נושא חדש

magica

New member
נושא חדש

ראשית נא לא להגיד שלא הוזרתם מראש אני מודעת לעובדה ששאלה זו יותר פילוספית ממאגית ואם זה לא מתאים לכם היתעלמו
כאשר ישאלו במה קשורה המאגיה הרבה יגדיו שזה קשור לקיום ומה זה היקום לעזאזל (הקצנת כוונה ראה המשך לסיבה) יש כאלו שיגדו היקום זה הכל כולמור מדברם אני יכולה להגיד מזה שהמאגיה היא היקום והכוח ביקום שבו השתמשתי הוא הר חיריה \פח הזבל במעלות תרישישה? אמת\ שקר\ בכלל דרך אחרת של הסתכלות יתקבלו בברכה שלכם בסקרנות magica

Justin Angel

New member
מה?

תלסחי לי, אבל מספר רב של פעמים בעברי שיבחו אותי בידיעת עברית ברמה טובה וגבוהה, ואין לי מושג מה ניסיתי לרשום. לא הצלחתי להבין כל מילה שלישית והתחביר נשמע כאילו הוא נפל מהירח. את יכולה בבקשה לנסח את עצמך מחדש?

Justin Angel

New member
זה ההבדל בנינו....

אני מושלם ככה שאני יודע שהבעיה אצל אנשים אחרים.

MGP

New member
הערה לג´סטין

גמדים שמנים, אשר אינם יכולים לרוץ שני מטר אינם מושלמים.

magica

New member
אל פחד!

הנה אני ינסה שוב את הדברים שלי אני מניחה שהיות שאני חדשה איל לגסטין סיבה טובה לריב איתי? (תיקנו אותי במקרה הצרוך) השאלה שלי היא כזאת: הרבה פעמים כאשר ישאלו את מי שמתעסק במאגיה(magissen?) במה עוסקת ונוגעת המאגיה תשובתו תהיה ביקום ווכשאולים מה זה היקום הרבה אומרים בפשטות הכל נשאב ושאוב כוח מן היקום ושהיקום הוא הכל לפי זה אפשר לומר שהמאגיה שאובת כוח מן פח הזבל שבשכונה שלי וזה עדיין היה אמת האם למישהו\י יש הגדרה אחרת ליקום? האם לפי דעתכם זו ההגדרה הנכונה (אני מוצאת אותה פשוטה מדי) והאם יש למיהו דעה אחרת לגבי הכוח שנובע ונשאבת ממנו המאגיה שלכם בסקרנות magica

magica

New member
תיקון שגיאות כתיב לאלו שלא הבינו

איל=אל תיקנו=תקנו הצרוך=הצורך magissen יתכן גםmagicen ווכשאולים= וכששאולים למיהו= למישהו\י עד כאן השגיאות הניראות לעייני במידה ויש עוד שגיאות אתם מוזמנים לדווח שלכם בהתנצלות magica

Jerald_Admonds

New member
הדברים

הכי גדולים הם הכי פשוטים, והסיבוך קיים רק כמדרגה שתעלה אותנו למצב שבו נוכל להבין דברים בפשטות. מאגיה היא כלי, היא מצב קיום, היא שלב של חיפוש והתקדמות. היא לא שואבת את הכוח מיקום, האדם הוא זה ששואב את הכוח דרכה. אם הוא רוצה לשאוב מפח זבל את הכוח שלו.. בסדר, כל אחד והקיק שלו. הכוח כמו שאת אומרת, נובע מההבנה שלנו של הדברים אשר אנחנו חווים ומנסים לשנות. לא הבנה לוגית אלא הבנה פנימית ועמוקה שאני בטוח שכל אחד בפורום הספיק להתנסות בה כבר פעם אחת לפחות. אז ברגע שאנחנו מבינים משהו אנחנו יכולים לשנות אותו. אבל זה לא העיקר, זה רק בונוס שחשוב לנו כשאנחנו עוד במצב שבו אנחנו אשכרה נותנים חשיבות לדברים שהגוף שלנו מחשיב כחשובים, כמו כוח על אחרים, עושר גשמי וכו´. מה שזה באמת נותן לנו זה את ההרחבה של התפישה שלנו של הדברים, וההרחבה שלנו כישות שלמה ולא רק כבן אנוש בשאיפה אל הפיכה למשהו יותר טוב. מסע ראוי שחותר למען הבנה, ומה שיבוא אחריה. שי.

..........

גם אני לא כ"כ הבנתי מה ניסית להגיד! אבל לא משנה כי אני רואה שכבר ענו לך..... ***TAL***

magica

New member
מה באה אחריה?

"מסע ראוי שחותר למען הבנה, ומה שיבוא אחריה" בעצם מה בא אחריה היכולת לשנות? כלום? העדות? "מאגיה היא כלי מצב קיום ? קיום של מה? אולי מצב קיים? אני חייבת לציין שאהבתי את התשובה שלך כי עושה רושם שהשקעתה מחשבה בא שלך בסקרנות magica

למעלה