נורית ברוכה השבה

• פותח הנושא 7han
  • פורסם בתאריך

ASSIAGIRL

New member
נורית פה../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

איפה
אני לא רואה אותה.... אניווי, באמת התגעגענו, אז נורית, ברוכה השבה
.. וספרי שיפכי איך היה בצרפת

dayana3

New member
נורית../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

היא לא אמרה שהיא חוזרת ב- 22 לחודש

nurit224

New member
היי לכולם../images/Emo13.gif חזרתי היום לארץ ../images/Emo104.gif ../images/Emo6.gif

טוב אחרי שבועיים וחצי בצרפת + גרמניה = ואווו אירופה פשוט מהממת והתיירים בכלל ( במיוחד היפנים והקוריאנים והסינים בקיצור כל האסיאתים )
תודה לכולם...כיף להיכנס לפורום ולראות את כל ההודעות והחדשות שפיספסתי ואני רואה שהפורום שלנו חי וזורם שזה לא מילה ! שזה מצוין ! ויש לנו הרבה מכורים חדשים - ברוכות הבאות לכל המכורות החדשות שלנו, מפה אין יציאה כפי שכולן כבר אמרו לכן ! טוב אז אני אספר לכם קצת (הרבה) על החופשה שלי...אני הייתי בצרפת בעיר בשם שטרסבורג שהיא עיר בסוף צרפת והעיר חצויה לשניים כי חצי ממנה נמצא בצרפת והחצי השני בגרמניה, שמה גרתי אצל חברה של אימא שלי שיש לה ב
ערוץ קוריאני בשם KBS WORLD והערוץ הזה מהמם ראיתי שם 4 דרמות שמתוכם דרמות שכבר ראיתי אבל שם הם היו בשידור חוזר כמו אהבה להרוג ו BOF ועוד 2 דרמות יפות שעכשיו אני רואה שיש אותן באתר מיי סוג'ו אז אני אמשיך לצפות בהן
והיו הרבה תוכניות קוריאניות מצחיקות ושירים ששמעתי מהממים כמו התוכנית מיוזיק באנק כל ההופעות של הזמרים והלהקות שאנחנו מכירים בקיצור היה תענוג לצפות בערוץ קוריאני אמיתי...3 ימים ראשונים היינו אצלה בעיר המהממת הזאת ואני אראה לכם תיכף כמה תמונות של העיר...ואז נסענו לגרמניה ומשם נסענו עם קבוצה מאורגנת לפריז שזה אומר ברכב פרטי משטרסבורג לפריז זה 4 שעות נסיעה אבל באוטובוס דרך גרמניה זה 8 שעות ! בפריז היינו בבית מלון 2 לילות ו3 ימים וב-3 ימים - ביחד איתנו הגיעה קבוצה של תיירים מיפן אוטובוס שלם של יפנים
חמודים...קבלו קטע מצחיק שקרה לי עם אחד מהם כשהגענו למלון אז נעמדתי עם המזוודות ליד המעלית בשביל לעלות לחדר שלי ולידי עמדו כמה אנשים מהקבוצה היפנית ואני מסתכלת עליהם ובוהה בהם כאילו הם נפלו מהשמים
והיה מהמם לשמוע אותם מדברים ביפנית ואני אפילו הצלחתי להבין כמה מילים כמו תודה, שלום, להתראות, כן, ולא, חחחח...והקטע הכי מעניין קרה כשניסיתי להיכנס עם המזוודה הענקית לתוך המעלית כי היא הייתה כבדה
הסתבכתי קצת אז אחד מהבנים היפנים
שהוא דרך אגב היה מאוד חמוד
עזר לי ואני כזה אומרת לו אריגטו גוזיימאס והוא מסתכל עליי לא מבין מאיפה אני יודעת איך לענות לו אז הוא שאל אותי אם אני יודעת לדבר ביפנית אז אמרתי לו רק כמה מילים, כמובן באנגלית וזאת הפעם האחרונה שזכיתי לדבר אם יפני חמוד כי אחרי זה ראיתי אותם רק בארוחת הבוקר במלון שדרך אגב היה במלון ערוץ טלוויזיה יפני ובלילות כשהיינו חוזרים אחרי הטיולים הייתי שוכבת במיטה ורואה דרמה יפנית לא זוכרת לצערי את השם...ואז נסענו לפארק של דיסנילנד המהמם ( אני אראה לכם תמונות ) והיינו במוזיאון הלובר וזכיתי סוף סוף לראות את הציור של המונה ליזה שכולם כל כך מדברים עליה...הכי מצחיק זה שרוב התיירים שהיו במוזיאון אלא קבוצות שלמות של יפנים וסינים לא זכיתי לראות קוריאנים. אחרי המוזיאון נסענו למגדל אייפל שהוא פשוט מהמם בגודלו ועליתי לקומה השנייה במגדל עצמו יש 4 קומות, קומה 3 וקומה 4 היו סגורות אז עלינו לקומה 2 במעלית כמובן אין סיכוי שהייתי מצליחה לעלות את כל המדרגות האלה ! היינו במגדל עד 10 בלילה ובדיוק בשעה 10 בלילה המגדל התחיל לנצנץ בצורה פשוט מהממת וכל פריז הייתה מוארת באורות יפים לא פלא קוראים לה עיר האורות, ואחרי מגדל אייפל נכנסנו בחזרה לאוטובוס ונסענו לגרמניה ומשם בחזרה לעיר שטרסבורג, משם אחרי זה נסענו שוב אחרי כמה ימים לגרמניה לפארק השעשועים בשם "פארק אירופה" שזה פארק יותר רציני מדיסנילנד כי דיסנילנד למרות המתקנים שיש בו הוא לא כזה מפחיד אלא הוא יותר ילדותי ומתאים לכל הגילאים אבל בעיקר לקטנים אבל פארק אירופה הוא פארק למבוגרים בעיקר והמתקנים שם זה פחד אלוהים נפל לי הלב לתחתונים
על כל מתקן שעלינו כי זה פשוט פחד אלוהים
הגובה של רכבות ההרים המהירות שלהן והסיבובים המלאים
למי שיש בעיות לב לא לעלות על המתקנים האלה
ומשם המשכנו לטייל בעיר שטרסבורג עד שחזרנו לארץ
מה שכן הפריחה שאתם רואים בתמונות של יפן וקוריאה של פריחת הדובדבנים העצים הורודים ועצי האפרסק הלבנים שזאת העונה עכשיו פשוט מהממת ! צילמתי את העצים האלה שאני לא מאמינה שזכיתי לראות אותם לפני שהצלחתי לטוס לקוריאה ויפן ! ואוווו חפרתי מלא !!! חחח...טוב זה עוד בקיצור ! עכשיו אני אראה לכם כמה תמונות יפות...תמונה ראשונה שתיראו זה חלק מהעיר שטרסבורג שבה היינו רוב הזמן
ותיכף תיראו עוד כמה תמונות של חלק מהמקומות שהייתי בהם !

nurit224

New member
פריחת הסקורה שיש ביפן יש גם שם !

קבלו את העצים המהממים האלה

nurit224

New member
דיסנילנד פריז ../images/Emo13.gif

איזה יפה ! ככה הוא נראה בשעות היום !

nurit224

New member
מוזיאון הלובר בפריז !

הבית של המונה ליזה המפורסמת !

nurit224

New member
בית הכנסת היחידי בשטרסבורג !

בית הכנסת מאוד יפה, ויש עליו אפילו שלט ענקי של גלעד שליט.

nurit224

New member
תמונה של גלעד שליט שמופיעה על בית הכנסת !

אני מתפללת לאלוהים שיחזור הביתה בשלום

nurit224

New member
תמונה אחרונה ומפחידה !

התמונה הזאת היא של רכבת ההרים השנייה הכי מפחידה בפארק אירופה שהייתי בו בגרמניה, בירידה הזאת הרגשתי שהלב שלי הפסיק לפעום לכמה שניות ומרוב פחד לא הצלחתי אפילו לצעוק ונעלם לי הקול חחח....אבל זה היה בהחלט משהו טוב ומעורר ! רק רק חלק ממש קטן פיצפון מכל התמונות שצילמתי...את רוב היופי רואים בוידאו שצילמתי וגם חלק מהתמונות שלא שמתי אני אכין ממנו סרטון קצר ואנסה לשים אותו ביוטוב. טוב יש לי עכשיו לחזור לתרגומים שלי שלא סיימתי וגם 3 פרקים אחרונים של BOF. לילה טוב לכולם !

ASSIAGIRL

New member
עכשיו אני רואה את נורית../images/Emo24.gif

ברוכה השבה מיי דארלינג
.. בחיים שלי לא נהניתי כ"כ לקרוא חפירה מעניינת כמו שאת כתבת
איך אני שמחה לשמוע שעשית חיים
כיף לך, בקרוב אצלי
... איזה קטע הורס עם היפנים
שיחקת אותה
הם היו צעירים
או מבוגרים
הפריחה מהממת
וואי, התמונות יפות
.. איזה כיף זה להיות בארץ זרה ולראות שם בית כנסת ועוד עם תמונה של שליט
חבל שאצלנו אין גם את הערוץ KBS החיים שלנו המכורות, היו יכולים להיות יותר קלים
. תגידי, איך גרמניה
יפה
זה נראה לי תמיד מקום קודר ומדכא
.. ובכלל גרמניה מזכירה לי רק את כל הרע שהיה בשואה
.(הי"ד) קיצר, אני רואה שחזרת מלאת מרץ
.. מעולה
הטיול עשה לך רק טוב, אה

leona112

New member
נורית , ברוכה השבה ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

באמת חבל שאין פה ערוץ קוריאני וגם יפני . כי אני אוהבת סדרות מקוריאה ומיפן .

nurit224

New member
היי חמדה ../images/Emo24.gif

תודה
היפנים היו גם צעירים וגם מבוגרים...העיקר שזה שעזר לי היה צעיר
גרמניה יפה מאוד טוב לפחות בחלקי שאני ראיתי היא מאוד פרחונית וציבעונית ולא קודרת. בתור אחת שהייתה במשלחת לפולין וליטא כשהייתי בתיכון אני יכולה להגיד לך שרוב המחנות נמצאים בפולין לכן גרמניה לא כל כך קודרת אלא פולין כן ! הטיול באמת עשה לי טוב...אבל עכשיו חוזרים לשגרה של הלימודים והעבודה עד לטיול הבא שזה בעזרת השם אני מקווה יהיה לקוריאה ויפן !

MalkiNuna

New member
../images/Emo140.gif היית חסרה כאן! ברוכה השבה

למרות שהיה כיף לשמוע ממך גם משם ומאוד משעשע איזה כיף שאת משתפת בחוויות ועוד כל כך מהר, אין עליייך!

asia84

New member
ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

איך שהתגעגתי עליך
שמחה קודם שהכול עבר לך שם בשלום ונהנית שם מעולה
ועוד ראית יפנים בשידור חי וקוראנים בכלל מעולה יאוו אהבתי את תמונות פשוט מהממות אחד אחד ואיזה מזכרת מעולה זו של תמונות
אז שוב ברוכה השבה

ברוכה השבה נורית ../images/Emo24.gif התגעגענו מאד

אני בעבודה ולכן זה יהיה קצר. הטיול שעשית נשמע שעשית כיף חיים. המקומות שהיית במיוחד הלובר - חלום חיי !! אולי אזכה להגשימו עוד השנה.אמן. קטעים עם היפני...חבל שלא היה לזה המשך.. כיף לך לראות ערוץ קוריאני בשם KBS WORLD ואת כל הסדרות אפילו שחוזרות על עצמן. הלוואי כאן בארץ
התמונות יפות...בהזדמנות שימי עוד קצת. אני צופה עכשיו ב-BOF פרק 15 סיימתי אתמול (3 ביום אחד) וחושבת עלייך כל הזמן.
אלפי קידות על כל התרגומים. התחברתי כבר גם לשירים ואני מצרפת אחד שאוהבת במיוחד. אם מישהו יכול לכתוב קצת על הלהקה אני אשמח. T-MAX

למעלה