נושא מסקרן...

Anywere is

New member
../images/Emo46.gif אנחנו מבפורום סקס כשאתה כותב

"יצרים" אני עושה את הקישור לזה! ומההתחלה אמרתי שאני לא רוצה להיות מה שאני!

Anywere is

New member
אני כן צריכה להתייחס..זאת דיעה

שלו
כמה שהיא מעצבנת..אבל דיעה שלו.. ורזאל..אתה לא צריך עזרה אפילו לא בשאלה אחת
?

למה???

לחזור בשאלה ולשכב עם בחור? את חושבת ששם יהיה לך יותר טוב? את רוצה לאבד את בתוליך עם בחור שלא יהיה בעלך (מין הסתם) לדעתי את סתם בורחת מהמציאות...

Anywere is

New member
מי אמר שהוא לא יהיה בעלי?

אני שנתיים בת זוג שלו וחברה הכי טובה מגיל 5..אז מי יודע?

מנסיוני

אני בחור חרדי לומד בישיבה, ומה לעשות אני דתי עד הקטע של בנות, אבל אין לי כלום ואני לא מדבר על סקס כי את זה אפשר להשיג בתשלום אני מדבר על היכרות עם בחורה בשביל הכיף שלא משנה לה אם אני באופן רשמי חרדי ואני באמת כאילו נראה טוב... אבל מה זה בעיה... מאיפה אני יכיר... בחורות חילוניות לא מתחילות עם חרדים זה נראה להם איזה יצור מהמאדים ובסה``כ אני גם לא מסתובב במועדונים ובמקומות בילוי אז ככה שהמצב הוא שאני בן 20 אבל מעולם לא הייתי בקשר עם בחורה שלא לומר על לשכב... בקיצור פרובלם...

אתה מחפש חרדיות להכיר או חילוניות?

יש בכלל חרדיות שמחפשות להכיר בחור חרדי וזה כאילו קשר דיסקרטי שהמשפחות והמכרים לא יודעים? ויש בחורות חילוניות שיצאו עם חרדים?

אל הבחורות...

כמו שכתבתי בקשר לבעיות שיש לבחור חרדי בדרכו ליצירת קשר עם בחורה שלא במסגרת שידוך אבל שכחתי נושא אחד להבהיר. תבינו... החברה החרדית בנויה בצורה כזאת שאם אדם נשוי ושאינו נשוי נמצא בקשר מחשיד עם בן בחורה ואותו הדבר להיפך הוא גמר את הקרירה שלו בתוך הציבור החרדי זה הדבר הכי מבוזה שיש ככה זה... לכן גם במידה ואני יכיר היום בחורה היחידה שתדע את זה זאת תהיה הבחורה ואני לא יוכל לצאת איתה לבלות במקומות ציבוריים שמא יעבור אדם שמכיר ואז הלך על החיים שלי... לכן גם אם תשימו לב לא תראו באינטרנט בפורומים ובאתרי הכרויות תמונות של בחורים ובחורות חרדים שמא מישהוא יראה וגם קשה מאוד להוציא מספר טלפון מחרד/יה שמא מישהוא יזהה את בעל המספר ואז הלך על החיים שלו... הוא פשוט נהיה אדם מבוזה... לכן בנות אם אתם יוצרים קשר עם בחור חרדי כדאי שתבינו את כל הדברים האלו ולא יהיו לכם כל מיני אי הבנות. בהצלחה.

Anywere is

New member
כמו במשפחה של דודה שלי..

אנחנו גרים בשכונה חילונית כי הבית של סבתא היה שם ואנחנו שמרנו עליה..עם השנים השכונה הזאת הפכה לחילונית...פעם היא הייתה דתייה ולכן אבא שלי קיבל חינוך דומה לזה שתיארת פה.. אולם אימי היא יהודייה גרמנייה בחצי..והיא התחתנה עם אבי ואימצו את החיים הדתיים והחריכו אותי להיות גם כזאת... אולי בגלל שאני גרה בשכונה לא דתייה אני מקנא באנשים אחרים ולכן אני רוצה להיות חילונית..

טעות חטיב! אני לא מאמין עליך! ../images/Emo2.gif

אני מקווה שרק החריכו ולא ממש חרכו.... להיות דתי לדעתי צריכה באמת להיות בחירה ולא כפיה. פעם (60-70 שנה) דתיים היו הרבה יותר סובלניים כלפי בעלי אורח חיים חופשי. מרגע שצץ האיום על דרך חייהם, והמדינה הראתה סימני חילונות, ונדרסים סמלי דת, פתאום מתחילה ההקצנה, ההכבדה והבדלנות. עצוב כי זה גורם לאתאיסטים כמוני לפתח אנטי רציני לממסד הדתי ואיתו למסורת, זה לא מקרב לבבות, זה בטוח! אני יכול להגיד היום שאני שייך לעם היהודי אבל לא לדת היהודית, ואת קו ההפרדה הדק הזה אני משרטט לי עם השנים. יש לי יד חופשית לעשות את זה בלי ליצור קונפליקט עם הבית כי גם הורי חילוניים. אני לא מקנא במאבק שאת עוברת. רק עשי לך "חושבים". איפה את נלחמת בהורים, איפה בדת. לא לערבב את השניים ולהבהיר להם גם כן איפה עובר הקו. אם את רוצה לעזוב את אורח החיים הדתי אבל לא את המשפחה, אז לירות בבת אחת לכל הכיוונים זה לא רעיון טוב :) ואם מותר להציע, יש את אירגון הל"ל, חבר'ה נהדרים, שווה לך אולי ללכת להתייעץ עם אנשים במצבך איך לא לעשות את המעבר הזה לחיים חילוניים טראומטי לך ולמשפחתך. ובתשובה לשואל המקורי - כן הדברים האלו קורים אבל בכמויות הרבה יותר קטנת מאשר בחברה פחות שומרת. על הסקאלה של אתאיסט - מאמין - מסורתי - רפורמי - קונסרבטיבי - כיפה סרוגה - כיפה שחורה - חרד - נוטר קרתא יש המון גוונים ועם ההחמרה מתחזקת ההפרדה לפני הנישואין וקטנות גם האופציות לממש את הרצונות, אם ישנם. גם קובע אם המשפחה ישראלית או לא. היתה לי תקופה של יזיזות עם ידידה קונסרבטיבית, היה לי מאד מוזר שבהמון דברים היא היתה מאד מקפידה אבל בגלל שריטות נפשיות היא היתה שוכבת על ימין ועל שמאל. אני שמח לספר שהיא התבגרה והחלימה מהרבה מהשטויות, והיום היא נשואה לחרד, מקפידה על נידה ומקווה, לא מארחת גבר בבית אם בעלה לא שם ומקפידה לקנות אוכל מהדרין. אולי בגלל שהיא אמריקנית, אולי בגלל שאחיה שיצל אותה מינית בילדותה, או שאביה היה מכה אותה, אולי בגלל שבלי אלימות במיטה היא לא היתה נהנית (שזה מה שהפריד ביננו, אני מאלימות בורח, ובסיטואציה מינית אני בכלל לא מבין את זה). בקיצור יש כל מיני אנשים עם כל מיני צרכים. הרקע שלהם אולי מאט אותם מלהשיג את הצרכים האלו, אבל אי אפשר להכחיש שזה שם.

Anywere is

New member
מצטערת..

אין לי כוח אפילו לקרוא...העניים נעצמות..סליחה..:( לילה טוב.

king211

New member
ברמת העיקרון

לחרדים וחרדיות אסור לשכב לפני החתונה והקשר ביניהם נמשך כחודשיים שלוש ויאלה חתונה וואלה יש כמה חרדים שלפני החתונה הולכים לאיזה פרוצה ויש מספר בודדות של בחורות ששוכבות לפני החתונה ואני אומר בודדות ככה אני דתי ואני מכיר המון בחורות חילוניות ואני יוצא למועדונים וכן שכבתי עם חילוניות אני לא לומד בישיבה וגם לא מתכנן ללמוד אני אחרי צבא כבר וכן יצא לי גם להיות עם חרדית במקרה וזה לא שוס עניתי לך רוני?

נגעתם לי בנקודה הכי רגישה..

אני גם כן מבית דתי אבל אני מפחדת להתחיל עם בחורים כי אף צד לא מוכן לחשוף את עצמו ראשון באינטרנט כי הוא לא יודע מי הצד השני

ohadz

New member
לא הבנתי מה הקשר...

את רוצה להתחיל רק עם בחורים דתיים באינטרנט?

סאששה

New member
חמודה אם רוצים מצליחים הכל.

אם את רוצה טיפים בהרחבה כנסי מסרים

למעלה