נורא נעלבתי!

RotemDan

New member
נורא נעלבתי!

כבר איזה שבועיים אני מגיבה וקוראת ורק אותי לא ברכו בברוכים הבאים :( תגידו גם לי שלום :) רותם.

DREAM111

New member
היי רותם

מצטערת שנפגעת משתדלת לומר לכל אחת ואחד שנכנסים לפורום ברוכה המצטרף אך מכיוון שהודעתך הראשונה כפי הנראה היתה כתגובה להודעה לא שמתי לב כי זו הפעם הראשונה שלך. אז הנה אומר לך בשמחה ברוכה המטצרפת ואשמח עם השארותך עימנו.

בחיי דרים, ככל שאני קוראת אותך יותר

(ובלי קשר להודעה הספציפית הזו דווקא) אני נפעמת יותר מיכולות הקבלה המופלאות שלך גם של אנשים וגם של דעות. שתדעי לך שאצלי לפחות, את מדורגת ממש ממש צמוד למלאך גבריאל. תזרקי איזה טיפ, איך נהיים כאלה טובים ורגישים וסבלנים וסובלנים? -מרגריטה בפרץ רגשות בלתי נשלט כהרגלה, ולא ציני ממש שלא כהרגלה-

DREAM111

New member
../images/Emo9.gif הצלחת להעלות לי חיוך למרות

שאני מרגישה די דומה לסמרטוט רצפה. (מצוננת נורא האף נוזל כמו בניאגרה
). אין לי מושג מאיפה פשוט אני כזו. תודה רבה על המחמאה.

silvey

New member
לילכי,שתהיי לי בריאה,תרתי משמע...

ובקשר לצינון,גם אני הייתי מצודדת בשבוע שעבר. הכי מרגיז זה האף הסתום, נוזל נוזל ו...סתום, אי אפשר לנשום. פטנט פשוט
ועובד:- קחי 1/2 כפית מלח ים ותערבבי עם חצי כוס מים. בעזרת קיסם אוזניים טבול או בכל דרך שתבחרי, תמרחי בתוך הנחיריים, צריך להשפיע מיידית. (אני קניתי תכשיר צרפתי ב-40 ש"ח שמכיל מים מינרלים ומלח ים, ממש שערוריה!) ואם תרצי או לא, תוך 5-6 ימים תהיי בריאה

DREAM111

New member
הבאסה שלפני שבועיים הייתי ככה

לקחתי תרופות הייתי ילדה טובה (וזה היה ע"ח החופשה שלי) ישבתי בבית לא טיילתי ברחובות לא עשיתי קניות הלכתי רק להצגה עם הילדה וזהו ולמה זה חזר
אוף הנזילות הללו מעצבנות לגמרי. יאללה נו מה נהייתי בכיינית פתאום
זהו מעכשיו לא מקטרת יותר.

madam pompadour

New member
תקטרי חופשי...../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif

בשביל זה אנחנו פה
מה, לא

שרקייה

New member
שמינית כפית משחה סינית

טייגר בלאם (זאת בקופסה הקטנה האדומה, או בצנצנת זכוכית קטנה - יש בסופרפארם) בתוך סיר עם מים רותחים. לשים מגבת מעל בראש והסיר, לעצום עיניים חזק, חזק אחרת נורא שורף. לנשום את האדים כמה שאת יכולה. להכנס למיטה, להתכסות בפוך וללכת לישון עם אף פתוח לכמה שעות לפחות... בדוק! החלמה מהירה, גליה

madam pompadour

New member
אומרת לך "שלום"....../images/Emo24.gif

אבל לא אומרת לך "להתראות"...
תחשבי על הכניסה שלך לפורום כמו על "מאסר עולם" ללא חנינה או בקיצור מכאן לא יוצאים יותר - רק נכנסים!!!
Capish

למעלה