נופשים

אני שומר על כל הכתבות הללו

אינני מכיר אישית את המלון הזה, אולם בכתבה לפני כשנתיים מסופר על המלון סנט ג'ורג' בו התפרעו צעירים ישראלים וגרמו נזקים נרחבים. כך שבעל המלון צודק. לגבי רמת הכתיבה , מזמן כבר התייאשתי, "כאילו כזה", אלק.

mic520

New member
טורקיה בלי קלאב עם ילדים

אנכנו זוג + 2 (5 ן-8) לא מפונקים, יודעים ואוהבים ללכת. מחפשים המלצה לחופשה בטורקיה במשך שבועה לא בקלאב, לא בדיל, לא במלון מסודר. רוצים להגיעה ישר מאנטאליה לפנסיון בקאש או קמר או צירלי. האם לשכור רכב או להיעזר בבעל פנסיון שיקפיץ אותנו? האם כדאי לסגור עם הפנסיון מראש או לבחור במקום? תודה.

שלום לכולכם זקוקה לעזרתכם../images/Emo101.gif

אני ובן זוגי רוצים לטוס ביום ראשון הקרוב ה- 18/6 לרודוס. אנחנו מתלבטים בין כמה בתי מלון והם: *סופיטל קפסיס *רודוס פאלאס *אולימפיק פאלאס. אם למישהו מכם יש מידע,המלצה,הערה,הארה,טיפים לתת לנו לגבי איזה בית מלון לבחור (וגם לגבי הטיול עצמו)- אשמח ואודה לכם. תודה רבה לכולכם.

amitsi1

New member
אני מכיר רק את קפסיס

ויכול להגיד לך שהוא פשוט ארמון!!!! גם אני טס ביום ראשון לרודוס, בטיסה של 7:30 בבוקר

גארוטה

New member
אני הייתי במקרה בשלושתם ואני יכולה

להגיד לך לאיזה לא ללכת - רודוס פאלאס! שני האחרים מצויינים. מבחינת טיולים, אני לא יודעת לכמה זמן אתם נוסעים, אבל הדברים העיקריים: טיול בעיר העתיקה ביום וגם בלילה, נסיעה יום אחד ללינדוס (לא לוותר), עמק הפרפרים וכמובן החופים. גם אני טסה ביום ראשון הקרוב , אבל לכרתים נסיעה טובה

עזרה בקלאבים במרמריס וליד

שלום, מבקשת עזרה במידע על המלונות הבאים, מי מהם מתאים ביותר לזוג + ילד בן 11, ויש בהם הרבה פעילות מים/פארק מים, פעילות בים ופעילות מעניינת בערב. המלונות: במרמריס - 1) מארמריס פאלאס 2) מג'יק לייף ליד העיירה פאטיה - 3) היל סייד 4) ליקיה ויליז'/רזידנט אשמח לקבל מידע מפורט ככל האפשר ומנסיון אישי תודה על תגובה בהקדם.

שלום../images/Emo68.gif

אוקי בתכנון נסיעה לתורכיה, אפשר הכוונה לבית מלון שווה, לעיר שווה, טיפים בכלל... בערב נסגור גם יעד עד אז אשמח לטיפים בכל נושא בעניין. הנסיעה כוללת ילדים קטנים ורצון עמוק לטייל באיזה שוק שווה וכן גם לנפוש בתחום ה"הכל כולל הכל". תודה רבה על העזרה.

למעלה