נורא מבולבל.....

gray peopel

New member
נורא מבולבל.....

אני עובד עכשיו על מסע אסטרלי..והם המליצו שכדי לעשות אתה הMiddle Pillar exercis אז אני עושה...אבל שמה הם רק כתבו איך לעשות ורציתי לחפש עוד חומר על התרגיל כדי להבין אותו חיפשתי בגוגל ונכנסתי לכל מיני אתרים... ובכל אחד מהם היה כתוב משהו שונה על איך שעושים את התרגיל... עכשיו מישהו מוכן לרשום לי בקשרה איך התרגיל נעשה (בלי הסברים רק טכני) שאני אדע בערך איזה מקור הוא נכון? כי אני נורא מבולבל:)

nubis

New member
זה המקור

http://www.spaizar.com/hermit/magick/Aomanut%20Haripui%20Haamiti%20-%20Israel%20Regardie.pdf

gray peopel

New member
ו...

ומה הקטע של התרגיל הזה? זה לא אותו דבר... http://www.wisdomsdoor.com/library.htm?wb/hwb-mpe.shtml~innercenter או שזה כאילו קיצור של התרגיל מהספר? וזה אפקטיבי באותה המידה?

nubis

New member
לא בדיוק אך אותו בסיס

זה כמו קיצור של ה Middle Pillar ולכן גם מוחלש במידה רבה, אך מתבסס על אותו עקרון (משיכת אור ממקור גבוה). בברכה אלמוג

gray peopel

New member
ויש עוד טקסים כאלה?

איזה הכי עזר לכם? כי אני פשוט מרוקן מאנרגיות אחרי כל פםע שאני מנסה לצאת למסע אסטרלי ועוד לא הצלחתי בכלל אז מה יקרה כשאני יצליח.....תודה בכל אופן

jbu

New member
הטקסים שמובאים באתר הם מאוד בסיסים

הטקסים שמובאים באתר הם מאוד בסיסים, ברמה של מתחלים, דברתי עם מנהל האתר לגבי ה-lbrp והינה מה שהוא אמר,הינה הציטוט: " There are some sound files on the web that tell you how to say some of these phrases. If you go to the LBRP page you will see the sound bits there. They are appromixations on how to say them. Just say them in a meaningful way and it will work fine. I have made the LBRP simpler and distilled it down to its core. The other parts of the LBRP (that you see in many magick books) are not really needed but you can certainly do them if you want to. My real audio intro to magick series explains how you can take several simple magick formulas and put them together to form more complex ones. The traditional LBRP is just the LBRP with some added formulas to it. Hermes " ד"א הצלחתי לפני שבוע את הכישוף הראשון שלי בלי מלים (חוץ מהטלת המעגל)!!!

gray peopel

New member
אני עושה......

כבר בערך שבוע את MPE ואני שווקא רואה שינוע...לא משהו רציני... נגיד אם אני עודה כדור אנרגיה אז הוא ממש חזק ורטט כזה חזק... זה אומנם הטקס הראשון שאני עובד איתו ככה אבל נראה לי שזה עוזר....

למעלה