נוק, נוק, נחשו מי?

sweetdreams

New member
נוק, נוק, נחשו מי? ../images/Emo13.gif

היי לכולם. מה שלומכם?? וואו, בסה"כ משהו כמו שבוע לא הייתי פה, וזה מרגיש כאילו לא הייתי פה שנה. אני מנסה להיזכר בדברים שעשיתי לפני שבוע, וזה נראה כאילו עבר המון-המון זמן מאז מרוב שהיה לי שבוע עמוס בהתרחשויות. אז אני עברתי דירה לחיפה
אני ממש ממש שמחה, ומאוד טוב לי עם המעבר הזה. למרות שכרגע אני שוב בבית בהרצליה, אבל זה אחרת כשיש לי דירה נוספת, ופרטיות וחיים שלי. נהייתי ילדה גדולה פתאום! אני גרה בדירה בטכניון עם שותפה מתוקה ביותר. אני מאוד מרוצה מהשיבוץ הזה בנינו. גם הדירה ממש נחמדה. יחסית למעונות ולסכום שאני משלמת עליה, ציפיתי לפחות. אבל היא די גדולה, ונותנת לשתינו ספייס אחת מהשנייה (שזה דבר מבורך, גם בין שתי שותפות שמאוד מסתדרות אחת עם השנייה). חוץ מזה התחלתי ללמוד. אני לומדת מתמטיקה. ולמרות שניסו מאוד להפחיד אותנו ביום ההכוון שהפקולטה שלנו מאוד קשה ולא קל לעבור אותה, לפחות בנתיים החומר ממש בסדר. אז אני מסרבת לדאוג כל עוד אין לי סיבה לכך. וחוץ מזה שהוא גם מאוד מאוד מעניין. אני הולכת ממש להנות מהתואר הזה
והיכרתי המון אנשים מהפקולטה שלי. אנחנו פקולטה מאוד קטנה, כך שאני מכירה כבר את כולם. וכבר יש לנו טלפונים אחד של השני, אנחנו הולכים לארוחות ביחד, מתגוששים ביחד. זה ממש ממש כיף. פגשתי גם אנשים נוספים שאני מכירה שלומדים בטכניון. בניהם חברה מאוד קרובה שלי שעובדת שם בבית קפה (מה שאומר קפה חינם
), מישהי שלמדה אתי פסיכומטרי, בחור שאני מכירה מימי חטיבת הביניים, אחד שעבד איתי לפני חצי שנה, ואת החבר שלי לשעבר. כרגע עוד אין לי מחשב בחיפה, אבל יש שם המון חוות מחשבים שאני כבר רואה את עצמי מבלה שם הרבה, חוץ מזה שאני מתארת לעצמי שאני אקנה מחשב כבר בשבועיים הקרובים. עכשיו הכל תלוי אם יהיה לי מספיק זמן גם כדי להיכנס לפורום ולכתוב כמה הודעות
אהה, וחוץ מזה.. הייתי לפני שבוע בהופעה של עברי לידר!! פגשתי שם את רוני (
) ועמית (
) החמודות. היה ממש כיף וההופעה היתה מדהימה כל כך, שהחלטתי שזה לא מספיק לי ואני רוצה עוד! אז קניתי כרטיס להופעה נוספת שלו עוד שבוע, הפעם בצפון והפעם אני גם לוקחת אתי את החברה החיפאית שלי, שקצת התבאסה שפעם קודמת זה לא הסתדר לה לבוא (גם קצת בגללי לא הסתדר לה). ויש לי גם כרטיס להופעה של דפש מוד, שיופיעו בארץ בתחילת אוגוסט. ולמרות שזה יוצא שלושה ימים לפני מבחן שלי, החלטתי שזו הופעה שלא מוותרים עליה
זהו.. זו היתה סריקה מהירה, פלוס הסבר למה קצת נעלמתי לאחרונה. אני מאמינה שייצא לי להתחבר קצת יותר, אבל בטח בפחות תדירות כמו פעם. אבל היי, אני עדיין פה. גם כשאני לא כותבת (מפאת זמן בעיקר), אז אני קוראת ואני עדיין טורחת להתעדכן מה קורה איתכם. סופ"ש נעים לכולנו

sweetdreams

New member
אוי.. התבלבלתי באייקונים ../images/Emo163.gif

במקום
זה היה צריך להיות

SRonush

New member
אני כל כך שמחה שטוב לך שם../images/Emo25.gif

התחלה חדשה זה תמיד טוב. ותאמיני לי שזה עושה טוב, מניסיון אישי, את יודעת
תעדכני אותי בהמשך איך הולך, אני תמיד פה בשבילך
דברי איתי במסנ. סופ"ש מהנה.

SRonush

New member
ואיך שכחתי? תהני בהופעה,

ואח"כ תספרי חוויות. ההופעות של עברי כל כך מוציאות אותך עם טעם של עוד.. אני פשוט חייבת גם.

sh53

New member
חוויות חבל על הזמן ../images/Emo45.gif

שמחה שאת מאושרת וטוב לך.

A Radcliffe

New member
../images/Emo25.gifגם את חמודה../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

אני נורא שמחה שנחמד לך!!! ו... חיכיתי עכשיו מלא כדי שתתחברי למסנ ועכשיו אני רואה שאני מחכה לחינם.... או שבגלל זה תתחברי פתאום בדרך קסם...... מממ....=\\ לאדעת...
וויזלי:)

sweetdreams

New member
חמודה ../images/Emo13.gif

אני מתחברת עכשיו טיפה פחות, כי אני לומדת, ואין לי מחשב בדירה בחיפה. אני אתחבר לפעמים באמצע השבוע בשעות הערב, או בעיקר בסופ"ש. בכל מקרה, אם את רוצה לדבר אתי, אז את יכולה לשלוח לי מסר בתפוז, ואז כשאני אראה אותו אני אוכל להגיד לך מתי אני יכולה להתחבר. ככה נוכל לקבוע

A Radcliffe

New member
באמת התחברת בדרך קסם!../images/Emo129.gif

אני באמת קוסמת! שנה הבאה אני לא כאן. אני בהוגי ואין שם מחשב....
וויזלי:)

sweetdreams

New member
אוי, בובה ../images/Emo25.gif

לא ידעתי שגם את גולשת בפורום הזה. ציינתי את עמית ורוני כי ידעתי שהן קוראות כאן. אבל הנה אני מתקנת - ....ופגשתי בהופעה של עברי לידר את רוני, עמית, ותמרה המתוקות והחמודות מאוד מאוד מאוד!!!!!

למעלה