נושא חדש - שאלה לכולם -

e-magine

New member
מאדאם, קודם תקראי הארי פוטר

אחר כך אני אענה לך על זה. ברצינות.

מבעבעת

New member
מיינד-גיימז יכול היות משהו

בסגנון מי מפחד מוירג´יניה וולף וכל הטרטורים שעשו לשפנפני פאני שהתנפחה וחזרה. אבל זה קצת קודר תלוי במשתתפים ובנושאים ובמיוחד תלוי במי שידו או מוחו על העליונה אם זה לא קטע שלך ואם אין לך עצבים מספיק חזקים ואם את אדם פגיע עדיף שתתרחקי אם את מתמודדת ראויה אז לפי המזל פעם נהנים פעם זה חוויה ופעם בוכים

MADAM BI

New member
מבעבעת את ואמגין עכשיו שגעתם לי

את השכל לגמרי התחרפנתי משניכם את הסרט וירגיניה וולף עם אליזבט טיילור וריצי ברטון וכו ראיתי כבר שלוש פעמים (את המחזה ההצגה לא) אז את מתכוונת לכל מה שהם עושים שם אחד לשני שהם מחרפנים אחד לשני את השכל? בקשר לפאני שפנפני מאיפה זה פאני שפנפני מגין אתה יודע שרציתילראיין פה פעם ילדים על הארי פוטר ואני עוד אעשה את זה אבל אני באמת חושבת הרבה פעמים על זה שהגיע הזמן שאציץ לתוך הספרים האלה שכל ילדי העולם משתגעים עליהם יש לי בת כיתה בגיל שלי שקוראת את כל הספרים האלה ומתה עליהם על פאני שמעתי נדמה לי באקטואליה מאיפה פאני הזאת? גם מאיזה ספר? מהאריפוטר? למה היא התנפחה וחזרה? איפה מתקיימים המיינד גיימס בסייפר ספייס או בנט? הפורום מהדיסק למגירה שהיה ביואל ועבר לוואלה הוא למשל דוגמה למיינד גיימס? מבעבעת הסקרנות שלי כמו לבה מאכלת נראה לי שתיכף ומיד אנחנו צריכות לחזור להתכתב באימיילים סוערים יש לך זמן בשבילי? אם כן, תשלחי לי אימייל ואנייעשה לך ריפליי או שאם את מעדיפה שאני אתחיל, גם בסדר נשמה

מבעבעת

New member
נשמה? את משעשעת ../images/Emo68.gif

סליחה סליחה באחת ההפקות הישראליות של וירג´יניה וולף, קראו ל"אורחת" התמימונת באותו לילה הרי פאני, אז קראו לה שפנפני פאני. סליחה על האי בהירות. והיה שם איזה קטע הרי על זה שהיה לה הריון דמיוני? "שהתנפחה וחזרה". עזבי, אני רואה שסתם בלבלתי אותך. זה פשוט שגור בפי משום מה. אבל בוירג´יניה וולף, הרי, כולם עובדים על כולם והכי הרבה מערימים על עצמם כאילו. קיוויתי שזה יתן לך כוון של הבנה של מה זה משחקים מעוותי מוח. זה די קרוב לזה. מצטערת, אני לא מדברת על משחק לוח, ולא עך תשבץ הגיון, אפילו לא על משחק אסטרטגיה. פרפרית, יקירתי, מדובר במשחק מעוות של עיוותי שכל המתרחש בפרטיות בין שני concenting adults , כלומר, זה חלק משיחה אישית. אהבה היא נעימה יותר מזה, מן הסתם. צריך מוח מעוות כדי להנות ממשחקים מסוכנים כאלה, כפי הנראה. בתור חוויה חד פעמית? צריך רק קצת אומץ ושכפץ. אי אפשר להזמין את זה. זה לא ממש מסוג הדברים שאת עושה לאנשים שאת אוהבת, חמדתי. אז אל תבקשי ממני אפילו. לכי על הדיצה, רינה, גילה וחדוה, אהבה, אחוה ורעות. וזה מהלב. המבעבעת

משחקי בילוש, נזכרתי בשם הסרט

שדיברתי עליו עם לורנס אוליבייה ומייקל קיין ראית את זה אולי? שם היו דברים כאלה בדיוק שעליהם את מדברת ונזכרתי בשפנפני פאני דוקא מהסרט שבו סנדי דיוויס שיחקה את התפקיד הזה של האדיוטית ובעלה היה ג´ורג´ סיגל אני חייבת לדעת עוד על המיינד גיימס עיוותי מוח האלה שאת מדברת עליהם אני עוד לא נרגעתי עכשיו שאלתי מישהו באקטואליה ליידי היא אמרה תכלי ליאהו ותחפשי משחקים בדף הראשי לא נראה לי שלזה התכוונת לא?

lady_anne

New member
סליחה שאני מתערבת

אבל לדעתי אין צורך לחפש את הצרות עם פנס כשהן ממילא נוטות להגיע לבד. לסייברספייס יש נטיה לגרום לאנשים לחיות במציאות ה"לא מציאותית", ולכן ללכת ולחפש את חוסר הוודאות, המועקה, כאבי הלב והאפס-אנד-דאונז ברגשות נראה לי ממש מיותר. דבר אחרון - מנסיוני האישי ומספרות מקצועית שקראתי עולה כי ברוב המקרים אנשים שעוסקים במיינדגיימס באופן מעמיק אינם לגמרי בריאים בנפשם (ברוב המקרים- אני מסייגת ולא עושה הכללות). עדיף להתרכז בטוב, ביפה ובחיובי שבחיים (הוירטואלים והאמיתיים) ולתת שם אנרגיה, כי רוע, תחכום מזוייף והעמדות פנים יש לנו די והותר.

e-magine

New member
למה סליחה ?

כולם אוהבים כאן מאד את הכתיבה שלך, כולל אני, ואת מאד רצויה

מבעבעת

New member
אני הכי אוהבת ../images/Emo23.gif

את הקלות הבילתי נסבלת של זמינות האינפורמציה במיוחד בתכנוני טיולי חו"ל עד כדי הזמנת כרטיסים למופעים ומה לא וגם בנושאים מקצועיים בקיצור - הכל בכף ידך ובסלונך אבל אין אין אין כמו האפשרות לפגוש כאן אנשים בחיים המציאותיים אין לי הזדמנות כזו לפגוש אנשים ששונים ממני במהות ולהחליף דעות. בחיים המציאותיים... היו אומרים שאני מתחילה איתם ולא היו לוקחים אותי ברצינות.

lady_anne

New member
אני עם מבעבעת ../images/Emo45.gif

ובתור פריקית של אינפורמציה עוד לא נולד הכלי שישמש אותי באופן יעיל, פשוט ומהיר כמו האינטרנט. מאנשים קצת נגמלתי עקב אוברדוז, וכיום כדי להגיע למצב של שיחה עם אדם חדש צריכה להיות התאמה מאד ספציפית בינו/ה לביני. הנקודה הגדולה והמשמעותית ביותר שעומדת לזכות האינטרנט מבחינתי היא שדרך הצ´ט הכרתי את מי שהיא כיום חברתי הטובה ביותר ב-REAL LIFE מזה שלוש שנים: שלוש שנים של תמיכה במצבים הכי איומים ומזעזעים שהיו וחיבור בלב ונפש שאין לי מושג איך הסתדרתי בלעדיו. זו הסיבה העיקרית שעל אף המגרעות, החסרונות והצדדים הכל-כך-שליליים של האינטרנט אני עדיין נוטה לו חסד.

האנונימיות - השקר והאמת

האפשרות לעלות לרשת באופן אנונימי פותחת עולם ומלואו. החל משיתןף בדברים הכי אינטימיים שלעולם לא נעיז במקום אחר (האמת) ועד להתחברות לפנטזיות העמוקות ביותר שלנו (אמת ושקר בו בעת). אני אישית שיתפתי וקיבלתי תמיכה גם בתגובות וגם בקריאה בשיתוף של אחרים המתלבטים בנושאים דומים לשלי.

למעלה