נושא בחלקו

aerynsun

New member
אהבתי את ההשוואה בין

סטארגייט לגלקטיקה. ממש נכון. לאחד יש נשמה ולשני הומור. סידרה חדשה שאני רואה בשם HEROES. סידרה טובה. אין בה עומק אבל יש בה את ההלמנט של מתח ושל גיבורי על. משהו בסגנון אקס מן רק פחות קר מהסרט. זה כמו לקרוא קומיקס. חביב וכיף. כרגע יצאו חמישה פרקים - עונה ראשונה.

boringvered

New member
או ! בחורה כלבבי!

אני רואה שלא רק אני צופה ב HEROES - לדעתי זו הולכת להיות סדרת הקאלט הבאה... אני מגזימה? ורד

aerynsun

New member
לא. את לא מגזימה

מקווה שהפוטנציאל לא ירד. ןדרך אגב, את בכלל לא משעממת

FeLL67

New member
*חובטת לעצמי בראש*

מסכימה לגביי ההשוואה , למרות שאני לא כל כך אוהבת סטאר גייט [ SG! נסבל, אבל האטלנטיס ממש לא לרוחי ] שכחתי 2 סדרות שמילו את לילותי בחופש האחרון CSI [ניו יורק ומיאמי] וחוק וסדר :| אני כ'כ אוהבת את הסדרות האלה. ו Gilliana תודה רבה, אני אראה בהזדמנות הראשוה שתזדמן :) והבית הלבן, חח אחים שלי כ'כ אהבו את זה.

S m e l l y Cat

New member
CSI לאס וגאס הכי טוב../images/Emo11.gif

לא סובלת את מיאמי
השחקנים שם עע כאלה גרועים

S m e l l y Cat

New member
עזבי תשם שלו,הוא שחקן כזה גרוע!

טוב כן גם השם שלו מעצבן
מתחיל היום[האמת עוד 5 דקות
] CSI לאס וגאס בערוץ 11..<עונה שישית>אני ממליצה בחום

FeLL67

New member
הוא צריך להיות.. רגיש יותר ../images/Emo69.gif

הוא כאילו בא מחבק ו"תומך" באנשים וכאלה אבל זה נראה מלאכותי &^%$#*^%$!~ והילדון הזה שמה במחלקה, עם העיניים הגדולות חח צודקת, אין על לאס וגאס.

pusher

New member
די,איף חבל שאיאפשר לתת ספויילר למיא

מי +
ואז תראי איזה חמוד הוא
אה ואת מדברת על וולף? איח סתם יצור

pusher

New member
חח הוריישיו../images/Emo10.gif אייץ'!!../images/Emo2.gif../images/Emo215.gif

מיאמי היא עיר שווה ויש שם שחקני צעירים וכיפים,ולאס גאס הוא פשוט ווגאססס!!

o n o f f

New member
צודקים.

אולי בגלל שהם יותר קרובים לגיל שלי:) (רק 21 לא להסחף....)

S m e l l y Cat

New member
אוי הדרך לאהוב זה ממש חמוד

עקבתי אחריה קצת בעונה הראשונה אבל אז קצת הפסקתי ועכשיו אני בכלל לא מבינה מה הולך
בטח ישימו שידורים חוזרים מתישהו ואראה מהתחלה!

boringvered

New member
שכחת את גרייס אנטומי, CSI והאוס

1. עקרות בית - אני נהנית אבל מודה שהתחלתי לצפות רק עכשיו - וטיפה כבר התעייפתי ... אבל זה אולי גם קשור לתקופה העמוסה שעני עוברת לאחרונה וקשה לי להשתלט על הטלויזיה האהובה עלי... 2. ניפ/טאק... ויתרתי על צפיה אחרי הפרק הראשון - פשוט דיכאה אותי מידי. היא טובה, אבל הרגשתי די עצובה לראות את כל הרפש הזה - מערכות היחסים הדפוקות, ובכלל החברה הדפוקה שהם מציגים בסדרה שלא היה לי ברור אם היא אמיתית או מוגזמת לרגל הטלויזיה. 3. עמוק באדמה - גם מדכאת, אבל חבל לי שלא צפיתי בה כמו שצריך. כששודרה על בסיס שבועי בערוץ 2 פשוט הייתי בשיא תקופת האחרי לידה והייתי מותשת מידי בשביל לעקוב. אז התחלתי לצפות בה במסגרת השידור החוזר האינטנסיבי באקסטרא הוט ולא עמדתי בקצב היומיומי.. הסדרה הזו פשוט גורמת לך לשבת ולצפות אם במקרה את מזפזפת אליה. וזה מוזר בשבילי כי היא מדכאת ולא עוסקת במד"ב או בבתי חולים שאלו הז'אנרים האהובים עלי... אבל משהו בדמויות עושה לי את זה. 4. 24 - עוד סדרה שלא נכנסתי אליה בגלל שהייתי אמא צעירה עם תינוקת ועכשיו אני פשוט לא מתחברת. ראיתי קצת, אהבתי... אבל הצורך המתמיד לעקוב על הזמן שבר אותי... וויתרתי. יום אחד, בעת זקנה... אני אנסה לצפות... מקווה שעד אז זה לא יראה לי אנכרוניסטי כמו שלפעמים תיקים נראית לי כבר... (לדוגמא, מכשירי הסלולרי שהיו להם בהתחלה...). 5. אבודים - מערכת יחסים של אהבה שנאה... מצד אחד עוקבת ומרותקת ואז מתעייפת, מרגישה שיש איטיות בהתקדמות, שיש הרבה צעדים אחורה בדרך לקדימה, שזה סבוך מידי עד כדי לעצבן... ומצד שני אוהבת את המסתורין... מתכוונת לנסות לצפות בשידור החוזר של העונה השניה שתיכף מגיע לאקסטרא הוט... כדי להשלים פערים... בתקווה. 6. נמלטים - לא ראיתי... יש לי הוט ולא מרגישה חיבור לשם הסדרה אז לא משקיעה בה... היינו, לא מורידה מהאינטרנט... ורציתי המלצה להורדות למי שעוד לא ראה - סדרה חדשה של NBC בשם "HEROES" שהיא בעיני הדבר החם הבא! נא להוריד, לצפות ולעדכן אותי! ורד

1Shir

New member
ורד יש כאן דיסוננס

את מתארת מצב שבדיוק עליו מדברת "עקרות בית נואשות" ולא רואה את הסדרה???? סתם
הרגע ראיתי עוד פרק (תודה סטאר וורלד) והדבר העיקרי שעובר לי בראש כאשר אני צופה בסדרה הזאת הוא:
כאילו עוברות לי עוד המון מחשבות אבל זאת העיקרית..
לגבי ניפ/טאק אהובתי השניה: את לא צריכה לראות אותה כמדכאת... אני חושבת שכן, כמו שהצעת, היא באה לצחוק על המציאות ולא רק לשקף אותה... זאת לעומת "עמוק באדמה", שתמיד נראתה בעיני כמראה צלולה של המציאות, וזה מה שאהבתי בה. מצד שני, זה הופך אותה לפחות מרתקת כי היא לא bigger than life... אבל אולי בדיוק בגלל זה היא עשתה לך את זה והתחברת אליה. 4. 24 - זאת סדרה שאשכרה לדעתי צריך לראות כל עונה שלה תוך כמה ימים או משהו.. אחרת פשוט מאבדים את המומנטום. כל עונה היא כמו סרט אקשן ממש ממש ארוך.. הקיצר כמו שאמרת, יום אחד כשיהיה לך זמן תתלבשי על זה. (או ביוה"כ הבא..) את "אבודים" אני לא אוהבת באמת בגלל ההרגשה של המסטיק.. פשוט סדרה איטית ומשעממת. המיסתורין לא קונה אותי בכלל בכלל, לפני מתח צריך שיהיה גם תוכן כובש (כמו באקס פיילס לדוגמא..
) על "נמלטים" מתים כאן, אבל נראה לי שבדומה ל"24", גם בשבילה צריך זמן פנוי ואנרגיות.. אלה סדרות אקשן. לעומת זאת, את 3 הראשונות שהן דרמה, אפשר בעיני גם לראות מדי פעם ולשמור על עניין, כי האווירה משמעותית יותר מההתרחשויות. גם אקס פיילס היתה כזאת, זה מה שהופך אותה לכזאת גדולה. טוב שבאת לבקר ורד

boringvered

New member
שכחת את גרייס אנטומי, CSI והאוס

1. עקרות בית - אני נהנית אבל מודה שהתחלתי לצפות רק עכשיו - וטיפה כבר התעייפתי ... אבל זה אולי גם קשור לתקופה העמוסה שעני עוברת לאחרונה וקשה לי להשתלט על הטלויזיה האהובה עלי... 2. ניפ/טאק... ויתרתי על צפיה אחרי הפרק הראשון - פשוט דיכאה אותי מידי. היא טובה, אבל הרגשתי די עצובה לראות את כל הרפש הזה - מערכות היחסים הדפוקות, ובכלל החברה הדפוקה שהם מציגים בסדרה שלא היה לי ברור אם היא אמיתית או מוגזמת לרגל הטלויזיה. 3. עמוק באדמה - גם מדכאת, אבל חבל לי שלא צפיתי בה כמו שצריך. כששודרה על בסיס שבועי בערוץ 2 פשוט הייתי בשיא תקופת האחרי לידה והייתי מותשת מידי בשביל לעקוב. אז התחלתי לצפות בה במסגרת השידור החוזר האינטנסיבי באקסטרא הוט ולא עמדתי בקצב היומיומי.. הסדרה הזו פשוט גורמת לך לשבת ולצפות אם במקרה את מזפזפת אליה. וזה מוזר בשבילי כי היא מדכאת ולא עוסקת במד"ב או בבתי חולים שאלו הז'אנרים האהובים עלי... אבל משהו בדמויות עושה לי את זה. 4. 24 - עוד סדרה שלא נכנסתי אליה בגלל שהייתי אמא צעירה עם תינוקת ועכשיו אני פשוט לא מתחברת. ראיתי קצת, אהבתי... אבל הצורך המתמיד לעקוב על הזמן שבר אותי... וויתרתי. יום אחד, בעת זקנה... אני אנסה לצפות... מקווה שעד אז זה לא יראה לי אנכרוניסטי כמו שלפעמים תיקים נראית לי כבר... (לדוגמא, מכשירי הסלולרי שהיו להם בהתחלה...). 5. אבודים - מערכת יחסים של אהבה שנאה... מצד אחד עוקבת ומרותקת ואז מתעייפת, מרגישה שיש איטיות בהתקדמות, שיש הרבה צעדים אחורה בדרך לקדימה, שזה סבוך מידי עד כדי לעצבן... ומצד שני אוהבת את המסתורין... מתכוונת לנסות לצפות בשידור החוזר של העונה השניה שתיכף מגיע לאקסטרא הוט... כדי להשלים פערים... בתקווה. 6. נמלטים - לא ראיתי... יש לי הוט ולא מרגישה חיבור לשם הסדרה אז לא משקיעה בה... היינו, לא מורידה מהאינטרנט... ורציתי המלצה להורדות למי שעוד לא ראה - סדרה חדשה של NBC בשם "HEROES" שהיא בעיני הדבר החם הבא! נא להוריד, לצפות ולעדכן אותי! ורד

o n o f f

New member
אחח קונאן אובראיין אמר בטקס האמי...

נראה לי באחרון, שזה תור הזהב של הטלויזיה. כמה שהוא צדק!

Gilliana

New member
תור הזהב של הטלויזיה...

היה בשנות ה-80 ובתחילת שנות ה-90. הדבר האחרון שאני יכולה לומר על הטלויזיה של היום הוא שהיא בתור הזהב שלה - יש מעט מאד סדרות ראויות לצפיה (לטעמי).

1Shir

New member
וואלה???

אני דווקא חושבת שהטלויזיה מאוד התקדמה. בשנות ה-80 אולי עוד לא ממש הייתי בעניינים, שנות ה-90 היו ענקיות בתקופתן אבל היום הטלויזיה שינתה סגנון. הסדרות היום הן הרבה יותר ריאליסטיות, נון-קונפורמיסטיות ומורכבות מאשר היו אז. איפשהו אפשר להגיד שאקס פיילס היתה הראשונה שהתחילה את הקו הזה
. אין כמעט סדרות שאת אוהבת היום לעומת אז??? מה את אוהבת היום (פוינט ברייק אני יודעת) ומה אהבת אז? בתקופה שאת מדברת עליה היו הרבה ענקיות, כמו בברלי הילס, מלרוז פלייס, חברים, סיינפלד, משפחת סימפסון, נשואים פלוס וכאמור גם אקס פיילס התחילה אז. אבל הסגנון העיקרי היה שונה, המון קומדיות משפחתיות ותמימוח, המון דרמות מלאות התרחשויות בומבסטיות ונמרחות. נראה לי שדווקא היום התקדמנו, מנסים למצוא דברים יותר מקוריים. אבל כמו שאני מכירה אותך הדעות שלך לא הולכות ברגל, אז את בטח תביאי עכשו כמה טיעונים כדי לסתור אותי...

Gilliana

New member
תתפלאי - אבל לא

כי אני לוקחת בחשבון שיש בינינו הפרש של דור, ואת לא גדלת על הסדרות של שנות ה-70 (ואפילו ה-60) כמוני. היו לא מעט סדרות ריאליסטיות בשנות ה-80 והגדולה מכולן (ובאמת אולי הסדרה הגאונית ביותר שנעשתה אי פעם) היא "סוכן סמוי" - אני רואה אותה לאחרונה בשידור חוזר ולא מפסיקה להתפעל ממנה - פשוט סדרה מושלמת מכל בחינה אפשרית, עשויה למופת עד כדי כך שאת פשוט לא מרגישה שאת רואה סדרה. תיקים באפלה דווקא חסרה מימדים מסויימים לדעתי, לא שזה עשה אותה לפחות טובה - אבל אני לא יכולה לומר שהיא ממש סדרה "ריאליסטית" מכיוון שאף פעם לא ראינו יותר מדי מהחיים האישיים לא של מאלדר ולא של סקאלי ולא ראינו אותם כלל מתפקדים בשגרה, או בחיי היום יום אם תרצי. קשה להסביר את האוויריה המיוחדת של הטלויזיה בשנות ה-80, עם סדרות כמו "דאלאס" בתחום הדרמה למשל או סדרות המד"ב. שנות ה-90 אכן יותר בעייתיות (למרות שקשה לשים גבול ולהגיד שדווקא בעשות הזה התופעה באה לידי ביטוי) שכן הטלויזיה היתה באיזשהו מצב ביניים - של חיפוש דרך, לא כאן ולא כאן. דווקא אפשר לומר שבתקופה הנוכחית מתחילה חזרה מסויימת אחורנית אבל הבעיה שלי עם הסדרות הנוכחיות היא שהן לא מכניסות אותך מספיק לעניינים - אני לא אומרת שכולן, אבל בחלק גדול מהן - יש אלמנט של ניכור שבא לידי ביטוי בדרכים שונות ומשונות. דווקא "מכושפות" למשל - סדרה שאני יודעת שאת מאד אוהבת, ולי יוצא לצפות בה מדי פעם בפעם - היא היוצאת מן הכלל מכייוון שהיא מאד שמה דגש על היחסים היומיומיים בין הדמויות, הגם שמדובר בעלילה פנטסטית.

למעלה