היי לכולם../images/Emo13.gif חזרתי היום לארץ ../images/Emo104.gif ../images/Emo6.gif
טוב אחרי שבועיים וחצי בצרפת + גרמניה = ואווו אירופה פשוט מהממת והתיירים בכלל ( במיוחד היפנים והקוריאנים והסינים בקיצור כל האסיאתים )
תודה לכולם...כיף להיכנס לפורום ולראות את כל ההודעות והחדשות שפיספסתי ואני רואה שהפורום שלנו חי וזורם שזה לא מילה ! שזה מצוין ! ויש לנו הרבה מכורים חדשים - ברוכות הבאות לכל המכורות החדשות שלנו, מפה אין יציאה כפי שכולן כבר אמרו לכן ! טוב אז אני אספר לכם קצת (הרבה) על החופשה שלי...אני הייתי בצרפת בעיר בשם שטרסבורג שהיא עיר בסוף צרפת והעיר חצויה לשניים כי חצי ממנה נמצא בצרפת והחצי השני בגרמניה, שמה גרתי אצל חברה של אימא שלי שיש לה ב
ערוץ קוריאני בשם KBS WORLD והערוץ הזה מהמם ראיתי שם 4 דרמות שמתוכם דרמות שכבר ראיתי אבל שם הם היו בשידור חוזר כמו אהבה להרוג ו BOF ועוד 2 דרמות יפות שעכשיו אני רואה שיש אותן באתר מיי סוג'ו אז אני אמשיך לצפות בהן
והיו הרבה תוכניות קוריאניות מצחיקות ושירים ששמעתי מהממים כמו התוכנית מיוזיק באנק כל ההופעות של הזמרים והלהקות שאנחנו מכירים בקיצור היה תענוג לצפות בערוץ קוריאני אמיתי...3 ימים ראשונים היינו אצלה בעיר המהממת הזאת ואני אראה לכם תיכף כמה תמונות של העיר...ואז נסענו לגרמניה ומשם נסענו עם קבוצה מאורגנת לפריז שזה אומר ברכב פרטי משטרסבורג לפריז זה 4 שעות נסיעה אבל באוטובוס דרך גרמניה זה 8 שעות ! בפריז היינו בבית מלון 2 לילות ו3 ימים וב-3 ימים - ביחד איתנו הגיעה קבוצה של תיירים מיפן אוטובוס שלם של יפנים
חמודים...קבלו קטע מצחיק שקרה לי עם אחד מהם כשהגענו למלון אז נעמדתי עם המזוודות ליד המעלית בשביל לעלות לחדר שלי ולידי עמדו כמה אנשים מהקבוצה היפנית ואני מסתכלת עליהם ובוהה בהם כאילו הם נפלו מהשמים
והיה מהמם לשמוע אותם מדברים ביפנית ואני אפילו הצלחתי להבין כמה מילים כמו תודה, שלום, להתראות, כן, ולא, חחחח...והקטע הכי מעניין קרה כשניסיתי להיכנס עם המזוודה הענקית לתוך המעלית כי היא הייתה כבדה
הסתבכתי קצת אז אחד מהבנים היפנים
שהוא דרך אגב היה מאוד חמוד
עזר לי ואני כזה אומרת לו אריגטו גוזיימאס והוא מסתכל עליי לא מבין מאיפה אני יודעת איך לענות לו אז הוא שאל אותי אם אני יודעת לדבר ביפנית אז אמרתי לו רק כמה מילים, כמובן באנגלית וזאת הפעם האחרונה שזכיתי לדבר אם יפני חמוד כי אחרי זה ראיתי אותם רק בארוחת הבוקר במלון שדרך אגב היה במלון ערוץ טלוויזיה יפני ובלילות כשהיינו חוזרים אחרי הטיולים הייתי שוכבת במיטה ורואה דרמה יפנית לא זוכרת לצערי את השם...ואז נסענו לפארק של דיסנילנד המהמם ( אני אראה לכם תמונות ) והיינו במוזיאון הלובר וזכיתי סוף סוף לראות את הציור של המונה ליזה שכולם כל כך מדברים עליה...הכי מצחיק זה שרוב התיירים שהיו במוזיאון אלא קבוצות שלמות של יפנים וסינים לא זכיתי לראות קוריאנים. אחרי המוזיאון נסענו למגדל אייפל שהוא פשוט מהמם בגודלו ועליתי לקומה השנייה במגדל עצמו יש 4 קומות, קומה 3 וקומה 4 היו סגורות אז עלינו לקומה 2 במעלית כמובן אין סיכוי שהייתי מצליחה לעלות את כל המדרגות האלה ! היינו במגדל עד 10 בלילה ובדיוק בשעה 10 בלילה המגדל התחיל לנצנץ בצורה פשוט מהממת וכל פריז הייתה מוארת באורות יפים לא פלא קוראים לה עיר האורות, ואחרי מגדל אייפל נכנסנו בחזרה לאוטובוס ונסענו לגרמניה ומשם בחזרה לעיר שטרסבורג, משם אחרי זה נסענו שוב אחרי כמה ימים לגרמניה לפארק השעשועים בשם "פארק אירופה" שזה פארק יותר רציני מדיסנילנד כי דיסנילנד למרות המתקנים שיש בו הוא לא כזה מפחיד אלא הוא יותר ילדותי ומתאים לכל הגילאים אבל בעיקר לקטנים אבל פארק אירופה הוא פארק למבוגרים בעיקר והמתקנים שם זה פחד אלוהים נפל לי הלב לתחתונים
על כל מתקן שעלינו כי זה פשוט פחד אלוהים
הגובה של רכבות ההרים המהירות שלהן והסיבובים המלאים
למי שיש בעיות לב לא לעלות על המתקנים האלה
ומשם המשכנו לטייל בעיר שטרסבורג עד שחזרנו לארץ
מה שכן הפריחה שאתם רואים בתמונות של יפן וקוריאה של פריחת הדובדבנים העצים הורודים ועצי האפרסק הלבנים שזאת העונה עכשיו פשוט מהממת ! צילמתי את העצים האלה שאני לא מאמינה שזכיתי לראות אותם לפני שהצלחתי לטוס לקוריאה ויפן ! ואוווו חפרתי מלא !!! חחח...טוב זה עוד בקיצור ! עכשיו אני אראה לכם כמה תמונות יפות...תמונה ראשונה שתיראו זה חלק מהעיר שטרסבורג שבה היינו רוב הזמן
ותיכף תיראו עוד כמה תמונות של חלק מהמקומות שהייתי בהם !