נושא חדש - שאלה לכולם -

נושא חדש - שאלה לכולם -

מה הם הדברים שאתם יכולים להצביע עליהם כיום אפשר גם בעבר הקרוב והרחוק אבל כדאי אולי להתחיל עם היום שכל כך מושכים אותכם להיות ברשת איזה סוג של דינמיקה פנימית יש ברשת שכל כך מושכת אתכם?

ואם אני אוסיף המשך - אז

מבחינת היררכיה - מהו המיתחם שהכי הכי מושך אתכם ברשת? שאלה בעייתית קצת בגלל האנונימיות של הפורום

e-magine

New member
אם היית מופיעה בבית משפט

היו מבקשים ממך לחלק את שאלתך, לשאלות משניות. מה שמושך אותי באינטרנט, הוא היכולת המיידית ליצור קשר עם אנשים כמעט בכל העולם. יש אמנם מגבלה של שפה, אך היכולת קיימת, מה שאני מחפש באינטרנט ולצערי מצאתי יותר מידי זה להגיע ליחסי אנוש ברמה שבמציאות אינני מצליח להגיע אליהם. מישהו פעם אמר, מדומים או מזוייפים, אך אני חושב שלא תמיד. אגב אני לא שולל את השעשוע שבמשחקי הכאילו, אם כי היום אין לי שום עניין בהם.

silkpink

New member
ריסקת לי את הפנטזיה........

להחליף איתך נוזלי גוף וירטואליים... ואני לא אשכח לך את זה.......
חתול זה בשביל מתחננחנת ומקמרת את הגב, ומחליקה ככה לידך, מתחככת ברגל שלך, מושכת את תשומת הלב שלך, מיללת מעט, מסתכלת ככה על הצד מלמטה למעלה, מלקקת את כף הרגל לאט ל א ט ל א ט אי מג´ין, לא מנפצים ככה אשליות בפרהסיה..........

e-magine

New member
עכשיו ברצינות רגע ../images/Emo132.gif

מיינדגיימס וסייברסקס הם שני דברים שונים לגמרי.

אני עכשיו מתאמנת

בסייבר סקס כדי להתפרנס בעתיד מקו אירוטי וירטואלי..... רדו למטה עכשיו סתתתתאאאאאאםםםם

מבעבעת

New member
שיגועי שכל ../images/Emo117.gif

מיני עיוותי מוח פסיכולוגיים. או שהשני נשבר או שהוא נהיה מבולבל או שהוא נהיה מטורלל או כחומר ביד היוצר. די אכזרי אך מסקרן.

e-magine

New member
בעצם אני חוזר בי, חשוב לי סילקפינק

שיהיה לך נעים בפורום, גם לך וגם לאחרים. לכל האחרים, גם לאלה שבגיל של הילדים שלנו.

יש שיר כזה של ג´ון לנון , לא? אני

חולה על ג´ון לנון עד היום הוא עוד לא התיישן לא הוא ולא הביטלס לגמרי מיינד גיימס משחקי מוח? זה תופעה שקיימת רק באינטרנט או שזה מושג כולל? זה ניצול הוירטואליה כדי לשגע למישהו את המוח? מישהו ראה פעם את הסרט עם מייקל קיין ולורנס אוליבייה לא זוכרת את שמו לצערי איך שהם משגעים אחד את השני במחשקי משחקי מוח על רצח וכל מיני משהו מטורף ומתוחכם לגמרי והכל דרך המוח ותעתועים מבריק מבריק אבל נדמה לי שבסוף מישהו בכל זאת מת מבעבעת ואימג´ין תסבירו לי מהר את המונח הזה והשלכותיו המוח שלי מתפוצץ מסקרנות עשיתם לי סטימייולש´ן משהו פחד

אמגין בקשר לאהוד יערי, למרות שלא

היה לי בכלל זמן אתמול כל כך סקרנת אותי שנכנסתי לשם וקראתי הודעות שלו אבל לא ידעתי על מה אני צריכה ללחוץ כדי לראות באיזה פורומים הוא משתתף תגיד לי מהר מהר

e-magine

New member
כתוב מימין

רק בשביל זה שלחתי אותך לשם, לא בשביל האקטואליה, אני אסתכל אולי עלו על הקטע ומחקו.

e-magine

New member
כן, נמחק

היה כתוב שאהוד יערי השתתף בפורומים אקטואיה - מה שנכון, פאלם וחברים - מה שלא נכון, והתמכרות לאינטרנט, שכידוע למי שבא לכאן כל יום, גם לא נכון. עכשיו אני רוצה הסבר לזה.

e-magine

New member
לדעתי הלא קובעת

ג´ון לנון שר את השיר הזה עם אלטון ג´ון, ובשנות ה 70 אני חושב שעוד לא היה אינטרנט,גם אם היה משא התחלתי, לא היתה גישה אליו. מיינדגיימס לדעתי קיימים מאז שקיימים משחקים ומוחות, לא קשור לאינטרנט. תני דרור לדמיון, מאדאם.

למעלה