נורקו a-line

dirt jamp

New member
נורקו a-line

מה אתם אומרים אל האופניים האלה אני רוצה לקנות אותם ואני ישמח לשמוע מה דעתכם אליהם והם יש כאלה שרכבו אליהם עוד יותר טוב אני ישמח לשמוע איך הם מתנהגות בשטח וכו.. בבקשה תעזרו לי...!!!
 

buya22

New member
בקשר לA-LINE

אז ככה גם אני רציתי לקנות אותם ורכבתי עליהם בחנות בת"א עכשיו אני רוצה לעבור מארדטייל לשיכוך מלא ולי הם היו מאוד כבדות זאת אומרת 22 ק"ג בערך לאומת 17-16 שלי יש זה הסדל גדול , לא רכבתי איתם בשטח כי אין בת"א אבל למוכר יש A-LINE 05 והוא אומר שהם מגהצות הכל ( נו מה לעשות 9 אינצ' מאחורה ו 8 מקדימה אין סיכוי שלא...) אז אני לדוגמא ירדתי מהם ורכבתי על האטומיק והם היו לי יותר נוחות אבל לי זה כבר לא משנה כי מסיבות משונות אין כל כך את סכום הכסף המתאים (צריך להמשיך לחסוך עוד ) אבל לא משנה אז עם אתה כבר רגיל לאופניים 18 ק"ג ומאלה אני לא חושב שתהייה לך בעיה עם המשקל הגבוהה של הA-LINE !!!
 

7omahawK

New member
אם תוכל להסתדר עם המשקל שלהם...

21 קילו ( שלפי דעתי לא מורגשים בצורה דרסטית כ"כ ), אז הם בערך האופניים הכי משתלמות שיש. אין משהו שהאופניים האלו לא יעשו ( חוץ מ-XC ).
 

norcofuse

New member
בקשר לאיי ליין

אחי האופנים נוחות בטרוףף רכבתי אליהם איזה 4 פעמים (לא בשטח) והאופנים פשוט נוחות לא כבדות בכלל!!! אחי אני רוכב עם 25 וחצי קילו!!!! וזה לא מפריעה בכלללללל (לי לפחות) וגם כמו שהאחרים אמרו עם אתה רגיל ל-18 קילו המשקל שלהם לא יפריעה לך....וכן הם מגהצות הכל....עשיתי איזה דבל 5*4 איתם והנחית היית רקה בטרוף!!! אבל זה גם עם כל אופני שיכוח מלה.
 

BStyle

New member
המשקל לא משנה כול כך

האופניים שלי שוקלות 60% ממני (26 קילו) ואני מסתדר(לא מזמן התרגלתי) איתם מצויין כאילו הם 20 קילו. ופעם הם שקלו 28 קילו מגלל המונסטר. זה העיקר עם הם נוחות לך
 

alonvalenci

New member
חוות דעת אמיתית!

אם אתה לא רוכב XC וכל הסיגנון...אז אלו האופניים הכי שוות שיש למחיר ועוד כמה אלפים!!!! האופניים כל כך נוחות בעלות זויות משמעותיות ( DH וFR) לא הרגישו 3 מטר (זה מה שקפצתי) ותאמין או לא שאירע שמש רשם שהיו לי נסיונות מוצלחים לבייק פליפ זה היה עם האי ליין! אז אם יש לך עוד שאלות תפנה אליי ואם זה התקציב אז אי ליין התשובה! אלון.
 
למעלה