נופש????

נופש????

כ"כ רוצה לצאת לנופש. משהו קצר. איפהשהוא רחוק מהבית והשיגרה. החברים/ות שלי כבר יצאו, (לפחות אלה שרציתי לנפוש איתם) בעיתוי שלא היה לי נוח. אז פיספסתי. רציתי לנסוע לנופש יוגה של יומיים. אתמול התקשרתי לברר פרטים, ומסתבר שהוא בוטל
אוף

ניאו30

New member
גם אני!גם אני!

רוצה לצאת לכמה ימי חופש/נופש לפני התחלת הלימודים. רוצה,רוצה,אבל עדיין לא יוצא
להבה,הנופש הזה הוא היחידי מסוגו או שיש דומים לו?או שמה שחשוב לך כאן יותר מזה זאת החברה שתסעי איתם לאותו נופש?...ותראי,מקסימום אין נופש יוגה,תמיד אפשר נופש "רגיל",יותר טוב מכלום. באוקטובר אני חושב יש כל מיני פסטיבלי סופ"ש כאלו שאולי יעזרו לך (סגול,בראשית,נאטראז' ואולי עוד שאני לא מכיר). בסופו של דבר,מאוד מבין את הצורך שלך להיות רחוק מהבית והשיגרה,גם אצלי זה ככה.מקווה שתמצאי משהו מעניין,תחליף ראוי למה שהתבטל.

ניאו30

New member
אני אחפש משהו(גם בשבילי),ואם אמצא

או שהעין תתקל במשהו שיגיד לי "זה בשבילך,להבה!",מבטיח לעדכן אותך בנידון. דרך אגב,מאמינה שהיום יש ג'ינגה,ואני לא אהיה שם?
...אני הולך למסיבה שהיא חד פעמית נדמה לי,ולכן זה לא כזה נורא שפעם אחת אני אוותר עליה, למרות שמאוד קשה ועצוב לי שאני אפסיד אותה היום
סתם,סתם! לא עד כדי כך...

ניאו30

New member
היית שם אתמול?

מקורותיי בג'ינגה(
) אמרו לי שגם שם לא היו הרבה אנשים אתמול,אבל טוב לשמוע את זה ממקור ראשון.טוב,נבוא לשם כנראה עוד שבועיים בלי נדר

נופש בפארוס

גם אני מת לנופש רק שתקופת לפי החגים עמוסה. חשבתי לנסוע לנופש במקום של נסים אמון- בפארוס.

להבונת מקסימה שלי ../images/Emo24.gif

האחיין שלי התחיל אתמול לזחול ופשוט בלילה ירדו לי דמעות כי כל כך רוצה להיות שם בניו יורק- להתרחק מהכל, פשוט להנות איתו ועם אחותי וגיסי אבל זה מאוד מאוד רחוק ממני לאור העובדה שעוד חודש מתחילה ללמוד... וכרגע עובדת כך שלא יכולה לנסוע. אבל יהיו לי שבועיים חופש עד ללימודים כך שאולי אני אסע לסופשבוע או משהו כזה <אבל זה חורה לי להוציא על זה כסף כשחוסכת כל אגורה לעבור>. בקיצור, אני מציעה לבנתיים שפשוט תקחי לעצמך יום חופש שכולו פינוקים- ארוחת בוקר גדולה, שופינג, סרט וכו'- ביחד עם עוד חברה <אני אשמח להצטרף אלייך בכיף!!!>.

להבה..

את לא צריכה חופשה בשביל לעשות יוגה ומדיטציה. זה דבר ראשון. דבר שני, את יכולה לברר באתרים ובפורומים בתפוז שקשורים לרוחניות על נופשי יוגה ודברים דומים. ימים מלאי אהבה.. ממני.

לילוש ../images/Emo13.gif

ברור שלא צריכה חופשה בשביל זה. אבל זה מה שבא לי לעשות בחופשה. בכל מקרה, תודה על העצה.

למעלה