נושא בחלקו

1Shir

New member
נושא בחלקו ../images/Emo32.gif

מהן למיטב ידיעתכם/זיכרונכם/דעתכם הסדרות הבולטות שהתחילו בשנים האחרונות
1. תגידו לי אם שכחתי משהו:
עקרות בית נואשות desperate housewifes
ניפ/טאק nip/tuck
עמוק באדמה six feet under
עשרים וארבע 24
אבודים lost
נמלטים point break סתם נראה לי שאלה הן הכי מדוברות... 2. מה דעתכם ועמדתכם כלפי כל אחת מהן??? אני את ארבע הראשונות מאוד אוהבת, אבודים ניסיתי פה ושם ולא התחברתי, נמלטים (חביבת הפורום) לא ניסיתי... נראה לי שלטובת שפיותי עדיף שאני אנסה רק כאשר יש בידי מראש 2 עונות לפחות... (כן ואני יודעת שעכשיו רק אמצע עונה 2) טוב תתחילו לדבר! הפורום שקט מדי לאחרונה. השוואות לאקס פיילס וכו'... האמת שמהארבע שכתבתי שאני אוהבת, כרגע לא עולה לי לראש שום השוואה לאקס פיילס..

Gilliana

New member
יש עוד כמה ששכחת

כמו למשל "המשרד" ו-"דר האוס" (והן לא היחידות) אבל מכיוון שלא צפיתי באף אחת מהן וגם לא באף אחת מאלו שהזכרת (למעט כמובן כמובן "נמלטים") לא אוכל לחוות את דעתי. מה עמדתי לגבי "נמלטים"? העונה הראשונה היתה מ ע ו ל ה מכל בחינה אפשרית, באמת סדרת מתח שגורמת לך להדבק לכסא ולרצות לראות עוד ועוד (אני נמנעתי מיותר משני פרקים ביום וגם זה לא תמיד כדי להמנע מ-"עומס יתר" מנטלי). העונה השניה התחילה חלש, אבל עד לפרק השביעי השתפרה מאד ועכשיו כבר מתחילה להזכיר את העונה הראשונה הנהדרת. את פרק שמונה ששודר היום לפני בוקר עדיין לא ראיתי (מניחה שאראה מחר) אבל לדעתי מגמת השיפור נמשכת. את אבודים, כמוך, ניסיתי, ולא התחברתי - לא מבינה מאיפה מגיעות כל ההשוואות בינה ובין תיקים, לדעתי לגמרי לא לעניין.

S m e l l y Cat

New member
אה ועמוק באדמה!!!!!!כמובן

הסדרה הכי טובה שראיתי בחיי. וגם: עקרות בית נואשות- אהבתי מאוד את העונה הראשונה ובעונה השניה כולם נורא עצבנו אותי והסטוריליינים נהיו משעממים לחלוטין
ניפ/טאק- בהתחלה ממש נהנתי מהסדרה וחשבתי שהיא אחת המיוחדות והשונות שנעשו לאחרונה אבל בעונות המתקדמות יותר כל הדמויות נהיו יותר ויותר מלאכותיות ומזויפות ודוחות וסוריאליסטיות ובכלל כל העלילה נהייתה מוזרה לחלוטין.חבל
עשרים וארבע- לא התחברתי נמלטים- גם לא

FeLL67

New member
ראיתי פרקים מכל הסדרות שהזכרת

ואני לא אוהבת אף אחת :\ 24 אבודים ונמלטים פשוט לא עושה לי את זה וניפ-טאק עמוק באדמה כמו כן עקרות בית נואשות הן פשוט לא בשבילי. סדרה אחרת שאני דווקא כן אוהבת היא "זהות בדויה" אני לא יכולה לחשוב על השוואה לתיקים, כנראה שאף אחת מהן לא באמת נגעה בי.

Gilliana

New member
נמלטים לא עושה לך את זה???

וייי, את הראשונה שאומרת את זה. התחלת לראות את הסדרה מהתחלה? או רק מהעונה השניה?

FeLL67

New member
מההתחלה

זאת סדרה נחמדה בגדול האמת שגם הייתה לי בעיה גם כי לא היו לי אמצעים להמשיך לראות יכול להיות שאני פשוט לא בנאדם של סדרות חוץ מתיקים ואליאס אולי בכל מקרה את ממליצה על זה ? את יכולה לספר לי קצת עליה ? כי אם כן אני מכירה כמה אנשים שיוכלו להקליט לי וכאלה

tab2

New member
אליאס נהנתי גם

אבל משום מה ראיתי עד עונה שלישית.

Gilliana

New member
הסדרה מעולה!

אני מאד ממליצה כמובן - אבל כאמור, רק בתנאי שתראי מההתחלה ובעקביות (לא לדלג על פרקים). הסדרה היא למעשה סדרת קונספירציות מורכבת שנפתחת כאשר מייקל סקופילד שודד בנק בכוונה תחילה על מנת להכלא לצד אחיו, נדון למוות הממתין לגזר דינו בעוון רצח שלא ביצע. למייקל תכנית גאונית לחילוצו של אחיו והוא מתכנן בריחה מכלא "פוקס ריבר" - כלא בעל סווג בטחוני מקסימלי. לספר לך יותר מזה - יהרוס לך, עדיף שתראי בעצמך.

tab2

New member
עמוק באדמה כמובן

אחת הסדרות הגאוניות שנוצרו מבחינת תסריט, משחק ועוד. את השאר לא ראיתי חוץ מLOST ונמלטים שהם סדרות שכיף לראות.

aerynsun

New member
אופס זה אני

אני בבית של אחותי וזה הניק של אחד מבני המשפחה

Ice Age

New member
שכחת את החדר של חני

עמוק באדמה - ראיתי חצי עונה עד שנמאס. צרות של אחרים מעניינות לי את הת$#ת. 24 - עונה ראשונה סבבה, בשניה כבר הפסקתי משעמום. ניפ טאק - give me a break. אבודים - אחלה סדרה, בעיקר כשרואים ברצף את הפרקים. אבל אני חושש שה"מיתולוגיה" שם מסתבכת ואין הסבר אמיתי לכל מה שקורה, כמו בתיקים. וחבל. נמלטים - עוד לא ראיתי אף פרק, הולך להקליט ולראות. ויפה שעה אחת קודם.

o n o f f

New member
שחכתם את...

(תמיד אני זאת שמזכירה אותה.....) הבית הלבן. 4 העונות הראשונות- פשוט מופת! יוצר ובמאי גאון, סדרה חכמה שמתעסקת בנושאים שכואבים מאוד לאמריקאים, אנסמבל מדהים של שחקנים עם כימיה נהדרת. סדרה שממש גטורמת לך מחשבה בסוף כל פרק, ונותנת לך המון אינפורמציה, ואם אתה לא עצל, אז גם גורמת לך לבלות שעות נוספות מול ויקיפדיה..... לדעתי היא שובה כבר בפיילוט. ממש ככה. (12 פרסי אמי כבר בעונה הראשונה....)

pusher

New member
ו-CSI../images/Emo11.gif../images/Emo215.gif

חח עוד מעט ישדרו את "גולשים בזמן" בערוץ אקשןןןן!!זאת תוכנית כלכך טובהה!!

muldercrushed

New member
מה?!? גם סמולוויל!??!../images/Emo118.gif../images/Emo15.gif

חלום חיי התגשםם!! וטום וולינג כזהכזהזכזה מדהיםם!!! שניצל!!! יעעע!!! לא להתייחס

muldercrushed

New member
יאא!! סליידרס!!!../images/Emo99.gif../images/Emo118.gif../images/Emo15.gif

יואווווו אני זוכרת את זה מאז שהייתי קטנה!! מתי מתחילים לשדר?!

pusher

New member
חחח גם אני../images/Emo6.gif

לשדר?אין לי מושג הם אמרו בקרוב

eve6

New member
לא הייתי צריכה לחשוב הרבה

הסופראנוס כמובן, שהיא לא סדרת טלויזיה אלא שירה צרופה... ועכשיו אני דלוקה חזק על "הדרך לאהוב", שיש האומרים שהכי קל להשוות אותה ל"עמוק באדמה", אם כי ל"עמוק באדמה" לא ממש התחברתי. אולי בגלל ש"הדרך לאהוב" עוסקת באנשים הרבה יותר "נורמלים", אם אפשר להגדיר זאת ככה. זתומרת שיש יותר סיכוי שהייתי פוגשת/מתחברת עם האנשים בסדרה הזאת מאשר אלה מ"עמוק באדמה". (זו סדרה שמשודרת בערוץ אקסטרה הוט ומי שמעוניין פתחתי קומונה שכרגע די שוממת...) בגזרת הבדיוניות, אז כמובן ש"בבילון 5" ו"פארסקייפ" לוקחות אצלי, בשתי הסדרות האלה אפשר היה לזהות ניצוצות של גאונות. ואם אנחנו כבר בגזרה הזו - אז "באטלסטר גלקטיקה" היא סדרה ראויה בהחלט, אבל אני מודה שאני לא מאלה שמצאו את עצמם מתמכרים אליה. אני אמנם רואה באדיקות, אבל השבוע למשל, הפרק האחרון אצלי על המחשב מלפני שלושה ימים, ואני ממש לא מרגישה איזה לחץ פנימי לראות אותו... סדרה בדיונית נוספת שאני רואה היא "סטארגייט SG1", וסיבותי שמורות עמי
אבל ברצינות - פתאום חשבתי על זה: ב"סטארגייט" יש את ההומור שחסר ב"בבאטלסטר גלקטיקה" ואילו ב"גלקטיקה" יש את הנשמה שחסרה ב"סטארגייט"..מוזר
לגבי "אבודים", "24" ו"נמלטים" - אני מקטלגת את שלושתן בקטגוריה של "מותחני קונספירציה". כלומר, יש להם אפקט ממכר מאד וכל המיסתורין שהן רוקדות סביבו עושה אותן למותחות מאד - אבל לפחות בשתיים מהן יש גם מדי פעם הרגשה של" ואט דה פאק??"
ואולי גם סוג של איבוד הדרך מדי פעם, אבל לרוב הן איכשהוא חוזרות לעצמן. אגב, גילי - אני חושבת שהרבה השוו את "אבודים" ל"תיקים" פשוט בגלל הרגעים האלה של חוסר קומוניקציה...אני מודה שלפעמים לא ממש הבנתי מה כריס רוצה מחיי
כמובן שבסדרות האחרות זה היה הרבה יותר פשוט ופשטני... ואסיים באזכור של הסדרה המבריקה והמשעשת, עם לא-מעט רגעים רציניים: "בנות גילמור"

למעלה