עוד קטע...
כן כן, גם אצלינו בתחנת כיבוי והצלה גבעת זאב יש קטעים... בואו ואספר לכם כמה מהם: בקורס שעשו לנו בחנוכה שנה שעברה התקבל אירוע והייתי צריך לקרוא לכבאי. הכבאי היחיד שידעתי את שמו היה כבאי בשם משה. הצרה היא שיש לנו 5 משה בתחנה ואחד מהם הוא המפקד... אז קראתי למשה לבוא לתחנה באופן דחוף במערכת הכריזה. תוך שתי שניות מפקד התחנה, אחראי המתנדבים, האחראי על הגבייה ואחד המתנדבים היו אצלי במבצעים במצב של היכון בטוחים שפגעה מרגמה בכבאית... עוד קטע מצחיק שהיה: אני וענבל היינו במשמרת באיזה יום עם הכבאי די צעיר ונחמד. בקיצור, ישבנו וצפינו בסרט תיעודי על נזירי השאולין ועל הקונג-פו שהם עושים. הכבאי לא הפסיק להוציא "שיט...". בכל פעם שעשו משהו שמענו "שיט" מכיוונו... אני וענבל אחר כך נקרענו מצחוק... עוד קטע מצחיק! באותה משמרת מהקטע שמקודם, הכבאים יצאו למלא דלק בכבאית ואני הייתי נורא רעב. במקרה מתחילת המשמרת היו מונחות עוגיות נורא טעימות על השולחן ואני חשקתי בהן ולא היה לי נעים לגמור לו את העוגיות... בקיצור ברגע ששמעתי את הכבאית עוזבת התנפלתי על הקערה המסכנה וגמרתי מה שהיה בפנים... אחר כך מילאתי את הקערה שוב כדי שלא ישימו לב... לידי ענבל ישבה נשפכת מצחוק ואני המשכתי למלא לעצמי את הקיבה... יש עוד אינסוף קטעים מצחיקים אצלינו כי ככה אנחנו מעבירים את הזמן כשאין אירועים, כלומר, כל הזמן. צריך לראות כדי להאמין...