Emo12.gif

מחליפים את מייקל לואיס?

inbals93

New member
עם בר רפאלי../images/Emo12.gif

הוא רק יצא מריאלטי וכבר מדגמן עם בר רפאלי
טוב שהעיפו את מייקל לואיס והביאו אותו

למעלה