נורא משעמם............

Skiter

New member
נאי משנה אתההמשך כי היא עשתה אחד

לפני... קלואי ברחה משם לקצה החנייה, רחקו משאר ילדי בית הספר שהיו בפאניקה. הרוחות, שכבר היו חזקות ממילא, התחזקו א, יותר ברק נראה ורעם נשמע. מנהל הביצפר (שכחתי מה שמו נו מר צ´אן לא?) קרא לכולם לבוא אחריו למקלט הטורנדו. קלואי התחילה ללכת לכיוון מבנה בית הספר אך פתאום היא קלטה דמותץ זזה בשיא המהירות היא הוציאה את המצלמה שלה (תמיד שי מצלמה עליה) וצלמה כמה תמונות מייד אחר כך היא נכנה למבנה בשל החמרת הרוחות. כמה דקות לפני זה קלארק..

לאנה

New member
אממממממ..............

כשכל התלמידים כבר היו במקלט, קלואי החליטה לחפש את פיט ולספר לו על הדמות שראתה. היא גם רצתה לשאול אותו אם הוא ראה את לקס עושה משהו חשוד בזמן האחרון. כל דבר יוכל לעזור לה לברר מה הוא עשה בבית הספר, שלא לדבר על למה הוא צריך את מסמכי האימוץ של קלארק, ואיך הוא ידע שהם אצלה. לפתע היא ראתה אותו, הוא עמד באחת הפינות של החדר ודיבר עם מישהו....., זה היה קלארק.

Skiter

New member
משמיך

"לאנה" "קאלרק" "הא את בסדר רקרציתי לבדוק.." "מה יש לך איתה?" "טוב אני הולך ביי לאנה ביי וויטני" אז הקטע של הברק והרעם "אמא, אבא!" קלארק טס לבית ושם הוא ראה את ג´ונתן ומרת´ה

Skiter

New member
אני די המשכתי את עצמי..

כי בודעה קודמת כתבתי כמה דקתו לפני זה.. יאללה למיטה!

Iris cream

New member
אוקיי.

זה קיטשי דפוק מטומטם חסר כל הגיון לא יצא מזה ספר. אבל הרעיון היה נחמד. זה נורא נחמד שהכל מסובב על הקטע שלי ^-^

למעלה