נושא לדיון

בלו אייZ

New member
נושא לדיון ../images/Emo88.gif

אני לא יודעת אם הנושא עלה פה בעבר ובכל זאת מעלה שאלה/תהיה/התלבטות...... רציתי לשמוע מה דעתכם על חברות בין גבר
לאישה
- האם יש לדעתכם אפשרות שיתפתח קשר חברות/ידידות עמוק וחיובי בין גבר לאישה בלי שהפאן המיני יתפוס תפקיד מרכזי וישבש את החברות הטובה?!?!? (כמובן בהנחה שמדובר בגבר ואישה מושכים, נאים אבל מעבר לזה גם אינטיליגנטים וכו'). ואם התשובה לשאלה הקודמת חיובית - האם לדעתכם חברות בין גבר לאישה שונה מחברות בין בני אותו המין? ולמה?!?!?! מה גורם לכך לדעתכם?!?!?!? אשמח לתשובות רציניות ומעניינות מכם הגברברים שבחבורה ומכן נשות הפורום היקרות

jozefin3

New member
../images/Emo6.gifדיון מעניין , נושא זה עולה מידי

פעם בכל מיני מקומות ...כי כל אחד יש לו דעה שונה , אפסיק לקשקש ואומר..
לדעתי ,יכולה להיות חברות בין גבר לאישה , חברות אמיתית... אך תמיד תמיד,יהיה מתח מיני באויר..זה מאוד טבעי,
ואי אפשר לברוח מזה!! כי גברים קצת שונים מנשים ,( מה גם שיש נשים שלא יודעותלהתאפק)
ובאופן טבעי תהיה משיכה מינית!! אני אומרת כן!
יכולה להיות ידידות בין גבר לאישה!!
והכל תלוי באישה
(ושלא יהרגו אותי פה)

אלמרה

New member
אני מסכים עם כ למילה של ג'וזפין3...

חוץ ממשפט אחד: " כי גברים קצת שונים מנשים " כאילו מה? הגברים שונים מהנשים והנשים לא שונות מהגברים? יש שוני וזה ההבדל בין המינים וטוב שיש הבדל, אין להאשים אף צד בשונות המבורכת הזו. ולגופה של שאלה: שלא יגמר לעולם המתח המיני הזה הן אם זה בין ידידים, יזיזים, חברים או שכנים... אני בעד!

dardara

New member
אלמרה

אם קים מתח מיני ,הרי שזאת לא חברות אמיתית ,אלה זאת מערכת יחסים בין גבר לאישה ואין דבר כזה ידידות מסכימה איתך שנשים וגברים שונים ,ונכון טוב שכך לשני גברים שהם חברים טובים יהיו נושאי שיחה שונים מאשר לשתי נשים ,כולנו יודעים זאת ובחברות בין גבר לאישה הים יצטרכו לשלב בין הדברים זאת דעתי האישית כמובן .

הAני

New member
לדעתי יכולה להתקיים כזו חברות

בין גבר לאישה אבל תמיד עשוי להיות שם משהו שיתפתח. קשרים בין גברים לנשים מתחילים בדרך כלל מפלירט כזה או אחר <וזה עשוי להתפתח למשהו משמעותי יותר> או מתוך פעילות משותפת כמו עבודה או ועד הורים (כר נפלא להיכרויות
) ובהמשך עשוי להיהפך לרומן. החברים הגברים שיש לי הם כאלו שבעבר היה קשר אינטימי איתם ואחרי שהסתיים נותרה חברות יפה, ללא המתח המיני, משום שזה הסתיים כבר מזמן. והערה מחוץ לעניין אבל מאוד לעניין, בלו אייז, למה ההנחה שלך שרק גבר ואישה מושכים עשויים להיקלע לרומן? מה זה קשור בכלל. ההנחה הזו מקוממת וביסודה טמון עלבון והיא גם כלל וכלל לא מבוססת. העולם לא נע על פי היופי וללב חוקים משלו
נקודה למחשבה

ההערה על

"המושכים והנאים" גמרה את הדיון בעיני. מה העניין? אני לא יכולה להמשך לאיש לא "נאה "? לא ברור לי מה זה נאים ומושכים. יש לי חברים ממין זכר יש לי חברות ממין נקבה יש לי חברות ממין נקבה שנמשכות לבנות מינן ויש לי חברים ממין זכר שנמשכים לבני מינם. נו אז?????????? אה, ויש לי חברים ממין זכר, והם נשואים או לא, ואנחנו לא מזדיינים, והם נורא מושכים בעיני, ולעולם לא אעשה עמם סקס, כי בחרנו להשאר חברים מסוג אחר. אה, ואני לא מושכת, לא נאה, ולא אינטיליגנטית...... אולי זה מסביר הכל.

dardara

New member
חברות בין גבר ואישה

בהחלט אפשרית והיו מקרים מעולם מסכימה בהחלט עם דבריה של מפוזרת שענין המראה אינו שמש לא לכאן ולא לכאן חברות אמיתית אינה באה על בסיס של מראה ועוד משהו לדעתי אין הבדל בין חברות בין גבר לאישה בין שתי נשים ובין שני גברים חברות היא מערכת קשרים כנה ואמיתית בין שני בני אדם ולא משנה מינם .

בלו אייZ

New member
הAני ומפוזרת....לא הבנתן את כוונתי

ויש לי טעות בניסוח בהערת הסוגריים.... המילה נאים לא היתה במקומה ולמילה מושכים התכוונתי לא במשיכה במובן של "יפים" אלא במובן של מושכים זה את זו בפאן המיני.....בהערה הזו בהחלט לא התכוונתי לומר שרק אנשים נאים יכולים להגיע למצב כזה....וכמובן כל עוד הם גם אינטיליגנטים כדי להבין מה הם עושים ולאן חותרים... טעות בניסוח
קורה...אל תהרגו אותי בגלל זה

להרוג? למה להרוג כשאפשר לבשל

ולאכול בלי מלח??????????
בלו, אני לא יודעת אם שוחחנו מעל דפי הפורום בעבר, הניק שלך חדש לי, אז כך או אחרת, נעים מאוד, אני מפוזרת ואני אוהבת דיונים וויכוחים, לא טורפת אפ'חד אפ'פם, מה שהעלית מעניין, עניין המושכים והנאים [שמזכיר לי את היפים והאמיצים] לא נראה לי, כי הוא הפך את הדיון לדיון של מושכים ונאים, אז הגבתי, אבל מותר לך לא להסכים איתי ולי מותר [אני מקווה] לא להסכים איתך תמיד, וזה לא ישנה כהוא זה את הכבוד שאני רוחשת לך מראש. בברכת חג שמייח והרבהההההה ויכוחים פוריים. מפוזרת

שמים1

New member
חברות טובה בין גבר לאישה ../images/Emo39.gif

במהלך השנים , היו לי כאלו חברים , שרק מלהיזכר בהם אני נשתפת געגוע לחברות אמיתית וזכה , שיחות נפש ונאמנות טוטאלית. אבל , ליהיות ישרה עם עצמי , החברות הזו היתה מלווה תמיד במתח. מתח שנמצא מעל פני השטח בין גבר לאישה , אם נרצה או לא נרצה. אני חושבת שאפשר שתיהיה חברות יפה בין גבר לאישה , ולא תמיד החברות הזוצריכה להסתיים במיטה. אבללללללל , המתח קיים , ולעיתים חברות תמימה יכולה להתפוצץ בגלל המתח המיני הזה.

dardara

New member
שמים

לדעתי את המתח המיני יוצרים שני הצדדים ואם תהיה שליטה על הענין הרי שבמשך הזמן מהות הקשר תהיה כל כך ברורה עד למצב שמתח מיני כבר לא יהיה .

כן....

כי חבר טוב שלי זה מישהו שהפנימיות שלו זה מה שמחבר אותי אליו לא החיצוניות או משיכה.. מנסיון (ולמען ההגינות אציין שזה לא קרה הרבה) יש לי והיו לי מספר חברי אמת חברים קרובים וטובים חברים שלא היה ולא יהיה מתח מיני ביננו אלא חברות עמוקה חברות טובה חברות שהיא חברות ולא רומן......

tvrui10

New member
ונסכם בקצרה....

האם יש אפשרות לידידות בין גבר לאשה?: כן . האם ידידות יכולה להתפתח לסקס?: כן. מה יקרה לידידות ?: קרוב לוודאי תגמר. חברות בין גבר לאישה ,שונה כמו שחברות בין אישה לאישה שונה..אנחנו לא חברים עם כל החברים שלנו באותה צורה.. ואסכם בכל גדול אחד וחשוב שרצוי לשנן אותו: "הכלל ביחסים בין בני אדם הוא: שאין כללים , הכל אפשרי"

שמים1

New member
אהבתי את הסיכום ../images/Emo39.gif

כל כך נכון.... ביחסים בין בני אדם השמים הם הגבול , והכל אפשרי. צריך רק רצון טוב , לפתוח את הלב , ולהקשיב לשני. חג שמח טברייני

ונאריך בטרחנות:

אם חברות נגמרת בגלל סקס, סימן הוא שמעולם לא הייתה אמיתית, אלא הייתה קרש קפיצה לסקס. מה, אין מצב בו שני אנשים בוגרים מחליטים לא לעשות את הסקס הרצוי ומשאירים את המתח כמות שהוא? או שהם מחליטים [ולדעתי זה הרבה יותר נכון] לעשות סקס, כדי "להוציא את המתח מהמערכת" , ולהשאר ידידים גם אח"כ? תאמינו או לא, אני מאמינה.

tvrui10

New member
הקושי בסיכום קצר ,הוא לכסות את כל

האפשרויות. התגברתי על הקושי בכך שניסחתי כלל פשוט..(ראי שם). ולכן באופן תאורטי ביחסים בין בני אדם הכל אפשרי. לעניות דעתי הקובעת,בחברות אמיתית, אין מתח מיני ! זה עדיין לא אומר שלא יכול להתפתח זיון חד פעמי ולא מתוכנן.. אבל חברים אמיתיים ינסו להשכיח את המקרה או שיחסיהם יעברו לפסים אחרים.

אהבתי:

"להתפתח זיון חד פעמי ולא מתוכנן"............. שמע, אני הייתי מאוהבת בבעלי בלי לדעת זאת טרם נישואינו, הוא היה נשוי ואני הייתי מחונכת היטב. היינו ידידים, אשתו הייתה חברה שלי, הכל נראה נחמד. ידעתי על הקשיים, ידעתי שהם על סיפה של פרידה, ותמכתי בה ככל יכולתי. יום אחד אמרה לי [במבטא רוסי כבד, בעצם באנגלית במבטא רוסי כבד] - אני רוצה לבקש ממך משהו. בסדר, עניתי. אחרי ש"שיחיה" יעלה לארץ, את מוכנה להתחתן איתו? סליחה???? שאלתי חיוורות. אנחנו ממילא נתגרש, לפחות שתהיה לו אשה שאני מכירה וסומכת עליה. לא, אני לא ממלאת מקום של חברות שלי, עניתי. טוב, אמרה וחייכה מתחת לשפם. החלכתי ל"שיחיה" ואמרתי לו מייד: אנחנו נשארים ידידים טובים לנצח, כן? נו, בטח מפוזרת, ענה שיחיה בחיוך תמים [אני נשבעת, וגם הוא, שהחיוך היה תמים]. ובכן. שתים עשרה שנים אחרי. והיא עדיין מחייכת מתחת לשפם בכל פעם שהיא מתקשרת לשאול מה נשמע. והיא עדיין אומרת לי כל פעם : אמרתי לך שכשאני מחליטה משהו אני צודקת. והיא עדיין מאוד נוכחת חרף היותה נפקדת. לי היא חסרה, כי היא חברה שלי, שיחיה נבוך מן הסיטואציה ובצדק. גם אחריו היא תשאר חברה שלי, תאמין לי. ולמה כל הסיפור הארוך הזה? כי צדקת במאה אחוזים, ואני לא מפסיקה לצחוק מן המשפט הזה: התפתח לו פתאום זיון חד פעמי, והוא הפך רב פעמי. ואכן, החברות נעלמה עם השנים. וחבל

למעלה