נופשים

roe10

New member
שאלה לגבי קלאבים 18+

יש לי שאלה לגבי הכניסה לקלאבים של 18+. אני ועוד חברים לקראת גיוס, רוצים לטוס לקלאב בטורקיה. הבעיה היא כזאת - למרבית החברים יש 18, אבל יש מספר חברים שעדיין לא בני 18. שמענו מחברים שנסעו שנה שעברה לקלאב מד בקמר, שאישור עו"ד ואישור הורים סידר את העניין וגם אלה שלא היה להם 18 נסעו. מישהו יודע מה המדיניות כיום בקלאבים?העדיפות הראשונה שלנו היא לקלאב מד בקמר. אשמח לקבל הצעות למלונות שנותנים את אותם הדברים של הקלאב מד ושקהל היעד הוא בעיקר צעירים בגילאים שלנו, והאם ניתן להכניס גם כאלה שאין להם 18 עם אישור זה או אחר. תודה, רועי.

יציאה לנופש באנטליה

באוגוסט נצא משפחה זוג +3 למלון karavanserai lara מי שמע ויכול להמליץ, איך הפעילויות לילדים, האוכל, השרותים, ואטרקציות... תודה

amitsi1

New member
המלצות לרודוס, אפשר?

אני נוסע יום ראשון יש לכם המלצות מיוחדות? או מקומות שכדאי לבקר בהם? הייתי שם לפני שנתיים אבל לא טיילתי יותר מדי ואני גם לא הכי זוכר כי טסתי המון באותה שנה תודה ועם מישהו מכיר את מלון HOTEL LITO אני ישמח לחוות דעת :)

חתולון*

New member
רודוס...

המלצות: יום אחד בעיר העתיקה, רגלית, כולל החוף. וכולל בית הכנסת היהודי העתיק! יום אחד נסיעה ברכב שכור, או שייט ללינדוס, יום אחד שייט ל"סימי" ובחזרה מקבלים צ'ופר, עוברים בגן העדן, אי נוסף שנקרא 'פנורמיטיס'. יום אחד ברכב לעמק הפרפרים ולעוד אתרים בסביבה. לילה אחד סיור לילי בעיר העתיקה עם שלל החנויות והדוכנים הפתוחים חצי יום אחה"צ לכייף בבריכת המלון, או לים, בתנאי שהמלון נמצא ב"איקסיה" יש מקום נוסף שלדעתי ישראלים לא ביקרו בו, קרוב מאד לעיר העתיקה, זהו 'רודן' הד בסגול, אפשר להסתובב שעתיים בחורשות ובמקום טבעי וכייפי, (ישראלים לא מכירים, מומלץ).

אורניהו

New member
רודיני..פארק רודיני והוא בהחלט מוכר

דיו לרבים מאיתנו המטיילים באי הנהדר הזה. אבל מי שאוהב את הים ומקום מיוחד לרחוץ בו ינהג ברכב השכור אל היציאה המזרחית מהעיר העתיקה לכיוון 'מפרץ קליתאה טרמי' כאן נמצא אתר נופש אריטלקי נטוש[אולי כיום כבר עשו כאן משהו..?]אבל המפרצון הזה ושרידי כפר הנופש משגעים והמים צלולים שם מאד. 'אפטה פייס' אתר המעיינות.. לינדוס כמובן..העיר הלבנה והחמורים. כפרי גב ההר..האחד אמבונה והיקב המצויין שבו[תטעמו ותקנו כאן איזה בקבוק אוזו משובח]והכפר האחר שלידו 'סיאנה' שבו כדאי לכם לקנות דבש מצויין ומשקה משכר ביותר הנקרא 'סומה' [דלק מטוסים] ויש עוד כל כך הרבה מה לראות..וכמובן ביקור בקצה האי במקום הנקרא פראסוניסיס ולהקיף את האי ממערבו..ועל האתרים שבמערב אם תרצה אוסיף! הגשרון בפארק רודיני

BarbiBarush

New member
קלאבים בטורקיה

ברצוני לדעת איזה קלאב הכי מעולה בטורקיה הדלפין פאלס , הרויאל ווינגס ,סיילנס ביץ, ריקסוס פרימיום בלק.

king iverson

New member
אני הייתי בפסח בריקסוס פרימיום בלק

היה מושלם! לא יכוח להיות יותר טוב מזה ועוד הפארק מים היה סגור, אני מתאר לעצמי איזה כיף שם שהפארק פתוח! ממליץ בחוםםם

ריטה ב

New member
מבקשת המלצה לטיול עם ילדים

שלום לחברי הפורום. אנחנו משפחה עם שני ילדים בני 3.5 ו 7. רוצים לנסוע לחו"ל לכשבוע ביולי. לשלב גם טיולים, וגם בריכה/ים. עדיף באיזור (חשבנו, למשל, על רודוס או הפלגה ליוון). מה אתם יכולים להמליץ? תודה מראש

מושון231

New member
קרוז מה15 לאוקטובר במשך חודש

שלום רב ! אני מתכנן לצאת להפלגת נופש מה 15 בחודש אוקטובר למשך חודש המסלול הוא הריבירייה הצרפתית (ברצלונה וכאלה) וגם מסביב לאיי יוון מישהו היה פעם בהפלגה בתאריך שכזה ויכול לספר לי על תנאי מזג האוויר במקומות ?

קוס- דחוף!

למה לא ללכת בחיים למלון סנט ג'ורג'?? מישהו מכיר מלונות אחרים בקוס שהוא ממליץ עליהם (כמה שיותר זולים)??? אשמח לתשובה מהירה כי כבר מחר אנחנו רוצים לסגור על עסקה. תודה!

swordfish1515

New member
אל תלכי לסיינט ג'ורג!!

שמעתי סיפורים שהבעלים קמצן והוא דופק ישראלים, אומר להם שהם שברו דברים.. בקיצור לא ללכת לשם בחיים!! מלונות אחרים זולים לא יודע בדיוק.. יש את קטריני שבטח כל הישראלים יהיו שם.. בעיקרון המלונות הזולים רוב הסיכויים שהם על הפנים, אבל שמה רוב הישראלים ושמה כל הצחוקים!

איזה משפט מטופש נכתב כאן!

'אבל שמה רוב הישראלים ושמה כל הצחוקים!' זה מוכר כבר שנים רבות על הצעירים הוונדליסטים מישראל ועל הנזקים והבושות שהם עושים שם במלונות הנופש הללו ברעש בהפרעה לתיירות הזרה ובנזקים למלון 'שמה כל הצחוקים'

למעלה