נושא לדיון

בלו אייZ

New member
ואוווווווווווווווווו...איזה סיפור..

מדהים. קודם כל - כל הכבוד על הפתיחות והשיתוף בסיפור....זה ממש מרגש ומקסים ומיוחד... מעבר לזה - שאלה קטנה (רק אם את רוצה לענות): בהתחלה בהתחלה - היית חברה שלו וכך הכרת אותה או היית חברה שלה וכך הכרת אותו?.... סיפור אהבה מיוחד. והם חיו באושר ובעושר עד עצם היום הזה...(והיא אפילו לא ידעה שהיא מאוהבת בו..). מ-ק-ס-י-ם.

לצערי,

"הם" לא ממש חיים באושר, אבל הם יחד כרגע מסיבות כאלה ואחרות. הכרתי אותו לפני שהכרתי אותה, הייתי שליחה שהייתה אמורה ללמד ילדים עברית. זה היה כישלון בלשון המעטה, ובמקום להעיף אותי חזרה הביתה הושיבו אותי במשרד לנסות לשכנע יהודים לעלות. הוא בא כי רצה לעלות. היא סרבה לעלות בכל תוקף [כי היא לא יהודיה בכלל.....]. אני הייתי אמורה לשכנע אותה לעלות בכל זאת, התיידדנו, ומשם הסיפור ידוע.

בלו אייZ

New member
אפשר לשלוח לך ../images/Emo24.gif?!??...

מקווה שדברים יסתדרו
עשית לי עצוב ב
במשפטך הראשון
........

אלמרה

New member
ידידתי היקרה מאוד אמרה לי...

(כשנה אחרי שהכרנו והיינו תמימים) ביום בו ישבנו בבית הקפה בו נהגנו להיפגש ובו החלטנו לשדרג את יחסינו ולשלב גם סקס: "נו טוב בוא נהרוס את הכל ונעשה את זה..." אך מאז עברו שנים רבות רבות והיחסים רק התהדקו והלכו... וכן, אני הייתי גרוש, היא היתה נשואה - אז מה?

בלו אייZ

New member
אם כבר מדברים על גילוי ../images/Emo23.gif אלמרה..

אתה רוצה להגיד שהיחסים ביניכם דווקא השתפרו כי עברתם את שלב המתח המיני ומימשתם אותו?.... זה אמור לשנות ולהרע... (ובעיקר לאור העובדה שאמרת שהיא נשואה...)...לא?

אלמרה

New member
לא יודע מי אמר לך שזה אמור לקלקל...

הוא טעה! הידידות שהפכה גם ליזיזות רק התחזקה והלכה... נסענו לחו"ל (רומא רומא רומא!!!) בילינו הון, פרגנה לי אני לה... היא מככבת בבלוג שלי אפילו... ונישואיה מעולם לא הפריעו לי... ובטח לא לה.

בלו אייZ

New member
טובבבבבבבבבבב...עניין אישי....

אני מתארת לעצמי שהיא לא ממש חיה באושר בנישואיה, לא?....

אלמרה

New member
דוקא כן...

ומה שעושה לא את האושר והכיף הוא החופש לבחור לה את הפרטנרים לסקס.

כשגבר אוהב אישה../images/Emo23.gif

יש חברות טובה בין גבר לאישה כשלמכתחילה ברור לשני הצדדים שאין משיכה ולא יהיה כיוון רומנטי, כן גם כשהגבר או האישה סקסיים ומושכים. מתי אין חברות טהורה? לדעתי, זוג שהיה בקשר רומנטי ונגמר במיוחד כשאחד מהם יזם, ללא הסכמה בין שניהם...קשה לי להאמין בחברות טובה אחרי קשר רומנטי ומיני. למה? ככה...כי תמיד יש צביטה בלב לצד שלא רצה בניתוק..במיוחד כשהשני במערכת חדשה.

ואני חושבת..../images/Emo17.gif

שקשר בין גבר לאשה כמובן שונה מאשה לאשה וגבר לגבר... אך יכול להיות יותר עמוק ומיוחד היות וקיים פה היין והיאנג הדואליות ,המשיכה ,הניגודים וזה יכול להיות מעניין מאוד ונכון המתח המיני קיים אך אם מחליטים ובוחרים הוא יכול גם לא להיות ויכול גם להוסיף...במידה וישנה משיכה עזה... בקיצור אני חושבת שגם לפעמים יותר קל לספר ולשתף דווקא לבן זוג מהמין השני וזה גם תלוי במה מידת הקשר שלנו עם הורינו כלומר האם הסתדרנו יותר עם הדמות האימהית או האבהית... בקיצור בלו אייז וכולם זהו נושא לדיון מעניין מאוד

יש לי בעיה עם הקבעון

הזה שתמיד אומרים -אם נשכב אז כבר לא נהיה חברים טובים -
ההפך הגמור סקס מחבר אותנן עמוק יותר חזק יותר ובמקומות הכמוסים ביותר של הנפש . אז יש לי בעיה להיות ידיד נפש של מי שהיא "פצצה" ואני כן נמשך אליה והיא לא רוצה סקס - סעעעעממק מישהיא מחפשת יזיזים ?

טאKילה

New member
עכשיו הבנתי...

מאז שעשינו סקס אנחנו חברים בנפש
תגיד, בא לך שנעשה שוב סקס כך נחזק תיזיזות?
חג שמח כפרע

בלו אייZ

New member
הלוווווווו...בלי פרסומים פורנוגרפים

בבקשה טקילה.... תשאירו את זה בין הסדינים שלכם
ולך סולטן - סחטיין על ההצעות ...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טאKילה

New member
באה כפרע...

תרגש אותי רפי..............
אופס סולטייייייייייייייייייייייי

למעלה