נושא חשוב

roi251

New member
נושא חשוב

שלום מה נשמע ? אולי תוכלו לעוזר לי בכמה נושאים? 1 אני אדום שגופו חם וידים קראות מה אפשר לעשות ומה גורם לכך? 2 גובהי 1.70 איך ניתן לגבוהה יותר? 3 יודע שתמיד לוקח עד שאני מבין כלומר חשיבה איטית מה אפשר לעשות כדי שהיה לי חשיבה נורמלית? שהייתי קטן נולדת פג לא הגיע חמצן לראש תוד להתראות

מאיר72

New member
תשובות חשובות

מה שניתן לעשות זה לחזק אותך בכל הרמות ע"י הרפואה הסינית (פיזית, נפשית ורוחנית), לגבי הגובה לא כתבת בן כמה אתה ולכן לא ניתן לענות על כך. לגבי החשיבה האיטית, זה לא אומר שזה לא טוב, פשוט קח את הזמן, למשל בהודע שלך יש הרבה שגיאות שכנראה נובעות בגלל ההקדלה, לכן מה שאני אומר קח את הזמן, תעבור על מה שאתה עושה (ההודעה שלך כדוגמא) ותבדוק קודם ותזכור כישרון = 1% עבודה קשה = 99%. בהצלחה.

מאיר72

New member
לגבי הגובה

אין!!! אפשרות להגביה אותך (הגדילה נעצרת מתישהו בסביבות גיל 18-21), מה שכן אפשר לעשות זה לשפר את היציבה אם צריך ואת ההסתכלות שלך על החיים (אני מכיר כמה אנשים שאתה לידים עוג מלך הבשן, אבל מי שהם ומה שהם נותן להם עוד כמה מטרים). בהצלחה.

בנושא הגובה- כנראה שאין מה לעשות.

ידיים קרות וגוף חם, לפי הרפואה הסינית, מצביעים על אנרגיה [צ'י], שאינה זורמת בצורה חלקה. האיבר הסיני האחראי לזרימה ללא הפרעה של הצ'י בגוף, הוא הכבד, איבר שיש לו נטיה להיות סטגננטי, כלומר - להיתקע בזרימתו, בעיקר כאשר האדם מתוסכל או נמצא בסטרס מתמשך. העקרון הטיפולי ברפואה הסינית יהיה, להרגיע את הכבד ולדאוג לזרימת חלקה של צ'י, שתאפשר לו להגיע ולחמם גם את קצוות הגוף. ניתן לסייע גם בחיזוק היכולת הקוגניטיבית- חשיבה, ריכוז, זיכרון וכד' בעזרת הרפואה הסינית. כל טוב, שירי.

roi251

New member
שאלה לשירי

אני גר באזור השרון למי אפשר לפנות בקשר לכך? האם יש טיפול בקשר לענין של גובה?

tomifu

New member
היי

כשהייתי בסין ראיתי שהם מפרסמים דיי הרבה טיפולים להגבהה בשיטת המתיחה.. ז"א ישנה מיטה מיוחדת, מעין מיטת סדום שכזו, שכששוכבים אליה היא יוצרת מתיחה של עמוד השידרה... הטיפול לדעתי יעיל מאוד לבעיות גב שונות וכאבים אבל הם טוענים שע"י המתיחה בשילוב עם גירוי מסויים של שרירים (זה היה בסינית ככה שאת הרוב לא הבנתי) אפשר ליצור מצב שהאדם יגבה בכמה סנטימטרים כיוון שגופו יהיה זקוף יותר והדבר גם יוריד עומס מעמוד השידרה... לא הייתי בונה על זה למרות שזה נשמע נחמד וכיף. מה שכן ניתן לעשות זה לעבוד על תרגילים ליציבה כיוון שיכול להיות שהיציבה שלך אינה זקופה (מה שקורה אצל הרבה אנשים). תרגילי צ'י קונג, טאי צ'י, יי צ'ואן, קונג פו, יוגה וכו' יכולים לשפר רבות את היציבה ולהביא לעמידה זקופה יותר שגם מקרינה כלפי חוץ יותר גובה וגם בפועל תורמת אולי עוד כמה סנטימטרים

tomifu

New member
שוב תיקון

שוכבים אליה = = = = שוכבים עליה*** מה נסגר איתי..?????

roi251

New member
תודה על עזרה והערה

אני לומד קונג פו יודע מה זה צי קונג לפי השערתך כמה פעמים צריכים לעשות צי קונג ביום כדי לצמוח וכמה אפשר לצמוח?

tomifu

New member
תשובה

אם אתה לומד קונג פו אתה בודאי יודע שאין דבר כזה כמה פעמים לעשות משהו בשביל שהוא יצליח ויהיה טוב. צריך פשוט לעשות ובסוף זה יגיע גם בלי שתצפה לזה - כשיש עין אחת על המטרה יש רק עין אחת להסתכל על הדרך... אם אתה באמת מתעקש... ומקווה שאתה מבין אותי.. אזי עליך לבצע צ'י קונג ולהתאמן על תבניות כל יום, רצוי בבוקר אך ניתן בכל שעה אחרת למשך 7 שנים

בקיצור

אל תבזבז זמן על חיפוש דרכים לגבוה, זה אבוד לך בגילך. תנסה לחשוב על הצדדים החיוביים באישיות שלך ואיתם תנצח. נפוליאון היה מטר חמישים ושמונה גובה, וכמה בחורות היו לו, בזכות האישיות הקריזמטית שלו......

יש כאלו מיטות גם בארץ.

במכונים לפיזיות'רפיה מטפלים באנשים עם בעיות גב, דיסקים שיוצרים לחץ על העצבים. זה ממש מותח את המטופל, שמעתי מאדם שעבר את הטיפולים שזה ממש מאריך אותו בשנים שלושה סנטימטרים לכמה שעות וכך יוצר הקלה על הגב (שאחרת סובל מאוד). אני מאמין שה"כמה" מאריך זה פועל יוצא של "כמה חומר" יש לעבוד איתו מלכתחילה במחינת אחוזים של מתיחה (גובה התחלתי). בכל מקרה, זה טיפול כואב שהצלחתו היא זמנית ביותר - עניין של שעות. אני לא מאמין שמישהו יקבל כזה טיפול כשהבעיה שלו היא פחות מאשר כאבים עצומים ממקור עמוד שדרה.

למעלה