נושא חדש..........

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
נושא חדש..........

בלבלבלבלבלבלבלבללבלבלבלבלבלבלבלבלה בלבלבלבללבלבלבלבלבלבלבללבלבלה ואז בלבלבלבללבלבלבלבלבלבלבללה ואחר כך... בלבלבללבלבלבלבללבלבלבלבלה ממש מבלבל......... כי לא ידעתי מה לעשות......... אבל.......... בלבלבללבלבלבללבלבלבללבלבלבלה ובסוף....... בלבלבלבללבלבלבלבללבלבלבלה והכל הסתדר............. אז מה דעתכם? עשיתי טוב?

ענבר.

New member
מעולה !!

עשית מעולה, אם כי אני הייתי משנה טיפלה ועושה גם קצת בלבלבלבה.

magy

New member
ידעתי שתאהבי את זה

אז לא טעיתי מאד, רק קצת......נכון?

magy

New member
נוסטרדמוס בערוץ ההיסטוריה

נבואות של איש חכם או .......... גיבוב מילים שפורש אחרי אירועים כנבואות? גם בתנ"ך אפשר למצוא צירופי מילים.....מודרניות אבל גם בספר "מלחמה ושלום" אפשר למצוא..... בכל ספר......... יש טכניקות ......לא זוכרת איך קוראים לזה פעם היה לי ספר עם כל הצירופים...... נבואות - בקפה, בתה, בשמן, מים, קמח, (בסוף יוצאת עוגה) נבואות בקלפים, בכדור בדולח......אסטרולוגיה פיזדולוגיה, נומרולוגיה.......... וכו' קדושים, רבנים, מתקשרים..............אמת או חובה? מה דעתכם?

ענבר.

New member
מחד, האיש היה חכם

ללא ויכוח. גם רופא גם אסטרולוג. מאידך, רבים טענו וטוענים שהכתבים שלו הם ג'יבריש. כולנו אוהבים להיתלות בעץ של - "אמרתי לך", כולנו רוצים לדעת מה יקרה, איך יראה העתיד. אז הלך הנוסטרדמוס הזה וכתב בשפה מעורפלת "נבואות", וכשהכתוב מעורפל, אפשר לפרש את זה לכאן או לכאן.

magy

New member
ידע לכתוב......הא?../images/Emo3.gif

התאומים......יפלו........... ציפור גדולה....... בארץ הגדולה והרחוקה........ ידע לכתוב........... אבל התכוון למשהו אחר............ זוכרת את כל הנבואות אחרי ספטמבר אילבן? חחח אילבן.............

ענבר.

New member
כמו כל יהודי

אומנם מומר, אבל נולד כיהודי. ראית פעם יהודי שלא יודע לכתוב? וזה עוד לא הכל, הוא גם ניבא את - הופעת האיידס, רעידת אדמה גדולה באר"הב (היתה?) עלייתו ונפילתו של סאדאם חוסיין בחירתו של האפיפיור ורק את הסכסוך המזרח תיכוני הוא לא הצליח לחזות... שיט.

magy

New member
גם הוא היה יהודי????????????????

אני מנסה לחשוב על שמו היהודי........ נוסטרה........שלנו - באיטלקית..... דמוס............ הגבירה..... יענו, הגבירה שלנו........ בעברית..........הלו גיברת.......מה יש לך את ? אולי קראו לו גבי? גבריאל.........

magy

New member
ואם מדברים על גורל יהודי......

הקסאמים ממשיכים לרדת בשדרות... אדם נפצע קל... יש ידיעות בווינט על חטיפת מתנחל.... שמח מאד ואולמרט נוסע למונדיאל.......יותר חשוב.

magy

New member
נו, מיכה זה שם יפה.........

כמו מייקל אנג'לו......... תגידי............. לצרופי המילים קוראים "אניגרם"?

למעלה