יש גם את העניין של ה- Provocation polio - מוסבר יפה במחקר הרומני.
ש שושונלה New member 25/8/13 #47 טוב לדעת -זה חשוב באופן כללי לכל מי שמתחסן עכשיו. מזל שיחסית לא נפוץ בארץ לתת לילדים זריקה תוך שרירית אבל יש מקרים שנותנים. ורד
טוב לדעת -זה חשוב באופן כללי לכל מי שמתחסן עכשיו. מזל שיחסית לא נפוץ בארץ לתת לילדים זריקה תוך שרירית אבל יש מקרים שנותנים. ורד
פ פולספגן New member 25/8/13 #48 נדמה לי שבחיסונים כן נותנים בארץ דרך השריר נקרא IM או בשמו המלא INTRAMUSCULAR = לתוך השריר. אגב, בחיסוני השפעת אני בטוחה שזה מוזרק לשריר.
נדמה לי שבחיסונים כן נותנים בארץ דרך השריר נקרא IM או בשמו המלא INTRAMUSCULAR = לתוך השריר. אגב, בחיסוני השפעת אני בטוחה שזה מוזרק לשריר.
י ירוק כחול אפור New member 21/8/13 #12 עונה רק לגבי פרט אחד קטן שאני לא יודעת אם כבר ענו לך עליו או לא - אנחנו ההורים כבר קיבלנו את המוחלש בילדות (רובנו בכל אופן) והוא אמור להיות אפקטיבי לכל החיים
עונה רק לגבי פרט אחד קטן שאני לא יודעת אם כבר ענו לך עליו או לא - אנחנו ההורים כבר קיבלנו את המוחלש בילדות (רובנו בכל אופן) והוא אמור להיות אפקטיבי לכל החיים
פ פלמינגו8 New member 22/8/13 #13 לא דיברו על 20 שנה בלבד? החיסון המוחלש שההורים קיבלו בילדותם טוב לכל החיים או רק לעשרים שנה? ואולי מישהו יודע להגיד אם טיפת חלב מזמנת ילדים שאמורים להתחסן במסגרת המבצע, או שההורים צריכים להגיע פשוט לתחנות?
לא דיברו על 20 שנה בלבד? החיסון המוחלש שההורים קיבלו בילדותם טוב לכל החיים או רק לעשרים שנה? ואולי מישהו יודע להגיד אם טיפת חלב מזמנת ילדים שאמורים להתחסן במסגרת המבצע, או שההורים צריכים להגיע פשוט לתחנות?
מ מיסיס מייס New member 22/8/13 #14 פשוט להגיע (זימנו רק באיזור הדרום לדעתי) 20 שנים מינימום כנראה... בפועל כנראה שלרוב יותר (המוחלש)