נושאים עניניים

נושאים עניניים

אולי שמתם לב ואולי לא אבל היתי מעונינת לעלות את הנושאים לדיון בריכת השחיה- ביקרתי היום בבריכה ולהפתעתי גיליתי בבריכה סדר מופתי בריכה ירוקה ומתפקדת בצורה הטובה ביותר שמזה שנים לא ראית בבריכה ואני שואלת אותכם הגולשים מה איכפת לי מכל מה שהיה מסביב האם זה שיש היום בריכה שמתפקדת ויפה מפריע למישהוא למה אנחנו צריכיים להיות צרי עין ובמו ידינו להרוס מפעל יפה מבחינתי תנו את הזיכיון למי שיודע ופועל לטובת התושבים ולא למישהוא שמחפש לפגוע בנו וליוזמי הרעיון תודה ממני התושבת הקטנה נושא נוסף זוהי תשובתו של מר דני חזן למר עזריא דוד בגל שבע היום עזריה היה עד לא מזמן יקיר הפורום האם נכון מה שכותב מר חזן על מעשי עזריה בבנק לפני הגיעו לעירייה ואם נכון הדבר אלה עובדי העירייה שלנו ואם לא אזי שיתבע אותו עזריה לדין ונראה מי הצודק מבינהם

מי מדרדר את הפורום

מעיון בפורום ברור לי שאתה מדרדר את הפורום ברמה אינך מוכן לשיח ראוי ויתרה מכך אתה מזכיר לי את המקוננים אולי מומלץ שתשב בשערי העיר באשר תבחר תקונן ותשליך בליסטראות לכל מי שעובר כי זה מה שאתה יודע לעשות בברכת שבת טובה

כוונות

לא מבינה למה אתה מתכוון האם אתה מוכן להתיחס ענינית לנושא או רק לזרוק בוץ ורפש כפי שאתה רגיל

yaronbro

New member
כרכת את הבריכה עם הפרסום בגל 7

ברור לחלוטין שמי שעומד מאחורי הדברים 1 רוצה לעזור לקריכלי 2 רוצה להזיק לעזריה בתחילת דברייך הצגת את עצמך כתושבת קטנה שרק רוצה שיהיה לה כיף בבריכה ושיעזבו אותה מכל הבולשיט בסרט הזה כבר היינו בשבוע שעבר ואנחנו חיים בשלום עם היחסי ציבור שקריכלי מנסה לעשות כאן לבריכה פתאום התושבת הקטנה שרק רוצה כיף בבריכה מתחילה לבחוש בבחירות לועד העובדים בעיריה יש לה כבר דעות מוצקות היא בעד איזה כהן אחד שמשמיץ את עזריה התושבת הקטנה כבר דורשת להעמיד את עזריה לדין על מה בדיוק גברתי התושבת הקטנה כל ההסתתרות הזו מאחורי התושבת הקטנה כאילו ליצור איזה שהיא אמינות מוגברת לדברים יכול להיות נחמד אם יודעים איך לעשות את זה ימימה אם את באמת מורה אני מקווה בשבילך שאין לך פדיחות מהסוג הזה עם התלמידים שלך

הבריכה ודוד עזריה

לא כרכתי נושא בנושא התיחסתי לנושאים בנפרד וגם אם תשים לב לכותרת ודאי יתברר לך הדבר לגופו של ענין אכן הבריכה מתוחזקת כעת יפה ונעים לבקר בה ומבטיחה לך שאיני מכירה את הבעלים אלה שמעתי שמועות וקראתי באינטרנט. ולגבי עזריה מדיפדוף בדפי הפורום עולה שהוא יקיר הפורום והאדם שראוי לציון ופתאום בגל שבע אני קוראת הפוך ואז בלי קשר לבחירות לועד האם נכון הכתוב או לא ולכך הכוונה

תוספת לכתוב

בשולי הדברים נזכרתי שפשוט נבקש ממר עזריה שיגיב בפורום זה והאמת תצא לאור כפי שנאמר אור השמש והחשיפה מחטאת

yaronbro

New member
תחשפי את מניעייך המורה ימימה

האם יש לך קטע עם אחד המתמודדים הוא יכול לשים בפיך דברים קצת יותר טעימים אולי יש לו מסעדה ?

harty

New member
לו גבירתי הנכבדה היתה קוראת גל 7

שראה אור שבוע לפני היתה יכולה להבין שעזריה גם הוא כתה תגובה, כך שמה שקראת זה רק חלק מהקרב עזריה בחזן!!!! לגבי האיש ירון!!! למעט כמה כותבים מילטנטיים כמו ס.ד ומנדי, הרי ירון נוהג לשאול שאלות נכונות , כואבות, ואמיתיות. טעה האיש בנושא ההשתלות למינהן אבל לדעתי הוא שואל, חוקר וכוונותיו אמיתיות יותר מאחרים.אז תעשו שולם כי אין הרבה קופצים על שניכם ועל עירנו....

harty

New member
תוספת לדברים.

התיחסותך לעזריה כאילו אכן הטענות כנגדו על מעילה בבנק נכונות , אין בה שמץ של ראיה.מה עוד שחזן עצמו מכחיש שאכן כך הדבר. לכן בדקי את אשר הינך כותבת כי יש בכך לכאורה הוצאת לשון הרע....

yaronbro

New member
אם טרחת לדפדף בדפי הפורום ההשמצה

לגבי עבודתו של עזריה בבנק מוצתה לא ברור לי למה את חושבת שצריך להעמיד את עזריה לדין תום הלב שלך גם לא כ"כ ברור בנוגע לעזריה

din 1

New member
ירון הדאגה לשלומו של עזריה הינה

בקירבה המשפחתית !!!! ימימה היא קרובת משפחה של דוד עזריה וזו הסיבה לדאגה הרבה לשלומו. באם נכונים הדברים בכך שימימה אכן מורה בישראל יתכן והיא בין הנפגעות של שרת החינוך לימור לבנת ומחפשת חיזוקים אצל אנשי המפתח. מנסיוני, להניח את כל הביצים בסל אחד לפעמים זה לא מצליח , נהפוך הוא .

yaronbro

New member
בובה אני ושמי ימימהמה

פרועה אני שנה תמיממה כולם אומרים לי שאני יפה רק רגלי הן עקומות נורא

התנהגות מבזה

לא ארד לרמתך אבל אם ינתחו פעם את האופי שלך כפי הנראה שתתגלה אישיות מפוצלת ואולי אפילו מעט ילדותית שמחפשת תמיד לומר את המילה האחרונה גם באם אין מה לומר אני אישית סוגרת בזאות את פרק ההתכתבות הזו היה בריא ותשדל לעלות מעט ברמה

ס ד

New member
ימימה, את חדשה באתר? האיש

סובל כניראה מבעיה כשלהי... לא צריך להתייחס אליו. נידמה גם שאינו גר כאן - אז יבשו אותו ואל תגיבו לתוגובותיו. אני מאמין שתוך זמן קצר הוא יעלם. או שמא יצוץ בתור אחר (מזימה של מנהל האתר????)

דוד סבג אתה ניכנס לאין כניסה

מה קשור מנהל הפורום לירון ועל איזה מזימות אתה בדיוק רומז ???? אני מציע לך שלא תגרור אותי לדו קרב לשוני ומקלדת ותוציא אותי מכל המזימות שלך .

ס ד

New member
לא התכונתי אליך. הצגתי מצב הזוי

כדי לתאר שאת נפש מאחד החברים בפורום. נ.ב. לא הייתי מציע לך להתמודד עמי בדו רקב של מקלדת...

למעלה