שכחת את גרייס אנטומי, CSI והאוס
1. עקרות בית - אני נהנית אבל מודה שהתחלתי לצפות רק עכשיו - וטיפה כבר התעייפתי ... אבל זה אולי גם קשור לתקופה העמוסה שעני עוברת לאחרונה וקשה לי להשתלט על הטלויזיה האהובה עלי... 2. ניפ/טאק... ויתרתי על צפיה אחרי הפרק הראשון - פשוט דיכאה אותי מידי. היא טובה, אבל הרגשתי די עצובה לראות את כל הרפש הזה - מערכות היחסים הדפוקות, ובכלל החברה הדפוקה שהם מציגים בסדרה שלא היה לי ברור אם היא אמיתית או מוגזמת לרגל הטלויזיה. 3. עמוק באדמה - גם מדכאת, אבל חבל לי שלא צפיתי בה כמו שצריך. כששודרה על בסיס שבועי בערוץ 2 פשוט הייתי בשיא תקופת האחרי לידה והייתי מותשת מידי בשביל לעקוב. אז התחלתי לצפות בה במסגרת השידור החוזר האינטנסיבי באקסטרא הוט ולא עמדתי בקצב היומיומי.. הסדרה הזו פשוט גורמת לך לשבת ולצפות אם במקרה את מזפזפת אליה. וזה מוזר בשבילי כי היא מדכאת ולא עוסקת במד"ב או בבתי חולים שאלו הז'אנרים האהובים עלי... אבל משהו בדמויות עושה לי את זה. 4. 24 - עוד סדרה שלא נכנסתי אליה בגלל שהייתי אמא צעירה עם תינוקת ועכשיו אני פשוט לא מתחברת. ראיתי קצת, אהבתי... אבל הצורך המתמיד לעקוב על הזמן שבר אותי... וויתרתי. יום אחד, בעת זקנה... אני אנסה לצפות... מקווה שעד אז זה לא יראה לי אנכרוניסטי כמו שלפעמים תיקים נראית לי כבר... (לדוגמא, מכשירי הסלולרי שהיו להם בהתחלה...). 5. אבודים - מערכת יחסים של אהבה שנאה... מצד אחד עוקבת ומרותקת ואז מתעייפת, מרגישה שיש איטיות בהתקדמות, שיש הרבה צעדים אחורה בדרך לקדימה, שזה סבוך מידי עד כדי לעצבן... ומצד שני אוהבת את המסתורין... מתכוונת לנסות לצפות בשידור החוזר של העונה השניה שתיכף מגיע לאקסטרא הוט... כדי להשלים פערים... בתקווה. 6. נמלטים - לא ראיתי... יש לי הוט ולא מרגישה חיבור לשם הסדרה אז לא משקיעה בה... היינו, לא מורידה מהאינטרנט... ורציתי המלצה להורדות למי שעוד לא ראה - סדרה חדשה של NBC בשם "HEROES" שהיא בעיני הדבר החם הבא! נא להוריד, לצפות ולעדכן אותי! ורד