נורא משעמם............

לאנה

New member
נורא משעמם............

אז אני מתחילה פנפיק קבוצתי, מקווה שזה בסדר. קלואי ישבה מול המחשב, והכינה את הגיליון הבא של "הלפיד". לפתע, היא התחילה לבכות. פיט נכנס פנימה. "קלואי, מה קרה?, למה את בוכה?, מישהו פגע בך?" שאל פיט בקול מבוהל. "לא...., אף אחד לא פגע בי...., זה פשוט....", "קלארק." אמר פיט בקול קשיח יותר מהרגיל. "טוב, כן, אני חושבת.....", "קלואי, את צריכה להתגבר עליו.....", "אני יודעת..., אבל זה קשה לי, אהבתי אותו מאז..., מאז...., טוב, מתמיד.", "אני יודע אבל את צריכה לשחרר אותו ולהמשיך הלאה......" לפתע נשמע קול נפילה, השניים הסתובבו וראו את קלארק עומד ליד הדלת, ועל הריצפה לידו ספל קפה שבור. תמשיכו!

Iris cream

New member
קיי. *נזכרת בימי הארי פוטר ובית

רידל החשוכים* קלואי קמה מייד והלכה, משאירה את קלארק ואת פיט במשרד של "הלפיד". פיט וקלארק הסתכלו אחד על השני לזמן מה, כשפיט אמר "טוב, אני ממהר לאימון פוטבול. ביי." והלך מהר. קלארק נאנח. הוא ידע שלקלואי היו רגשות כלפיו, היא גם הבהירה זאת בעזרת כל מיני רמזים קטנים. כמו ההצעה להזמין את השוטר הצעיר לנשף, או צבע השמלה שלה, וכדומה. הוא לא ידע שזה כל כך רציני. הוא ניקה את השברים של ספל הקפה מהרצפה, והלך להתיישב ליד המסך. הוא העביר את ידו בשיערו ובטעות השעין את ידו על המקלדת, כשראה קובץ נפתח. הוא הסתכל על מה שהקליד בטעות: ק.ק הוא העביר את עיניו לכותברת הכחולה בראש המסך, של שם הקובץ שהוא פתח- וראה: האימוץ הלא חוקי של ק.ק

ד י י ז י

New member
ממשיכה..

קלארק נדהם, הוא קרא את כל הקובץ ולאחר שסיים הוא כל כך כעס על קלואי!!. בדיוק כשרצה למחוק את הקובץ נשמעה אזעקת בית הספר..

charmed one1

New member
המשך...

האזעקה הושמעה וכולם ברחו, בלית ברירה ברח גם קלארק שכבר רתח על קלואי... מיד אחרי שקלארק יצא מהחדר, נכנס לקס לותר והדפיס את הקובץ (למי של הבין הוא זה שהפעיל את האזעקה) קלואי כמעט יוצאת מדלת בית הספר אבל היא לא מוצאת את קלארק והיא דואגת יותר מתמיד ומחליטה לחזור למשרד בעוד היא נכנסת היא רואה את לקס לותר אוסף את הדפים שיצאו מן המדפסת כשהיא מסתכלת על המסך היא רואה האימוץ הלא חוקי של קלארק קנט - הדפסה....... תמשיכו!

לאנה

New member
ממשיכה.............

קלואי החליטה לחפש את קלארק. אבל היא לא יכלה שלא לחשוב, איך לקס ידע על קיומו של הקובץ הזה?, אין שום סיכוי שהוא יכל לדעת מזה......., אף אחד לא ידע........, היא יצאה חצר בית הספר. כל התלמידים התרוצצו בפאניקה. היא חיפשה את קלארק במבטיה. תמשיכו!

ד י י ז י

New member
גם...

פתאום היא ראתה אותו ורצתה לספר לו על לקס , היא רצה לעברו ובאמצע הדרך ראתה אותו שוב עם לאנה.. היא כל כך כעסה , החליטה לא לספר לו , "שלקס יעשה עם המידע הזה מה שהוא רוצה!!" אמרה לעצמה. היא לא ידעה שקלארק ניגש ללאנה רק בגלל... טם טם טם טם!!!

charmed one1

New member
המשך לשל דייזי כי השאר מזה מטומטמים

(רק בגלל)...שלנה היא היחידה שידעה על האימוץ הבלתי חוקי שלו (אל תשאלו אותי איך) והוא רצה לשאול אותה אם היא אמרה משהו לקלואי "לא קלארק, לא לקלואי סיפרתי..." "זאת אומרת שכן סיפרת למישהו?" (מתחילה לייבב וכמעט לבכות) "הוא ידע שמשהו לא בסדר, הוא איכשהו ידע שאני יודעת, הוא איים עליי שאם אני לא אספר לו הוא יירצח אותי ואחר כך אותך! הייתי חייבת קלארק (בנקודה זו היא ממש בוכה) זה היה...." (לנה מבחינה את לקס לותר מאחורי קלארק מסתכל עלייה במבט של מעין - "אני יודע וחסר לך שאת מספרת") לנה השתתקה "מי זה היה לנה???" "זה היה פיט..." קלארק הנדהם ממהר לחפש את פיט בכעס.... המשך יבוא!!!

stardust15

New member
המשך

קלארק סרק את כל חצר בית הספר בחיפוש אחר פיט אבל לא יכול היה להתרכז בגלל האזעקה-שכל כך עיצבנה אותו(עוד יותר ממה שהיה). הוא החליט לחזור לבית הספר ולהשתיק את האזעקה אחת ולתמיד כשפתאום הוא ראה את פיט עומד ומדבר עם מישהו. הוא הלך אליו מנסה לשלוט בעצמו שלא לרוץ אל פיט כמו שרק הוא יודע ולהחטיף לפיט!!כשהלך לפיט פתאום התחיל להבין שלאנה לא סיפרה לפיט,לפיט אין קשר לזה בכלל,לא מתאים לפיט לדבר יותר מידי בפרק אחד והוא כבר אמר מספיק לעונה שלמה כשהוא דיבר עם קלואי מקודם אז לא הגיוני שהוא בכלל צייץ לכיוון של לאנה...אז מי ידע??קלארק חשב לעצמו ו"למה לאנה שיקרה לי?"קלארק הסתובב והסתכל לכיוון של לאנה והוא היה צריך למצמץ-זאת היתה הקרחת של לקס שהבהיקה..."רגע" חשב קלארק "מה לקס עושה כאן??ולמה לאנה מדברת איתו??ומה זה הדפים האלה אצלו?" ספקות הזדחלו למוחו של קלארק. קלארק הסתובב והלך לכיוונם,הם לא הבחינו בו - "מה זה אצליך?"שאל קלארק -"אה??"לקס שרק עכשיו הבחין בקלארק הופתע ולקח לו שניה לחזור לעצמו "זה סתם כמה מסמכים שאני..." אבל קלארק היה מהיר ועצבני ולא היה לו איכפת מהתשובה הוא חתף את המסמכים וקרא בראש הדף הראשון "האימוץ הבלתי חוקי של ק.ק." -"אז הינה למי סיפרת חתיכת #$!@!@#$^"קלארק ניגש אל לאנה ולא היה איכפת לו מכלום באותו רגע הזעם השתלט עליו לחלוטין הוא תמיד שלט בזה אבל עכשיו הוא החליט להראות לכולם את הכוחות המיוחדים שלו,להחטיף להם כמו שרק קלארק קנט יכול ,וזה מה שהוא התכוון לעשות,הוא הרים את היד והתכוון להנחית סופר מכה על לקס אבל פתאום הוא שמע "קל-אל"(השם הקרייפטוניאני שלו)...תמשיכו.

charmed one1

New member
המשך...

"קאל אל, אינך מזהה? זהו אביך! אביך מכוכב קריפטונייט, אל תעשה את זה... עם המתנה הזאת שניתנה לך שהגעת לכדור הארץ (אני חושב שזה בגלל השמש הצהובה לא?!) אל תשתמש בו לרעה! כל פעם שמישהו מעצבן אותך תירדע ותשלוט בעצמך!" קלארק מהר חזר לעצמו ולקס ניסה להסביר אבל קלארק שהרגיש נבגד מצד לקס (וגם קצת מצד לנה) ברח משם. לנה התעצבנה על לקס ונתנה לו סטירה הגונה.. לקס התעצבן ולא וויתר והתחיל לרדוף אחר לנה (אני יודע שזה לא נשמע מי יודע מה אבל זה גדול יהיה חכו) לנה שחשבה שאיבדה את לקס רצה אל משרד הלפיד שם חשבה שתהייה מוגנת (אני לא יודע למה היא חשבה את זה) בעודה נכנסת בבהלה למשרד מחליקה לנה על הקפה שקלארק שפך מבעוד מועד (זוכרים את תחילת הפרק שקלארק שבר כוס קפה? אז מסתבר שהיא הייתה מלאה) המצלמה מתמקדת על פלג גופה העליון של לנה וצל מגיח המצלמה מתבוננת ומי שנמצא שם הוא...... (עכשיו אני חשבתי לקס אבל אמרתי יותר מדי ואולי קלארק ייצטרך להחליט אם להציל אותה או...)! אז מי הצל המיסתורי שרוכן מעל לנה? תמשיכו!

T h e G i r l

New member
המשך

לאנה הרימה את הראש כדי לראות מי עומד לידה, לרגע היא נבהלה ואז ראתה את פיט, קלואי, ולקס עומדים בפתח הדלת. הם עוזרים לה לקום. "הייתם גדולים" היא אומרת להם. "כן- לקס, הקטע הזה שחיכית את הקול של "אבא של קלארק" היה ענק!!

charmed one1

New member
המשך ממש מרתק!!!

לנה: רק הקטע עם הקפה לא היה בתכנון. לקס: אני שמח שהחלטתם לשתף פעולה איתי, רק ככה כל העיירה לא תמות בגלל קלארק, ועכשיו אחרי הקטע הזה צריך להוציא את הנשק הסודי! קלואי: (כבר ידעה לפני על הקריפטוניט מחקירות) האבן הירוקה??? פיט: איזה אבן? קלואי: נסעתי לאיזור נחיתת המטאורים ושם מצאתי כמה אבנים ירוקות ולקס אמר ש... לקס: הן היחידות שיכולות לנצח את כוחו של קלארק! פיט: (שעדיין לא מבין כל כך מה מיוחד כל כך בקלארק) מהו הכח של קלארק באמת??? לקס: את זה אני יודע ואתם לא! וזה יישאר ככה... טוב אנחנו מוכנים להשמיד את קלארק? קלארק ששמע על המתרחש בעיר הגיע לבית הוריו ושם מצא את אביו מונח על הרצפה ואת הכניסה למרתף בו מוחבאת החללית פרוצה. קלארק: אבא?! ג´ונתן: הוא יודע... כולם יודעים! קלארק: אבל איך??? גו´נתן: זאת הייתה.... ההמשך בהחלט יבוא!

המשך....

זאת הייתה ויקטוריה קלארק! ידיתו המרושעת של קלארק" ג´ונתן המשיך לדבר "היא נכנסה לפה, מלמלה משהו על זה שאתה מפלצת, ולקס חוקר, תיזהר מלקס קלארק, היזהר!" ג´ונתן הספיק לגייס את כוחותיו האחרונים בשביל לחבק את קלארק, קלארק הרגיש את ליבו של אביו דומם. הוא התחיל לבכות, לבכות חזק, ידיו רעדו, ראשו כאב, פתאום הוא גם הבין למה, הוא ראה אבן ירוקה גדולה זוהרת, החללית החלה לרחף, צללית שחורה יצאה ממנה, שיער בלונדיני זהוב, גוף נשי ארוך ודק, זו הייתה קלואי.

T h e G i r l

New member
המשך

"חשבת שאני סתם נמשכת אלייך נכון קלארק" קלואי אמרה קלארק, שעוד היה המום, הסתכל עליה ולא ענה. "כן, זאת אני, אנחנו מאותו הזן, שנינו בעלי אותם כוחות רק שאני לא מנצלת אותם. ואם במקרה תהית לרגע- כי אני יודעת כמה היא חשובה לך- לאנה לא קשורה לכל הסיפור, אנחנו זוג משמיים, אנחנו היחידים שנשארנו מקריפטון". "ורק שתדע- לקס כמעט עלה עלייך... הוא הכריח אותי לשתף איתו פעולה באיזה מבצע כדי לגלות שאתה חיזר, הוא אסף המון מידע עליך. ניסית למחוק את המידע אבל אז הופעלה העזקה והוא הספיק להדפיס." ואז קלארק....

המשך

קלארק היה בשוק, בהלם. "איך זה יכול להיות?" הוא שאל את עצמו, הוא הרי מכיר את הוריה של קלואי, הם ניראים כל כך כמו הוריה הביולוגיים, חייב להיות פה משהו, "זה לא יכול להיות נכון!" הוא חשב לעצמו...

charmed one1

New member
המשך...

באזנייתה של קלואי נשמע קולו של לקס "יופי, נראה לי הוא קונה את זה..." רק מישהו פה שכח שלקלארק יש יכולות לשמיעה מרחוק... המשפט הידהד בראשו של קלארק! "על מה את מדברת קלואי?" נשמעת מופתעת "מה זאת אומרת על מה אני מדברת?" (קלואי בעצם ניסתה להוציא ווידוי מקלארק) "ה´חללית´ הזאת היא פרוייקט שלי לשיעור פיסול" (קלואי שכבר שמה לב שעלו עליהם ברחה מהדלת האחורית, קלארק החליט לפגוע ישר בלקס) קלארק מיהר לאחוזתו של לקס אבל לקס הייה מוכן. מרחוק קלארק ראה אור ירוק באחוזה. כשקלארק התחיל להתקרב הוא החל לחוש חולשה. כשהוא הגיע, כבר יכלו לראות שרוב הטירה הייתה מלאה (מפנים ומבחוץ) בקריפטונייט (למרות שהם עדיין איך קוראים לזה). קלארק נפל והתעלף... מה יהיה עכשיו???

stardust15

New member
ממשיכה

מרחוק נשמע קול חרישי "קלארק??" וכעבור רגע הקול היה קרוב יותר "קלארק,אתה כאן?"-זאת היתה מרתה,כשהיא חזרה מהמכולת היא ראתה את ג´ונתן שרוע על הריצפה,המוצרים נפלו מידיה אך לא היה לה איכפת,היא התקרבה לג´ונתן כשהיא הבחינה בזה שהוא לא נושם(!)כשהבינה שהוא מת אפילו לא טרחה להתקשר לאמבולנס כי כנראה שגם קלארק בסכנה!!מרתה רצה וחיפשה אותו בכל העיר אבל אז נזכרה בלקס,אולי קלארק אצלו??הריי הם חברים... מרתה התקרבה לאחוזה וקראה בשמו של קלארק ואז היא ראתה מישהו שוכב שם מעולף "אוי לא,זה קלארק!!" חשבה מרתה לעצמה ורצה לשם לא מבינה מה הוא עושה במצב כזה על הריצפה,היא ראתה את ידיו וישר הבינה במה מדובר-קרייפטונייט האבנים הירוקות הארורות האלה...היא רצתה לסחוב אותו משם רק כמה מטרים כדי שהוא יהיה במרחק בטוח מהקרייפטונייט אבל אז קלארק התעורר בעצמו,הוא היה חלש אבל מסוגל ללכת. -"מה קרה קלארק?ספר לי!!"וקלארק סיפר את כל מה שידע.-"אני יודעת מה לכשות,באו נחזור מהר הביתה יש לפנינו עבודה רבה".קלארק הרים את מרתה ורץ הביתה-זה לקח להם שניות ספורות להגיע לחוות קנט. -"מה עכשיו אימא?"שאל קלארק -"כנס מהר לחללית".מרתה תפסה פיקוד והטיסה את החללית(קלארק היה חסר מילים הוא ממש הופתע מכל העסק!!).החללית טסה מעל האחוזה ומרתה לחצה על כל מיני כפתורים,עשרות כפתורים,ואז החללית ירתה אש לעבר האחוזה ואז מחלון אחד הבהבה הקרחת של לקס באור השמש "אנחנו יודעים הכל!!אני יודע!!עכשיו קלארק ימות ואת לא יכולה לעצור את זה..." מרתה כיוונה אש אל החלון ופגעה בלקס!!"תחשוב שוב" אמרה מרתה עם חיוך על הפנים שלה. קלואי ,לאנה ופיט(שעדיין לא קלט כלום)עמדו ליד לקס כשזה קרה. -"אוי לא הוא בוער
!!!!!"צעקו כולם ביחד(למרבה ההפתעה גם פיט) "שמישהו ישיג
!!!" אבל לקס רק הסתובב מהחלון ואמר להם "אל תדאגו אני בסדר גמור" הוא הסתובב ותפס את עצמו בצוואר ומשך... זאת היתה מסכה!!! תמשיכו

ד י י ז י

New member
ממשיכה..

"מזל שאבא שלי , אוהב לבזבז את הכסף שלו על חליפות ומסכות חסינות אש..." (סורי , לא היה לי איך להמשיך!). מרתה , ששמה לב שלקס הוריד את החליפה הבוערת ירתה שוב , פיט משום מה , החליט לנסות להציל את לקס , אבל במקום זה , שניהם מתו. "אמא!!!!! פיט... הוא.. הוא.. את הרגת אותו!!!" קלארק צעק בכעס. "חמודי , הם בגדו בך , ניסו להרוג אותך - למה אכפת לך מהם?" מרתה הנחיתה את החללית , והם החליטו לקחת את גופת ג´ונתן לחדר המתים. הם ראו שתי דמויות רצות אליהם..

Skiter

New member
ממשיך!

הרוחות שכבר היו ממילא חזקות התחזקו אף יותר ואז נראה ברק ונשמע רעם. הצרחות של כולם נשמעו ברקע. קלואי המשיכה לחפש את קלארק ואז היא ראתה את זה דמות שזזה בשיא המהירות היא הוציאה את המצלמה שלה (יש לה מצלמה תמיד איתה) וצילמה, מאחר והיא אל מצאה את קלארק היא נכנסה עם שאר ילדי בית הספ למקלט הטורנדו.

למעלה