נושא מסקרן...

נושא מסקרן...

האם דתיים/חרדיות עושים סקס לפני החתונה? האם בכלל יש קשר בין בחורים לבנות לא דרך נישואים? האם בפורום פה יש דתיים/דתיות? האם באמת כל החרדיות בתולות? האם יש פה איזה חילוני/ה שהיה בקשר או שכב עם חרד/יה? אם כן ספרו מחויותיכם ומהיכרותכם עם התופעה... ביי

ממש..

לפי התמונות שלך את נראית די רחוקה מלהיות דתייה ועוד יותר רחוקה מלהיות בתולה.

Anywere is

New member
../images/Emo3.gif מספיק אימא גוררת אותי כל חודש

כדי להיות בטוחה..אז אני לא צריכה עוד נודניק אחד.

../images/Emo5.gif השם ירחם

תגידי לאמא שלך , שבמקום לדחוף תאף לכוס של אחרים, תתרכז בעניינים שלה

Anywere is

New member
בעוד חודש זה יהיה רישמי..אני אחזור

בשאלה
כל חיי "התחפשתי" לדתייה בגלל המשפחה..אבל בעוד חודש...טאם טאם דה דאם!! זה קורה!! א. אני שוכבת ב. אני חוזרת בשאלה ג. אני מציגה את בן זוגי למשפחה ד. בורחת ה. מתה

לילית

הכול מהסיבות הלא נכונות אני יודע אני חזרתי,במובן מסוים את מבקשת חיזוקים לחזות שאליה את מודעת כולנו מודעים אבל את לא "ציפורה" יפת מראה הינך אך אין בך תואר לילית היתה אומנם האישה הראשונה (זוגות זוגות עשה אותם) אך היא בחרה ביצריה את כניראה לא שונה אכן ראויה את לשמה שיבושם לך בהצלחה ראזל

Anywere is

New member
לא לילית!! לילי תי!!

"לדמעות של לילי יש טעם לוואי מר-בקרוב עם לילי יהיה לך כדאי"... החבר שלי שר לי את זה כשאני שרה ואז הוא צוחק עליי שהבכי שלי נשמע כמו עכברים שמצייצים "תייייי"... אז זה הכינוי "לילי-תי ולילו לבן זוגי"

Anywere is

New member
אדון רזאל, נצור את פייך!

פגעת בי.. אתה אומר שאני שרלילה? אולי אני לא מתחברת לצד הדתי.. וגם כל הזמן אני בלבוש צנוע אז עד שאימא לא רואה אותי לכמה ימים אז אסור לי להשתחרר? אני נערה צעירה עם כל הכבוד וללבוש בגדים XXL בזמן שאני מידה P זה מאד מבאס.. אז פעם אחת אני נהנת מלבוש כמו של כל הבנות..אז זה הופך אותי לשרלילה?! אתם בדיוק כמו המשפחה שלי! אז אחרי שהיה לי שיער חלק עד לישבן שגרם לי לעבודה קשה כדי לתחזק אותו..ללכת כל הזמן עם קוקו גבוה זה די מעיק..בזמן שכל הנערות בגילי הולכות ומסתפרות מדורג! אז כשאני הולכת בפעם הראשונה בחיי למספרה אז אני שרלילה? זונה!? שתדעו לכם שאני בתולה! וכן בגיל 18 שזה עוד חודש בערך אני אומר "ביי ביי" לחיים הדתיים ושלום לחיים החילוניים..מה שאני באמת!

צומי צוצי

את מתיחסת למסגרת ולא לתוכן דיברתי בשפה ששנינו מבינים ועדין לא הבנת דבר למעשה הדוגמאות שהעלת מחזקות את תוכן ההודעה הראשונה שלי.יצרים הם לא בהכרח מינים את ביצעת את הקישור הזה זוכרת ? חלק מהדברים שאת מבקשת לעשות אין בינינו מטוב ועד רע פשוט אומר את שאני רואה

למעלה