נושאים למחנ"ק...

gorck

New member
מה שאני זוכר

דתות ואמונות (האחרון) יון העתיקה (שנה שעברה) עולם הילדים (לפני שנתיים) של שבטים אחרים שאני זוכר- טלויזיה תנ"ך אינדיאנה ג'ונס "העיר שלנו" זה כל מה שאני זוכר

lolita205

New member
מה שהיה אצלנו מרגע הצטרפותי לשבט.

כיתה ד: עכבר העיר-עכבר הכפר. כיתה ה: הארי פוטר {שהיה אחד המחנות הטובים}. כיתה ו: סרטים שזכו באוסקר {שגם היה ממש מעולה, היה תורן מדהים!} כחתה ז: עליסה בארך הפלאות {שאני והגדוד שלי העלנו הפקה של זה, היה אחד המצחיקים}. כיתה ח: מסביב לעולם ב-80 יום. כיתה ט: שר הטבעות {מחנה ראשון בתור המקימים
} כל הנושאים היו מדהימים... אין על החוויה של מחנה-קיץ.

lolita205

New member
לא רשמת עכבר העיר-עכבר הכפר!

ונזכרתי במשו.. זה לא היה עליסה בארץ הפלאות. זה היה הקוסם מארץ עוץ!

יSublime

New member
לא רשמתי? תכננתי לרשום חח..לא חשוב

חחחחחחחחחחחחחחחח נכון. שנינו רשמנו P:

Knotted String

New member
ולפני זה היה:

כשאני הייתי בד'- סיפורי תנ"ך. בה' - שבעת פלאי עולם. והיה שער- ספינקס מדהים ועצום.

מה שאני זוכר..

כיתה ד': מחשבים כיתה ה': פיטר פן כיתה ו': עליסה בארץ הפלאות כיתה ז': מיני ישראל כיתה ח': צעצוע של סיפור כיתה ט': ים

just orka

New member
אצלנו:../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

דרדסים תקשורת ותקומה (שבט קטן.. היינו רק בשלושה מחנקי"ם)

מה שהיה אצלנו

אנשים ששינו ת'עולם,ילדים,מסע בזמן,ישראל וסיפורים. אם בא לך הסבר על משהו אז תגיד שבטים אחרים:אגדות ,מה קשור ו...אין לי מושג! אני כל כך שקועה במחנה שלנו ככה שאין לי מושג לרוב רעיונות שלי:ארצות,אימפריות (ואחד מהמבנים הוא אימפרית ____(השלם את שם השבט),סרטים,גיבורי על וזהו אין לי כוח לחשוב יותר מקווה שעזרתי

tamaroush

New member
אפשר כל מיני

נגיד אצלנו, אני בשבט של "ע האחת והיחידה" עשו למשל: כיתות ד'- דה וינצי ועשו דברים בהתבסס על הספר ה- אלביס פרסלי ועשו מבנה בצורה גיטרה אם אני לא טועה ו- מה שהדרכתי שנה שעברה- רצינו על ג'קי צ'אן ולעשות פגודות יפניות אבל גילינו שהוא סיני אז עשינו על היאקוזה שזו חבורת הפשע של יפן.. ז'- יצא מדהים.. הם עשו על סטיבן שפילברג ח'- מוזיאון המדע או משו כזה...

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif היה אצלנו בנושא הזה-

ד- שכחתי.. ה- אלביס פרסלי, ו- איזה משהו יפני ששכחתי איך קוראים לו, ז- סטיבן שפילברג, ח- ממציאים והמצאות (מבנה די טיפשי...),

ikooo

New member
אפשר

אפשר בנושא: *אפריקה(קופים וכאלה) *מטוסים וכאלה(אווירונים ומטוסים,ציפורים וכו') *מלכים( קינג קונג, ברגרקינג, מלך האריות.)

Timbaktotit

New member
כל מיני של ההנהגה..

עולם הילד מתחת למים עלס בארץ בפלאות יהיה טוב גן חיות מונפול משחקים תרבויות מיתולוגיה אגדות גיבורי על לאזוכרת יותר

trigotrigo

New member
ממה שאני זוכר

כשהייתי בכיתה ו' יצאתי פעם ראשונה - היה מסביב לעולם כיתה ז' הייתי בחו"ל, לא זוכר כיתה ח' היו בעלי-חיים כיתה ט' אליסה בארץ הפלאות כיתה י' עיר נמלים כיתה י"א המזרח הרחוק כיתה י"ב קרקס

ענבל317

New member
הייתי רק בשניים ככה ש...../images/Emo15.gif

בכיתה ז'-עולם כחול ירוק בכיתה ח'-ירושלים וכשהיינו בו' עשו על עולם התנ"ך אם אני לא טועה...

amitika1

New member
במחנה שלנו היה

שנה ראשונה שרק פתחו את השבט הייתי בכיתה ו' עשינו הדרדסים מנצחים את הונדליזם ז- תקשורת ח- תקומה וזהו זאת השנה הרביעית של השבט שלי אבל עוד דברים שאני זוכרת משבטים אחרים: פו הדב,קשרים,קרקס,ים,אלאדין,שירי ילדים, סרטים,ירושלים,שירים,ארה"ב,המזרח...

cohen shir

New member
יש פולללל נושאים טוביםםם

אני אכתוב מה היה לשבט שלי כל השנים ואז כל מיני תוספות... כשאני הייתי ב... ד'-לא זוכרת אבל היה המח"צ הכי טוב שהיה לי בחייםםםםם אני זוכרת אירועים אבל לא נושא... אני אבדוק בתמונות... ה'-לא הייתי במחנה כי הייתי חולה אבל נדמה לי שהיה אגדות או משהו כזה.... ו'-מלך האריות-היה שולטטטטטט-והייתה ממש הצלחה עם הפרוייקט והוא הפך להיות העיר קופים של עוד 2 מחזורים אחריינו... ז'-מסע בזמן- השער היה מכונת זמן וכל גדוד היה תקופה מסויימת ח'-שרק-היה מעולההההההההה ט'-אליסה בארץ הפלאות-אחד הנושאים החרושים אבל הטובים! הצעות נוספות לנושאים- מהפכות, אפריקה, דיסני, מונופוך, חורים, המצאות....

Waver G

New member
אפשר תנ"ך

עושים נגיד תיבת נוח, בית המקדש ה1/2/ממציאים את ה3, פירמידה, ויש עוד

למעלה