נושא מסקרן...

הם עושים סקס לפני חתונה

הם מוכנים לבגוד בנשים שלהם, יש להם קשר עם בנות חילוניות- למשל דרך הפורום והמסרים (אם הם רוצים להיות דיסקרטים). אני(חילוניה) הייתי בסוג של קשר, יותר כתף לבכות עליה.. ופריקת מה שעל הלב- בעיות עם האשה למשל.. חרדים/ות הם לא צדיקים תמימים. הם אולי לא יכירו במועדונים- למרות שראיתי כמה דתיים שישבו במקום לא כשר בכלל, ולא יודעת מה היה איתם מבחינת בחורות, אבל יש להם דרכים להכיר. צריך רק לרצות מספיק

אה, ואני לא הייתי יוצאת עם חרדי

בגלל כל מיני סיבות שאם אני ארשום אותן יתחילו להרצות לי

מהידע שלי הם כן

לא כולם, אבל יש הרבה. שמעתי המון מאוד סיפורים של גברים. להם אין בעיה. למרות האיסור, אין אפשרות להוכיח שעשו משהו ולכן הם פחות חוששים. אצל נשים זה בעייתי יותר, אבל היום יש ניתוח לשיחזור הביתולין, וקראתי כתבה שזה די שכיח. לא בטוחה באמינות של זה, אבל זה מה היה כתוב. בגדול, יצר מיני הוא יצר ככל היצרים. לא צריך להרגיש רע שרוצים סקס. [אולי אצל התדיים כן:)] פעם היה לי חבר דתי. היה אסור לו לעשות כלום, גם לא לאונן. הוא כמובן בגיל 15 כבר לא היה בתול, מדתיה.

november76

New member
שמעתי על הרבה דתיוית

שעושות אנאלי וכך הן שומרות על הבתולין.

בהחלט

הם עושים הכל ועם כולן הן עושות הכל הכל בתנאי שישמרו הבתולין, וזה כולל אנאלי אוראלי וכל מה שלא חודר ומבתק בתולין, איך אני יודעת? משתי "היכרויות" שהיו לי האחד
שיש לו כיפה סרוגה על הראש וכיפה חרמנית בתחתונים וגם מאחת
שחלקה איתי אהבת נשים שסיפרה על צעירותה

תשובות בקצרה..

דתיים עושים סקס בסתר - מעל לשבעים וחמש אחוז! חרדיות לא עושות סקס (נו טוב.. שלושה אחוזים בלבד..) דתיים לייט מנהלים קשרי חברות עם בנות. כמו שאמרתי לא כל החרדיות בתולות אבל רובן כן.. שכבתי עם שתי חרדיות. לילה טוב.

כן אכן עלית על נקודה רגישה

בנות מבית דתי מנהלות קשרי חברו או כמו שמישהו הגדיר זאת כתף לבכות עלי'ה (בנות בעיקר עם בנים וההיפך) וזאת היות ויש איסור לראות ולגעת בבנים. אצל חרדים זה פחות נפוץ וככל שאתה עולה בסולם יש יותר בדלנות והחרפה במצוות. זה תלוי באיך חונכת בבית ועד כמה הקפידו ואולי גם בכמה רע לך בעולם שלך ואתה רוצה למרוד. יש כתבה על רבנים שרוצים להתיר מין לפני החתונה (נדמה לי שזה כיפות סרוגות). אני מקווה שב"ה אני אמצא במוצאי השבת את הכתבה ואשים פה קישור. שבת כיפית לכולם.

למעלה