נושא לדיון...

נושא לדיון...

והפעם: איזה נושא דיון כדאי לדון עליו

תאאאאאגידו

אף פעם לא יצא לי לחשוב על זה אבל פתאום חשבתי עמוק [איזה כאב ראש יצא לי מזה שלא נדע] אבל שמתי לב ש[בעיני לפחות]הטקסטים שלהם ממש חלשים.. לא יודעת זה די מוזר לי שמוזיקה כזאת טובה "מתבזבזת" [וואי הולכים להרוג אותי] על טקסטים כאלה... כאילו לאאא.. אני מתכוונת שפשוט הטקסטים די עלובים בהשוואה למוזיקה שהיא פשוט מ-ע-ו-ל-ה אני חושבת שאני אוהבת אותם רק בגלל המוזיקה..
וחלק מהטקסטים.. ממש מעט

פיב

New member
פרטי

אילו טקסקטים בכל זאת את אוהבת? ומה בעיקר לא?

אני נורא אוהבת את ג'קי

לא יודעת למה.. אוהבת
כי זה די קליל יחסית לשאר. למשל מה שקשה לי להתחבר אליו זה אינטרמת, סמי חופשי, גניבה.. לא יודעת. די שונה מהשירים החדשים שלהם. או השירי דיכאון האלה "ושוב פעם אני אני מרגיש בחילה כששוב פעם לא אכלתי יומיים" כאילו
לא ממש נעים לשמוע את זה [למרות שאני נורא אוהבת את -מקום אחר- שלא תחשבו.] הטקסט נורא מורכב ולא ממש טוב בעיני. וזו דעה...
אז לא להתנפל

Mr Jack

New member
חח סוף סוף התעוררת.....!

הטקסטים שלהם שוים לתחת ! ודיברנו על זה פה כמה פעמים....

אוקי נכון שאני חדשה פה

אבל תקשיבו אני ממש מצטערת אבל עם תשימו לב למילים שלהם תראו כמה הם חזקות ותשימו
שלא משנה מה הם מדברים על החיים שלך שלי ושלנו וכל אחד יכול למצוא שם את הטקסט שלו וכל אחד יכול להתחבר אליהם אני מצטערת אבל מי שאוהב אותם רק בגלל המוזיקה לא מבין כלום מהחיים שלו ואחותי תסכים איתי מאוד!!!!!! מי שאוהב אותם שיאהב את כולם כולל המילים ולא רק את המוזיקה בושה וחרפה שאתם בכלל בפורום הזה!!!!!!

Mr Jack

New member
חח תרגיעי ילדונת...

רק הגעת וכבר מעירה... תאמיני לי שאני קצת מבין יותר ממך במוזיקה, ובליריקה...אז אם את חושבת שהליריקה שלהם מתוחכמת אולי הבעיה אצלך ולא אצלי... היהודים הם לא פינק פלויד, גם לא מטאליקה...אן מה לעשות.. מה שכן, יש להם מוזיקה שכף לשמוע וזהו...מוזיקה טובה...

חוצפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הטקסטים שלהם לא שווים לתחת!!!! הטקסטים שלהם מעולים ואני מתחברת לכולם!!! כן כן אפיו לאינטרמת!! וללא יודעת מה להכל!! דיברנו על זה כון וכל אחד מתחבר למה שהוא מתחבר אבל כשמישהו אומר שהטקסטים שווים לתחת ואני למשל מתחברת אליהם אז מה?!?! אז אני מתחברת לתחת?!?!? זה עלבון! אז י להעליב אולי ג\זה גם לא מכוונה אבל די! תגידו לא לטעמנו לא אהבנו אבל לא להגיד שווה לתחת חרא וכ'ו!!!

אתה צודק הם באמת לא פינק פלויד או

מטאליקה או לד זפלין או נירוונה או קווין או מרלין מנסון
או אוזי אוסבורן
אבל הם עושים מוסיקה טובה ואין מה להשוות בין היהודים לבין אלה שהזכרתי!

Mr Jack

New member
כשהשוואתי אותם למטאליקה ופינק

פלויד, לא דיברתי על איכות המוזיקה. שבזה אין בכלל מה להשוות.דיברתי על הליריקה, שבליריקה אן מה להשוות בין הגדולות ביותר כמו פינק פלויד ליהודים. גם לד זפלין הם לא שייקספיר, הליריקה שלהם קיצ'ית ומשעממת. ונירוונה אממ :/ יש שימצאו במילים של קורט משו מיוחד, אני לעומת זאת... קיצר סתם ניצלת את ההודעה הזאת כדי לרשום להקות שאת מכירה, לא לעניין.

Superunknown1

New member
פסססט.

דיי כבר, את טיפשה. או שתפסיקי להשחיל לפה הודעות ברמה של ילדה שקיבלה נכשל בלשון בבצפר יסודי, או שפשוט תעופי מפה, את מורידה את הרמה של הפורום. וגם למה למרוח הודעה של שלוש שורות ללא פואנטה?! נניח ואת חושבת (הממפ.) שיש ליהודים ליריקיה טובה, תני דוגמאות או משהו, תאירי את עיניי. אל תכתבי כל-כך הרבה שטויות בהודעה כל-כך ארוכה. זה קצת מעיק, ובעיקר גורם להראות יותר מפגרת.

את צודקת....

הם לא יודעים לכתוב. יש שירים טובים (מבחינת ליריקה) כמו "פעמון מלחמה", "קח אותי", "עוד ארון אחד" ועוד כמה.... אבל כנראה שכתיבה זה לא הצד החזק שלהם, כי רוב הזמן תוכלי לשים לב שאין שומקשר בין השורות בשירים: "סמי חופשי פשוט הוא לא נורמלי מגיע מאחור מגיע לך לגמור" (?!) שלא לדבר על השירים שלהם באנגלית....

nofar213

New member
ממפ... צודקים חלקית

כי באמת חלק מהטקסטים נרוא שיטחיים אבל הרוב ממש לא... ואגב על אינטרמט תנסי להתעמק במילים... ותראי שם משו

למעלה