נושאים עניניים

ס ד

New member
גיא, ידידי, האם משכורות הכיבוי

משולמות בזמן? אני זוכר מעת היותי חבר מזכירות בהסתדרות, כי מדי פעם היו מופיעים אצלנו נציגיכם בבקשה לקבלת אישור לסיכסוך עבודה. אני זוכר שיוסי הרוש ניסה לפגוע בזכויות העובדים ובמרכיבי השכר שלכם. הבסיס לצרות תמיד התחיל בכך שלא הועברו אליכם כספי הרשויות. האם רגב מעביר מדי שנה את חובותיו לכם?

yaronbro

New member
זה בסדר הוא גם הישווה את טומי לפיד

להיטלר באחד השירשורים הקודמים במילים אחרות הוא משווה אותי להיטלר אם הוא קורא לי טומי מסתבר שלברנש אין גבולות מכאלה שמכירים אותו יותר נמסר שמדובר בבחור חמום מוח

harty

New member
ס.ד.!!!! חבל שאתה נכנס לדברים לא לך

על פי מה שאני מזהה היית מעוניין להשאר לבד בפורום . איני מגינה על אף אחד אך אבקשך לא להכנס לענינים לא לך ולחמם האוירה. כולם חשובים כאן. כולם טועים לפעמים בהבנת הדברים וצריך לגלות אורך רוח ומשנה זהירות לפני שמטיחים אש וגופרית האחד בשני. סך הכל הכוונות טובות.

ס ד

New member
harty, אלמדך דעת בחינם.

מדוע כתוב בתורה מחלת הנפש ומחלת הגןף. משום שהתורה מכירה בעוצמתה של מחלת הנפש יותר ממחלת הגוף. ולהסבר, לסובלנותי אין מתחרים. לא אתן לך כאן דוגמאות שיגרמו לך להיות מופתעת. האמיני לי. כל התייחסותי היתה, מתוך הבנה שהפורום אינו אמצעי לריפוי בעיסוק, לכך שאין מקום לשטויות, הטרדות, הפרעות וכד' בנושאים אקוטיים כמו מצבה של העיר לוד. הרי מדובר בכיסנו קודם כל, ואח"כ גם באיכות החיים שלנו. וישנו טיפוס שלא בא בידיים נקיות או לחילופין, על פי הדיאגנוזה שלי, בא ממקום שלרפואה יש מה לומר בעיניינו. אין לי בעיה עם דעות אחרות. נהפוך הוא. רק שבמשחק כדורגל משחקים כדורגלנים. בכדורסל משחחקים כדורסלנים וכן הלאה. אין כאן לדעתי מקום למי שמוגדרים 'מפריעים לשיח הענייני...'

harty

New member
ס.ד אתה בכתובת הלא נכונה בנושא

מחלות נפש ולא שאני חולת נפש......כך שאני די יכולה להסיק מסגנון כתיבתך מי אתה....אנני מבינה את המשפט: "לא אתן לך דוגמאות שיגרמו לך להיות מופתעת.." אני רוצה ודורשת להיות מופתעת, אז קדימה תן דוגמאות.... כנ"ל אנני מבינה את המשפט: "הרי מדובר בכיסנו קודם כל.." אולי תוכל לפרט למה כיוונת את הדברים..

ס ד

New member
כוונתי לכך שאני מסוגל לןהבין ולקבל

גם דברים שאנשים רגילים לא היו סובלים. וממקום זה של סובלנות יתר אני אומר לך שאין מקום למי שגורר את הדיונים לאפיקים שאינם משרתים אותנו התושבים. נקודה. האם עכשיו אני יותר ברור?

ס ד

New member
harty, כשכתבתי "מדובר בכיסנו..."

התכוונתי לכך שהדיונים בפורום (בין היתר) מטרתם העיקרית היא להצביע על הגורמים לבעיות של לוד. הבעיות של לוד משליכות קודם כל על מצבו הכלכלי של כל אחד מהתושבים. יש בעיה בתרבות הישראלית. לא ממקדים אשמה. לא קוראים לילד בשמו. לכן האחראים מתחמקים מענישה. מרבית בעיותיה של לוד חלו ב-15 השנים האחרונות, בתקופות שבהן רגב כיהן כמ"מ או ר' עיר. בדקתי (בנוכחות ליאה) עם גיזבר העירייה דאז ועם דוד אדרי (הצדיק היחיד בלוד). ואלו הממצאים שעלו: לוי המנוח (בלכתו לכנסת) הותיר לרגב 40 מליון גרעון מצטבר. עידן פינחס קיבל עירייה עם גירעון של כ 100 מליון, כלומר רגב יצר כ- 60 מליון (בקדנציה הראשונה). הועדה הקרואה יצרה כ- 25 מליון גירעון. כך שמקסים המנוח קיבל עיריה עם גרעון של כ- 125 מליון. היום הגירעון עומד על 240 מליון כלומר רגב יצר עוד 100 מליון ובסה"כ מעל 150 מליון (בחישוב גס). אלו עובדות שאתם יכולים לבדוק. אחרת מזמן היו תובעים אותי על דיבה. ואם לא די בכך, האיש בעזרתו של הדובר המהולל יצר ספין תקשורתי והחל להסביר שכל חודש נוצר גירעון תפעולי של 5 מליון וזו הסיבה לגירעון המצטבר. איזו חוצפה. האיש יצר גירעון (לא קשה לנחש על מה) שהביא לתשלומי ריבית, נושים וכד', ומציג זאת כאילו הוא זה שרק ירש את הבעיה... אגב, בשתי הקדנציות שלו הוא תמיד התנער מאחריות וטען שזו הירושה. אז קודם כל די מפתיחע אותי שאיש לא קם עליו, שהרי בעצם האשמתו הוא מכוון למקסים המנוח. שנית, מי שנמתמודד לוקח גם אחריות על החובות ולא רק על הזכויות. גברת harty זה היה על קצה המזלג. יש עוד דברים רבים הנוגעים לאיש והשפעתו הישירה על מה שקורה בעיר. אל תחפשו רחוק, המטבע מונח מתחת לפנס.

ס ד

New member
harty

האם בכך שאני מציע להתעלם מאחד! בלבד! שמשמש כחומר ניטרול לכותבים מעניינים ומונע מהם לעסוק בעיקר, אני נתפש בעינייך כמי שרוצה להיפטר מכולם? יש בפורום אנשים שהמרחק שלי מהם כמזרח ממערב והם מאוד מעניינים לי בפורום. טעית באיבחונך. מדובר רק במקרה אחד ובהמלצה. עקבי מקרוב ונסי לאפיין את כתיבתו ותגיעי לאותה מסקנה. יום טוב לך. ואיחוליי החלפת ר' עיר מוקדמת...

harty

New member
מותק! רק החזקים שורדים את הפורום

בינהם מנהל האתר!! אתה מתערב כל העת בדברים לא לך!!! אתה מתחיל להיות חשוד בעיני כאחד שנדחף ומחפש תשומת לב!!! תכף תגיב לי ותגיד " אני ואני ואני..." אז יכול להיות שאתה אכן לוחם למען העיר הזאת וכבודך במקומו מונח, אבל כל הזמן לדגול בגישה "יחי אני!" קצת קטנוני, לא??

ס ד

New member
harty, דברייך תלושים, נא מקדי אותם

פעם יוסי שריד אמר שאדם משקר כימעט בכל משפט שהוא אומר. הדבר היעחיד הוא שישנה לוגיה בכל משפט. אז מבחינה תחבירית משפטייך נכונים, רק שלר ברור מה את רוצה?

harty

New member
מוצה גם עניין הבריכה. הכל ירוק הכל

פורח , אבל נותר קצת ריח.....

למעלה