נושא לדיון

AeroSlash

New member
אלה סתם טיפשה..

אפילו תרגיל אידיוטי בפיזיקה לא מסתדר לאלה... אפילו לעוף מהשיעור לא מצליח לאלה.. אלה מטומטמת

l1zard

New member
הממממ

אני חושבת שקוראים סמויים גם נחשבים בדרך כלשהי לחברי הפורום... כי.. המממ... הם גם בדרך כלשהי משתתפים בפורום.. הם קוראים את ההודעות שלנו וכל זה בקביעות.. זאת אומרת.. הם מכירים אותנו קצת :/ ולכל אחד יש סיבות משלו לא לכתוב.. אבל.... טוב אני לא בדיוק מרוכזת היום.. אז נראה לי שאני אפסיק עכשיו.. בקיצור לדעתי הם חברי הפורום.. וזהו.. :|

אבל תחשבי...

שאי אפשר להחשיב אותם כחברי פורום בכלל. והם צריכים להבין שפורום הוא לא ספר שפותחים וקוראים בו מתי שרוצים פורום קיים שכול מי שקורא בו גם יוכל לירשום בו. לדעתי זה לא בסדר שיש אנשים שקוראים פה הכול רואים את כול התמונות ממפגשי הפורום ויודעים כימעט כול דבר שאנחנו מספרים כאן על עצמנו אבל מאולם לא תרחו אפילו לירשום פה שום דבר. אני לא לא יודע מה איתכם אבל לדעתי זה לא בסדר

Vrock

New member
אני לא חושב שזה לא בסדר.

אני כן חושב שהם לא חברי םורום. בפורום העיקרון הוא להביע את דעתך. הם לא עושים את זה.

wildgirl1

New member
אני לא מסכימה איתך

תיראה אתה קורא בפורום ולא מגיב מסיבות שלך. מותר לך. אממממ אתה חבר פורום אבל רק אתה יודע על זה אולי אתה בכלל לא רוצה להשתייך לאותו פורום אלא רק לקרוא תשובות של אנשים כי זה מעניין אותך או משהו אבל ממש לא רוצה להיות חבר שם, אבל אני חושבת שאם אתה תיקרא בפורום מסויים הרבה זמן יגיע הרגע שבו תיהיה הודעה אחת שתהיה חייב להגיב לה . וככה זה יתגלגל לעוד אחת ועוד אחת וכו'

M a r U s k A

New member
תראה.. כל אחד

עושה את הבחירה שלו, אם להגיב או לא להגיב, אם תשים לב יש אצלנו מפעם לפעם תגובות של אנשים שאינם חברי פורום קבועים, הפ קוראים את מה שמעניין אותם ומגיבים לדברים שרוצים להראות את עמדתם. חוצמזה אתה לא יכול לקבוע מי כן חבר פורום ומי לא, הפורום שלנו פתוח לאנשים וחברים חדשים כל הזמן ואם מישהו רוצה להיות חבר פאסיבי ולא אקטיבי כמו רובנו זאת הבחירה שלו.

Dynamo1929

New member
../images/Emo45.gif

בחופש הגדול, כשהיה לי הרבה זמן פנוי, קראתי בכמה פורומים בתפוז באופן קבוע ולא רשמתי אפילו הודעה אחת, או רשמתי הודעה-שתיים במשך איזה חודש. אני לא חושב שיש משהו פסול בהשתתפות פאסיבית, הריי זה לא תמיד שמתביישים להביע דעה, לעיתים,באמת, אין מה לומר או לתרום לפורום.

SpyKid

New member
לדעתי...

אפשר להחשיב אותם כחברי פורום, כי אחרי הכל הם קוראים הכל ויודעים המון עלינו... אבל מצד שני אנחנו לא מכירים אותם, אז זה כאילו שהם חצי-חברי-פורום.
בכל אופן, אני מתארת לעצמי שבין אלה שקוראים פה אולי יש אפילו אנשים שאני מכירה, אבל אין לי מושג שברגע זה הם קוראים את מה שאני כותבת... וואו... אם חושבים על זה, אפילו זה שאני אוהבת יכול לקרוא פה, ואני אפילו לא יודעת...
מסתוריות

the freaky girl

New member
אממ..

אפשר לומר שכן, ואפשר לומר שלא.. אני חושבת שאין צורך "לחייב" אף אחד, זה מגעיל. אבל מה שכן, אין צורך להתבייש לכתוב דיעה או מחשבה.. יהיה נחמד אם כולם ישתתפו..
וחוצמזה, אנחנו חברייה מגובשים וחמודים, אז בכלל..

Vrock

New member
באופן כללי...

פורום הוא מקום שיעודו הוא שמיעת דעותיהם של אחרים והבעת דעותיך שלך..אם אתה לא מקיים את התנאי הראשוןאתה חבר פורום-אבל אחד גרוע-שמן הסתם לא ממש רצוי. אם אתה לא מקיים את השני אז אתה סתם סטודנט. באת ללמוד-ולא להביע את עצמך. אתה לא חבר בפורום....

Angel lips

New member
דעתי../images/Emo3.gif

כל אחד ןהאופי שלו מה שנוח לו... למשל בפרום הזה אני פעילה וכותבת ומגיבה, ויש פורומים בהם אני קוראת סמוייה לפי מה שנוח :)

LiLush PiKa

New member
ממ...לדעתי

מצד אחד כן ומצד שני לא.. כן- כי אתה מעודכן במה שהולך פה וקורא... לפי מה שאתה אומר לא- כי אתה לא מגיב... עד עכשיו... בכל זאת, ברוך הבא =)

ממממממ..

הם לא חברי פורום כי אף אחד לא יודע עליהם והם גם לא כותבים אז איאפשר להחשיב אותם לחברי הפורום ולחייב אותם איאפשר זכותם לא לכתוב...

למעלה