נושא לדיון

carlwyte

New member
נושא לדיון

האים כדאי שמישהוא (ומישהיא) שרקד ריקודי עם לפני החתונה להמשיך לרקוד אחר כך? ברור שלא כל מי שרוקד ריקודי עם בוגד, אבל בישביל לחפש בעיות?

נו

אז איפה כאן הבעיה?

מי שאוהב לרקוד בשוק בשר, למה להפריע לו?
אבל תמיד יש גם את האופציה של להקת הבלט הקהילתית.

nirity1

New member
אני רצינית

( כן נירית זה שם של בת )
מי שרוצה לבגוד ימצא מקום לבגוד.... ומצטרפת לדבריו של מריוס - אם הרקדן לא סומך על עצמו אז כדאי שיפנה לברור למה ?

נומלה

New member
לא. צריך להצמידו באזיקון לירך של בן הזוג

ולא לתת לצאת מהבית לבד. וגם כשיוצאים (ביחד), לא לשכוח לשים רעלה ובורקה.

looking 4the

New member
אני מציעה גם להפסיק לעבוד

וגם לא ללכת לסופר....לבד.
בכלל עדיף לא לצאת מהבית ודי

מריוס זכריה

Member
מנהל
השאלה עצמה קצת מגוחכת

אבל כן יש פה עניין עקרוני, והו זה:

לטעמי, הגבלת חופש של בן או בת זוג צריכה תמיד להיות במינימום של המינימום. זה העיקרון הכי חשוב.

השאלה שלך מניחה את ההיפך, שהחופש עצמו צריך להיות במינימום.

במלים אחרות, כל זמן שבן או בת הזוג לא הורשע בפלילים, עליו להנות מחזקת החפות, וחך עךליו/ה חוק כבוד האדם וחרותו (שלא לדבר על חוק חופש העיסוק). אם יש לך ספק בקשר לכווניתיו/ה, יש לתת לבן/בת הזוג ליהנות מהספק.

מי שסובל מחרדות בקשר לבן/בת הזוג, הדבר לא נותן לו את הזכות לבטל את החופש של האחר.

---

יכול בהחלט להיות שריקודי עם הם שוק בשר עבור חלק גדול מן האנשים. אבל לפי מיטב ידיעתי, הזדווגות עפ פרטנר לריקודים, בשלב זה, היא עדיין אופציונלית, כלומר אין חובת הזדווגות. בהחלט מותר ללכת לריקודים ולא לסיים במזמוטים, לכן זה אפיול לא מתקרב לספק סביר לעבירה פלילית. זה אפילו לא ראייה נסיבתית.

(היום כבר שאלו אותי אם אני עורך דין, וכנראה שהשאלה השפיעה עלי קצת
)

carlwyte

New member
אז לא היתי ברור

אני שואל מצד הרקדן. לא של הת זוג. ברור שזה לא טוב להגביל את החופש של הבן זוג, אבל מצד שני הבן זוג צריך לדואג לא להכניס את עצמו למצבים שעלולים להיות מסוכנים לזוגיות.

מריוס זכריה

Member
מנהל
תלוי ברקדן

אם הרקדן לא יכול להתאפק, או שהוא לא סומך על עצמו,באמת עדיף שישאר בבית. ואולי גם רצוי ללכת לכמה פגישות לטיפול לראות למה הואלא סומך על עצמו - כי זה בהחלט לא מצב נורמלי. תסכים אתי שבחורות יפות יש גם באוטובוס, ברחוב ובעבודה. אז מה - הוא גם לא יסע, לא ילך ולא יעבוד?

משהו בהחלט מוזר ודורש התייחסות במצב קיצוני שכזה.

לחילופין, יכול להיות שסתם משעמם לך, ואתה מחפש דיאלוג עם אנשים מקסימים כמונו?

נומלה

New member
ריקוד זה ריקוד

גם סלואו זה ביטוי מאונך לשאיפות מאוזנות.

seeyou

New member
האם כדאי להמשיך בתחביבים שהיו ליפני הנשואים?

כן-בתנאי שזה לא מתנגש עם תפיסת העולם של הבן/בת הזוג.

עקרונית "ריקודים" וסקס הם חלק מעולם הגירויים.

“Dancing is a vertical expression of a horizontal desire”
― Robert Frost

יוסי

נומלה

New member
אולי כדאי לבחור מראש בן זוג

שחי בשלום עם התחביבים? אנחנו כבר לא מתחתנים אחרי פגישה וחצי. יש זמן לשתף את בן הזוג במה חשוב לנו ומה לא לפני שרצים לחופה.

seeyou

New member
-הבעיה שבוחרים בן זוג לפי חישובים אחרים

ורצים לחןפה מסיבות אחרות לא תמיד אותן סיבות שהיו בבחירת הבן הזוג.

יוסי

למעלה