נושא לדיון

נושא לדיון

יש לי נושא לדיון איזה דברים מצחיקים קראו לכם בתחנה עם זה בארוע או תרגיל או כל דבר שקשור לכיבוי לי למשאל ספר חבר מהתחנה שהוא יצא לארוע ושהוא בא לדווח חזרה לקח בטעות את המעד של הכריזה ודווח רם מ 4 חוזרים אבל במקום שהמוקדן ישמע את החזרה כל הרחוב שמע

BoSco

New member
חחחחחח

לי זה קרה בניידת משטרה.... עצוב.... כל הרחוב שומע "רות עבור"

fireman

New member
משהו שקרה לי

לפני שהתגייסתי לצבא הייתי עושה המון משמרות לילה בכיבוי אש באר שבע באחד מהלילות החלטנו אני ועוד 2 מתנדבים לעשות לילה בתחנה בשעה 2:30 בערך קיבלנו הודעה על שריפת מסעדה בשכונה ג בבאר שבע לחצנו את הכפתור של הפעמון כולם קמו ויצאתי ברכב עם 2 המתנדבים והכבאים ברכב סער 1124, רכב נוסף יצא כמה שניות אחרינו כשהגענו למקום היה מרחק של כ50 מטר מהרכב עד לחזית המסעדה שאגב עלתה כולה באש פרסנו קו 3 צול חיברנו לרכב חיברנו מפלגים, אני בדיוק הלכתי להביא זרנוקי 2 צול ומזנקים ומתנדב אחד ישב על המפלג ואחד ישב על המשאבה....מסיבה לא ברורה פתח התמנדב שישב על המשאבה את ברז ה3 צול במכה, למי שמכיר משאבות אוטומטיות אני לא צריך לספר לכם מה קרה שם, המתנדב השני שאחז במפלג עף איתו ביחד עד שהזרנוק התפוצץ על המתנדב שהפעיל את המשאבה, אחד עף באויר ואחד התקלח.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באשכרה זה הזכיר לי את הסרטים האלו. קטע ענק אהבתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה עוד איזה קטע שתי בחורות הולכות ברחוב עבר חבלן מרחורם -קיבל אירוע שם להם תסירנה ההם דפקו קפיצה מה זה קפיצה ראיתי את זה השתנתי מצחוק- אתה רואה תחבלן דופק חיוך מאוזן לאוזן וטס קטע אחר-מה הכי מצחיק שהשוטרים טועים במ"ק לכריזה במקום לדווח בקשר על מקום- אתה שומע את זה בכריזה -254 כולם שומעים את זה בקריזה כולם. או -שבקשר אתה שומע "רנו שמספרה............ תבוא להזיז תרכב.

BoSco

New member
כן זה באמת מצחיק!!!

לשמוע בגל "רנו שמספרה..... תזיז את הרכב" זה נשמע לי ממש קורע אבל הקטע עם סירנה? אני לא ישכח את הבן זונה שעשה לי את זה הייתי בתחנת כיבוי שהיא גם משולבת עם מד"א הפרמדיק רצה להבהיל אותי שם סירנה ואני קפצתי מבהלה

../images/Emo6.gifזה מזכיר לי

היה איזה יום שהתחלתי משמרת בתחנה ב7 בבוקר וירדנו לבדוק את הציוד בביקורת בוקר איך שמחלקים את הצוותים יש צופר לארוע מאותו רגע קפצתי מרוב שנבהלתי שכחתי איפה שמתי את הציוד ורצתי הלוך ושוב באותו רגע הכבאים ראו אותי נקרעו מצחוק איך האייתי נראה

siven16

New member
קטע שקרה לי...

פעם הלכתי לתחנה כדי לצלם משהו לתקשורת... וביקשתי מאחד הכבאים שיכנס ל19 ואני אצלם אותו בתוך הכבאית... אני באה לצלם מתרכזת... (מי שלא יודע בצילום אסור לינשום שתי שניות לפני שמצלמים...) ופתאום מור(הכבאי) הפעיל את הסירנה של 19... אני קפצתי כמו לא יודעת מה... וממש נבהלתי... הייתם צריכים לראות אותי שנייה אחרי...

עוד קטע מצחיק

הלכתי לבקר את חבר שלי מתנדב בכיבוי אש בראשל"צ יש שם כבאית בשם "ציון 5 מחו"ל" שתי צופרי אויר בשתי הצדדים הוא עושה לי תראה אם האורות עובדים -הבן ......... שם לי ביפ מה זה ביפ דפקתי קפיצה אבל מזה קפיצה או שלוקי של קפיצה אתה רואה אותו על הריצפה מת מצחוק. אמרתי לו כל כלב בא יומו. היה לנו מחסום על יד ביתו יש לנו גיפ טרופר שהמערכת כריזה שלו במנוע לא שחכתי לו את זה אני עושה לו יואב תבדוק אם הכחולים עובדים -שמתי ביפ ההוא דפק קפיצה . או שפעם אחת אני נוסע אם האופניים על הכביש ככה בחצות לכיון של הבית נוסע שקט שקט- באה אלי ניידת של חברים שלי -אם הכריזה נותנים לי ביפ מאחורה אתם רואים אני מזגזג אם האופניים הבני אלף מתקשרים צוחקים מתים מצחוק. מה אני הכי אוהב- אלו הניידות בילוש מפעילים סירנות הנהגים לא מבינים איפה אם בלי כחולים בלי כלום ראיתי את זה ניקראתי מצחוק.

fireman

New member
כשאנחנו עשינו את זה לאיזה כבאי

ותיק פינינו אותו אחר כך לבית חולים, מרוב בהלה הוא קיבל התקף חרדה או משהו.....מסוכן במיוחד ליד מבוגרים

עוד קטע...

כן כן, גם אצלינו בתחנת כיבוי והצלה גבעת זאב יש קטעים... בואו ואספר לכם כמה מהם: בקורס שעשו לנו בחנוכה שנה שעברה התקבל אירוע והייתי צריך לקרוא לכבאי. הכבאי היחיד שידעתי את שמו היה כבאי בשם משה. הצרה היא שיש לנו 5 משה בתחנה ואחד מהם הוא המפקד... אז קראתי למשה לבוא לתחנה באופן דחוף במערכת הכריזה. תוך שתי שניות מפקד התחנה, אחראי המתנדבים, האחראי על הגבייה ואחד המתנדבים היו אצלי במבצעים במצב של היכון בטוחים שפגעה מרגמה בכבאית... עוד קטע מצחיק שהיה: אני וענבל היינו במשמרת באיזה יום עם הכבאי די צעיר ונחמד. בקיצור, ישבנו וצפינו בסרט תיעודי על נזירי השאולין ועל הקונג-פו שהם עושים. הכבאי לא הפסיק להוציא "שיט...". בכל פעם שעשו משהו שמענו "שיט" מכיוונו... אני וענבל אחר כך נקרענו מצחוק... עוד קטע מצחיק! באותה משמרת מהקטע שמקודם, הכבאים יצאו למלא דלק בכבאית ואני הייתי נורא רעב. במקרה מתחילת המשמרת היו מונחות עוגיות נורא טעימות על השולחן ואני חשקתי בהן ולא היה לי נעים לגמור לו את העוגיות... בקיצור ברגע ששמעתי את הכבאית עוזבת התנפלתי על הקערה המסכנה וגמרתי מה שהיה בפנים... אחר כך מילאתי את הקערה שוב כדי שלא ישימו לב... לידי ענבל ישבה נשפכת מצחוק ואני המשכתי למלא לעצמי את הקיבה... יש עוד אינסוף קטעים מצחיקים אצלינו כי ככה אנחנו מעבירים את הזמן כשאין אירועים, כלומר, כל הזמן. צריך לראות כדי להאמין...

ווואי עם העוגיות זה היה כל כך מצחיק

אתם קולטים את חיים השמן הזה כל המשמרת הוא ישב ונעץ מבטים בעוגיות .... ואני קולטת אותו נועץ מבטים ולא אומר כלום.... רק הכבאים יצאו מהתחנה הוא התסער על העוגיות ופשוט מתתי שם וגם הוא צוחק וכל הפירורים עפים לו מהפה... ווהוא ממשיך לאכול!!! אבל אין, אצלינו בתחנה הכי הרבה קטעים.... אני אספר לכם בהזדמנות אני לא זוכרת עכשיו משהו ספציפי אני רק יודעת שבכל משמרת אני צוחקת ד.א בקרוב התמונות....

פעם ראיתם זקנה רצה?

קיבלנו אירוע חריג עוברים בכביש אם סירנות עוברת זקנה במעבר חציה-ההיא קולטת אותנו= אני נשבע לכם באלוהים נותמת ריצה מזגזגת למדרכה אני והחבר שלי נקרענו מצחוק. ---------------------------------------------------------------------- עברנו בנחלת אם הניידת קיבלנו אירוע חריג מלפננו עובד של מי עדן תופס בקבוק בכל יד אנחנו בשקט בשקט אחריו שמנו סירנה ההוא דפק קפיצה נשבע לכם מרוב שהוא קפץ הוא הרים תידיים שלו הבקבוקים עפו לו אנחנו נוסעים רצניים כזה עוברים אותו משתינים מרוב צחוק זה היה קטע ענק

קטע מצחיק מאוד מאוד

היה לנו מבצע של חיפוש של שבח"ים(שוההים בלתי חוקיים) קיצר מחפשים בבניינים רואים אחד -ההוא מתחיל לקלל בערבית- אני טוב מאוד יודע ערבית -אני שואל אותו בעיברית מה אמרת-הערבי עושה לי אתה בחור טוב-אוקי אני אומר לו זה לא מה שאמרת- ההוא מתחיללקלל בערבית שאלנו אותו מה זה מה אתה אמרת הוא עושה לי "אני מת על המישטרה" דפקתי בו כאפה-ואחד כאפה-אתם שומעים תכפאה אחר כך תהד שלה פק פק פק פק פק רצנו לניידת ניקראנו מצחוק שם. ---------------------------------------------------------------------- היה לנו באותה מבצע- לחיפוש- היה בניין שבנו אותו אין מדרגות מתחת יש תהום גדולהוהיה קרש מעל התהום-אני וחבר שלי ניכנסים לבניין שלושת הערבים קולטים אותנו הטמבלים קופקים קפיצה על הקשר שלושתם כמו פזל נפלנו לתהום קרעו אותנו מצחוק.

יש לי מלא קטעים לספר אבל.........

אני פוחד אם האני יספר לא ישאר לכם מקום חיחיחיחיח
המשך יום נעים רועי

סליחה לקלקל לכם את הצחוק.

לנו יש הרבה הרבה צחוקים אבל שאנחנו במשמרת ובאירוע אנחנו לא מעזים לא אנחנו ולא הכבאים לעשות דברים כאלה(להקפיץ אזרחי ם ברחוב)ואחר כך אומרים דברים על הכבאות המשרה ומד"א תראו שאתם מייצגים את המדים שלכם בכבוד.

למעלה